2007. 09. 24., 11:59
zoltán Írta:ha 20/1018Utólag vettem észre hogy a mágnesen a VCO-2,-es vésés található.
0-0918-229
javított. Tudsz róla valamit esetleg a tudását?
zoltán
Zoltán
Régi Technics
|
2007. 09. 24., 11:59
zoltán Írta:ha 20/1018Utólag vettem észre hogy a mágnesen a VCO-2,-es vésés található. zoltán
Zoltán
2007. 09. 24., 12:22
Ilyesmi paraméterei vannak: http://hangszoro.net/help/jav/dcr2020/ha20-402.jpg
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban. Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2007. 09. 24., 12:39
Köszönöm. Egyébként most egy régi tv. szélessávú hangszóró van rajta. Csak szól. Mármint a mély helyett. Egyébként az itteniek szerint csak egy közepes hangsugárzó ami leégett.
zoltán
Zoltán
2008. 01. 14., 15:57
Sziasztok!
Nos tönkrement a 585-ös magas is. Kérdés: Lehet hozzá belsőt kapni és ha igen mennyiért? zoltán
Zoltán
2008. 01. 14., 16:07
.sir.
Lehet, 7-800Ft körül kiskerben. H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban. Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2008. 01. 15., 9:35
Szia!
Csak egy hülye kérdés. A 2.5-ös belső tekercse nem férne bele a 1.9-es be? Mert ha igen inkább azt vennék bele. zoltán
Zoltán
2008. 01. 15., 14:25
Miért férne? Nem fér. Ha pontatlanul csinálják, van, hogy még az 1,9-es sem fér bele.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban. Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2008. 01. 16., 16:05
zoltán Írta:Nos tönkrement a 585-ös magas isOtt szerintem valami gebasz lesz az erősítő, vagy a váltó körül....
Üdv: Crockoo
2008. 01. 22., 8:23
Sziasztok.
A csere megtörtént 600 pénzbe került. A bibi ott van hogy az alap cucc elmúlt már 12-éves. Kaptam a tippet: a hangváltón az összes kondit ki kellene cserélni.Ez valószínűleg meg fog történni,az erősítővel eggyütt. Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek. zoltán ha van valai majd írok.
Zoltán
2008. 01. 22., 9:42
Azéert az elkók száradásától valószínűbb oka is lehet ennek a "jelenségnek".
2008. 12. 06., 23:15
Shalafi,Crockoo,Zoltan!
Én is hasonló Technics hangfal problémával küzdök, mint a korábban előttem szóló, nekem egy pár technics CS-95-ös tipusú hangfalam van, amiben szintén a magashangszóró ment tönkre, a CS-75-öshöz annyiban hasonlít hogy a közép tipusa megegyezik, a magasat nem tudom viszont kép alapján hasonlított a CS75ben lévőhöz... ..ez már egy pár éve így van, az enyémmel az volt igazából a baj, hogy az egyik elkezdett recsegni (később játszadoztam vele és megtaláltam, ha 1khz szinuszt adok rá akkor mikrofonnal visszamérve az 1khz-n kívül valahol 3khz környékén is szól, ugyanis az a recsegés nem jött elő mindig) a recsegő hangszóró próbálgatása közben ahogy nagyon füleltem, a másik magasat, meg olyan volt mintha nem is hallanám, egész sokáig figyeltem amire rájöttem, hogy olyan mintha tényleg egyáltalán nem is szólna, meg lett nézve a keresztváltóban az egyik ellenállás volt elolvadva... egyébként eredetileg magas helyett is valószínűleg a közép szólna főleg a magas helyett a hangfalban Ez a nem szóló hangszóró emlékeim szerint aztán nem volt rossz, a hangváltóban elolvadt ellenállás kicserélésével,úgy emlékszek, hogy aztán jó lett. A Panasonic szervízben akkor 7000ft környékén, nekem még elvileg tudtak volna hozatni hangszórót(a 2 fórumtárs írta, hogy nekik már nem), aztán amikorra gondoltam hogy végülis legyen akkor annyiért bele a hangszóró (kb fél évvel később) akkor azt mondták hogy már nem tudnak adni... A lényeg: - van benne most egy pár magas (Visaton DTC-110 4ohm, a gyári is "4ohm-os volt"), és a magas tartomány mintha alig szólna, szól a hangszóró, azt lehet hallani hogy jön is konkrétan belőle hang, nem csak a másik 2-ből(mély, közép), viszont ami szól az egész halk az erősítőn a treble-t feltekerve illetve winamp-ban az EQ-t állítgatva lehet élvezhetővé is tenni az eredményt, de azért így sem teljesen az igazi... Viszont: fontos előzmények: -a nem kapható eredeti tipus helyett először Monacor DT-254 lett bele téve, ez egészen hangosabban szólt mint az eredeti, meg mint a közép és a mély - a DT-254-et leégettem mind a 2-t, mert recsegett éspróbálgattam szinusszal az eredetihez hasonló módon hallgatni, illetve halkabb, hangosabb zenével, hogy mi okozhatja a recsegést... ![]() -új pár DT-254 ez egészen halkan szól, a magas tartomány szinte hiányzik, halkan szól, pedig a hangszórók jók -Visaton DTC-110, ezzel a magastartomány jobb, de nem az igazi, ahogy fentebb is írtam... a hangváltón semmilyen módosítás se lett csinálva, viszont furcsa hogy ugyanaz a tipusú hangszóró ilyen különbséget produkál Az erősítő amivel használva van/volt szintén Technics, DX-930-as, 5x100Wos házimozi erősítő, a hangfallal egyszerre lett véve, elvileg jól működik, legalábbis látszólag nincs baja, szól, rádió is,bemenetek jók, dts/dolby dekóder szól,... elvileg minden működik... Shalafi: a hangfal keresztváltójának a kapcsolását papírra lerajzoltam ,esetleg be tudom ide majd tenni, hogy az általad javasolt 639 est hasonló módon, a magas elé általad javasolt áramkörrel ebbe a hangfalba is bele lehet-e tenni viszont mivel építettem egy Gilszkilabor-féle Méricskét, így esetleg méréseket is tudok később csinálni, hogy milyen ez a hangszint esés, viszont most nincs hozzá megfelelő mikrofonom... Bocs a kilóméternyi post-ért ![]() Előre is köszi mindenkinek
2020. 11. 19., 8:00
план48.5BettBettSuprПадеDaviPatrразнДариIndeDrinOrