A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gyöngyszemek
Egy ilyen kis "monitor" rendszer jól jönne nekem is. Zenéléshez meg használhatnál Reason-t is. Nekem az vált be, segíteni is tudnék ha kell Smile
Válaszol
vava Írta:igen. miért?

Szerintem nem illik a képbe.
Válaszol
Sztem sem. Én amúgysem bírom a kék helyzetjelzőket. Big Grin Mindig leragasztom, hogy ne lássam, ha véletlen együtt kell élnem eggyel.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.

Válaszol
Hozzám vágták.

[attachment=131]
[attachment=132]
[attachment=133]
[attachment=134]
[attachment=135]

A tulajdonosa festette a lakást, és ki akarta őket dobni. Állítása szerint a fia kiütötte a mélyközepeket bennük, viszont gyors vizsgálat után rájöttem, hogy a kivezetőszál problémás, azért recseg és akadozik a hangja nagyobb hangerőn. A forrléc tövénél volt megtörve, ideiglenesen beónoztam kb. 1 centi hosszan Big Grin (kontárkodás tudom, legközelebb záros határidőn belül itt fog elszakadni, de amíg nincs kivezetőszálam másik, szelíd hangerőn megteszi). Meg az egyik mélyközép peremének ragasztása vált el a kosártól úgy 5 centis íven. Kb. ennyi hibája van, meg az orion embléma az egyiken kopott, meg a dobozon kis esztétikai hiba, amúgy tökéletes. Ingyen hülye lettem volna otthagyni Big Grin
(Megj.: az egyiknek a porvédőjét én piszkáltam, azt hittem először, hogy alatta van a problem a kivezetőszállal, de nem).
(Megj.2.: 4 ohmosak).


Csatolt fájl(ok) Előnézet(ek)
                   
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális Smile
Válaszol
Na, azóta hazavitte őket tőlem tesóm. Egyébként annyira nem hiányoznak. Mondjon bárki bármit, nekem kicsit túl erőszakosak, tolakodóak ezek a hangfalak. Míg a sajátjaim úgymond kellemesen muzsikálva kicsit háttérbe húzódnak, és szép egyenletesen betöltik a szobát, addig ezek az Orionok előre jönnek, és a pofámba kiabálnak. Nem tagadom, részletezőbbek, bár így tömörített zene esetén a hibák is szépen kihallatszanak. A sajátjaim ezeket valahogy elmossák, de mégsem zavaró, tompa hangzást eredményezve, hanem valahogy olyan kellemesen hallgathatóvá teszik az egészet. Nem is szólva arról, hogy a két 17R626 a 22 literes reflexben mélyebbre megy, mint a két bolgár a 28 literes zártban. Egyszóval most már összehasonlítottam a hangfalaimat sokak kedvencével, és az a szubjektív véleményem, hogy a sajátjaim jobban tetszenek. Tehát ha úgy vesszük, elértem a célom a hangfalaimmal: hosszasan el tudom hallgatni, és nincs kedvem lecserélni Smile Legyen akármilyen a frekvenciaátvitele. Jó.. egy HS280-ra nincs kedvem lecserélni Big Grin Tuti van olyan, tudom, amire biztos lecserélném.
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális Smile
Válaszol
Big Grin Hát a 280 nem a jó átviteléről híres, ahhoz képest a tiédnek pontos váltó nélkül is jóval nagyobb esélyei vannak arra, hogy egyenes legyen.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.

Válaszol
Sziasztok! Kaptam egy pár napja, ezt a pár "jószágot".
[attachment=153]
Elég viharos történetük lehetett. Működik mind a kettő.
[attachment=152]
[attachment=151]


Csatolt fájl(ok) Előnézet(ek)
           
Válaszol
Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég