Üzenetek: 299
Témák: 0
Regisztrált: 2006. Jul.
Értékelés:
0
spexcel Írta:Ki lehet, akár a magnéziumosakkal egyenértékűt is. Nekem sikerült legalábbis. 
Akkor változatlan a kérdésem: Melyik H2000 típussal tudnám a legszebb hangot elérni? A döbörgő basszusnál többre értékelem a jó térérzetet, a szép középtartományt, így nem idegenkedek a cipősdoboz mérettől sem, mert volt már nálam néhány ember aki a basszus alapján a nagy ládákat kereste, pedig csak az LS 3/5a méretéhez hasonló dobozok szóltak, igaz a szobaakusztika is besegített.
Üdv: cirrus
Üdv: Cirrus
Zárlat, szakadás, vagy egyéb műszaki hiba.
Üzenetek: 564
Témák: 10
Regisztrált: 2006. Mar.
Értékelés:
0
Nekem HA20 1544-484P és 2004-es HG2,5-tel sikerült ez a kiváló eredmény... 
Valószínűleg megvalósítható mással is.
Üdv: spexcel!
Értékelés:
0
spexcel Írta:Nekem HA20 1544-484P és 2004-es HG2,5-tel sikerült ez a kiváló eredmény... 
Valószínűleg megvalósítható mással is. 
Köszi szépen!
Üdv: cirrus
Üzenetek: 577
Témák: 4
Regisztrált: 2005. Aug.
Értékelés:
0
Shala!
Esetleg azt lehet tudni,hogy melyen forrás,illetve erősítő lesz a teszten?
Spexcel!"HA20 1544-484P" Ez milyen hangszóró?
Üdv Doki!
Értékelés:
0
1544-484Papíros én kértem, hogy papír porvédővel készüljön. Ha jól tudom, széria lesz belőle. Lineárisabb, mint a PE porvédős, sokkal.
Üzenetek: 7 886
Témák: 29
Értékelés:
1
Széria nem lesz, de fel lesz írva, h. van ilyen.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Értékelés:
0
De a 1544 nálam a 25-ös braunnál van?A 484 meg a ha20 kiscsaposnál.Mellékesen ha az utóbbi,akkor lehet,hogy jól is választottál,általában a kis tekercsátmérősök még középen is szólhatnak.Bár az enyimnek is ekkorka ármérőjű tekercse van,lehet,hogy háromnegyedes jobb lett volna?
Üdv Doki!
Üzenetek: 1 290
Témák: 3
Regisztrált: 2005. Oct.
Értékelés:
0
Szia cirrus!
Mi a különbség a PL14W és PL18W közt? Nekem az utóbbiból van 1 pár. Az előnyöket és hátrányokat is sorold fel
ui.
Ha ez itt OFF, akkor menjünk ebbe a topikba:
http://forum.hangszoro.net/viewtopic.php?t=19&start=1190
Üdv, Péter
Értékelés:
0
doki Írta:De a 1544 nálam a 25-ös braunnál van?A 484 meg a ha20 kiscsaposnál.Mellékesen ha az utóbbi,akkor lehet,hogy jól is választottál,általában a kis tekercsátmérősök még középen is szólhatnak.Bár az enyimnek is ekkorka ármérőjű tekercse van,lehet,hogy háromnegyedes jobb lett volna?
Úgy tudom, hogy a HA20-asról van szó
Üdv, Péter
Értékelés:
1
Persze a 618 nem szól középen doki. De nincs legalább a roll-offjába építve egy 8-9 dB-s rezonancia. 19mm-es lengőcséve... Az kell. Sajnos azt nem fogsz találni.
Értékelés:
0
Sajna hallom a 618 középgyengélkedését(ezért sem célszerű adatok alapján bármit is...ugyan is ez abból nem derül ki,sőt).
Kicsit túlzónak találom antipátiád a tvm-ek iránt,sőt okahiányosnak is.Javíts ki ha ez nem így van.(viszont akkor nem értem,hogy miért jössz ezzel elő ilyen sokat)
Idézet:Esetleg azt lehet tudni,hogy melyen forrás,illetve erősítő lesz a teszten?
Üdv Doki!
Értékelés:
0
Peti! A /1544 a típus oszlopban a 25-ös braun sorában vigyorog,vagy mégsem. .forog.
Üdv Doki!
Értékelés:
1
Te írtad, h. tvm, én egy szóval se. Az okok világosak. Minél többet találkozom a hangszórókkal annál inkább azok. De én igazán nem kérdeztem semmit. Tehát fölösleges volt válaszolnod. Én nem javítalak ki. Arra végképp nincs jogom, sőt okom se. A gondolatok szabadok, a vélemények is, nekem is, neked is. Azt viszont nem szabad elfelejteni, h. ezek csak vélemények, az igazság lehet, h. teljesen más.
Láttam, h. mit kérdeztél. De mivel a "teszt" nem holnap lesz, ezért sajnos nem tudom. Egyébként sejtheted, hogy ha tudnék valami biztosat azt valószínűleg leírnám kérés, kérdés nélkül is.
Értékelés:
0
Doki, én úgy tudom, hogy 20 centis HA20-ról van szó, tehát a HA 20 kiscsapos /1238 484 áll hozzá a legközelebb.
25-ös hangszóróról spexcellel nem tárgyaltam  Szóval tipp: HA20-484 papír porsapkával.
Üdv, Péter
Értékelés:
0
topeti Írta:Szia cirrus!
Mi a különbség a PL14W és PL18W közt? Nekem az utóbbiból van 1 pár. Az előnyöket és hátrányokat is sorold fel 
ui.
Ha ez itt OFF, akkor menjünk ebbe a topikba:
http://forum.hangszoro.net/viewtopic.php?t=19&start=1190
Szia Topeti!
Akkor ahogy tanácsoltad a másik topikban ma délelőtt fogok írni néhány gondolatot.
Üzenetek: 703
Témák: 12
Regisztrált: 2006. Jun.
Értékelés:
0
Az erősítővel kapcsolatban én feltudok ajánlani egy NAD 3020-at és lehet (NEM BIZTOS) egy HEED obelisc pro-t.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Értékelés:
0
Shala!
Amolyan politikusi válasz.Szól is valamiről meg nem.Azt gondolok bele,amit akarok.Ügyes,de a lényegen ez úgy sem változtat sokat.
ui.:akár ki is törölheted az előzményeivel együtt,úgy sem jutottunk vele előrébb,akkor meg fölöslegesen díszeleg itt.
Üdv Doki!
Értékelés:
0
Erősítőt még én is fel tudok ajánlani,nem is egyet...
Üdv Doki!
Értékelés:
1
Azt mondja, amit gondolok és érzek,  legfeljebb konkrétumok nélkül. Azokat pedig nem kivánom itt leírni. Nem feladatom a tvm tervezési és gyártási szemléletmódjának, egy-két már az alapoknál elhibázott hangszórónak, és az utóbbi évek változásainak értékelése. Kivéve, ha..... nnode mindegy. Én legalább tudom, miről van szó, és nekem fontos, így nem törlöm. Különbenbis a topik mod-mentes lett.
Értékelés:
0
Shala!
Ha már nem moderált topik
Ha egy alapjaiban elhibázottnak tartott hangszóró jobban szól a nem elhibázott kollégájánál,akkor így hirtelen két konzekvencia jut eszembe.Egy: rosszak azok a paraméter kritériumok,amik szerint hangszórókat gyártanak.Kettő  üket vagyok.Szerinted melyik?Vagy mi a hiba konkrétan?
Üdv Doki!
Értékelés:
1
Nézd Doki, nem foglalkozom a hallásoddal.  Ahogy említettem a tvm hangszórókkal sem. Egyelőre. Majd eljön még az az idő is, ne türelmetlenkedj.  Az írásodból pedig nem tudom levonni a tanulságot, akárhogy is igyekszem.  Jól szól. Helyes. Lehet még kapni is (van belőle raktáron a Bajcsyn egy fél tonna), mégjobb.  Örülni kell neki. Ennyi amit hozzá tudok tenni.
Értékelés:
0
Shala, a döntő itt lesz fehérváron? Mert én is felajánlom az erősítőmet, nem tart semeddig se odavinnem 
És erősítő-tesztet is lehetne csinálni a legjobb hangú hangfallal, nos mi a vélemény?
Üdv, Péter
Értékelés:
0
spexcel Írta:Arról tudsz még mondani valamit, hogy milyen távolságban van a két hsz közepe? Egy akusztikus síkban vannak?
kb.:11 cm,és nincsenek geometriailag egysíkban sem,de akusztikusan sem.
doki Írta:Ok,amint egyben vannak folytatjuk. 
Folytathatjuk.Elősször is a legfeltűnőbb a "bezárt","nazális" hangzás,ami kezdetektől is feltűnt,már próbára szánt dobozban is.Sajna szvsz. ez a mélyközép "ajándéka".Ezenkívűl néha az a bizonyos "celofános fésű" hangzás is előjön időnként.Egyenlőre monoban megy,még nincs kész a párja,tehát térleképzésről majd később.A hangzási balanszával olyan nagy gond talán nincs.Lehetne talán a szőrszálakat hasogatni,de lehet hogy mindegy.Ez van. .forog.
Üdv Doki!
Értékelés:
0
Doki, én nem is tudom. A versenyen kiderül, mert megmérjük. Ugye megmérjük? .?. Vagy csak fül lesz?
Nna mind1. Adjak tippeket modolni a váltón, vagy úgysem lesz mod? Mert akkor nem írok... .forog.
Értékelés:
0
Jöhet a mod,ha nem kell hozzá nagy bevásárlás,akkor mindenképp próba. 
Ja és nem éri notch szűrőket,meg ilyenek bevetni,elvből nem is foglalkozom(már) ilyenekkel.
Üdv Doki!
Értékelés:
0
Pénteken átgondolom, ígérem, csak most meghalok két napra...  .sir.
Üzenetek: 283
Témák: 2
Regisztrált: 2006. Jan.
Értékelés:
0
topeti Írta:Nemfigyelsz .?. .haha. Azt írta, "Készül a dobozom". Simán el tudom képzelni, hogy hamarabb jönnek meg a mikik mint ahogy a doboz elkészül. (mert ugye a hangváltót össze kell rakni, meg a kábelezés...)
Így van ahogy Peti mondja. Tegnap voltunk bevásárló körúton, és még nincs meg minden a dobozhoz. Emellett az asztalos "fejszéje" még élezőnél van így csak szerdán vagy csütörtökön kezdi szabni a dobozt. Úgyhogy valószínüleg hamarabb lesz mikrofonom, mint dobozom. .hehe.
Üzenetek: 605
Témák: 1
Értékelés:
0
Kedves Shalafi! Nem válaszoltál a 18-án a shalafi66@hangszoro.net címre küldött levelemre, azért megkaptad?
Értékelés:
1
Sajnálom, valamiért tényleg kimaradt aznap két e-mail. A héten talán sikerül megoldani a postázást.
Értékelés:
1
Kezemben a hangszóróid.
Értékelés:
0
shalafi66 Írta:Kezemben a hangszóróid.
Köszi!
Értékelés:
1
Volt a magasakkal egy kis küzdelem, de már azok is rendben vannak. Holnap postára kerül.
Értékelés:
0
shalafi66 Írta:Volt a magasakkal egy kis küzdelem, .......
Te jó ég! Miféle? Elugráltak előled, nem hagyták magukat becsomagolni?
Üdv., Pagrus
---
Isten őrei lassan mormolnak.
Értékelés:
1
ÖÖ ez most lényegtelen, nem tudom még, hogy csak egyedi esetről van szó, vagy másképp áll a helyzet.  Nem ugráltak a hangszórók az biztos. És én sem örömömben.
Értékelés:
0
Rendben megjöttek, köszönöm.
Üdv., Pagrus
---
Isten őrei lassan mormolnak.
|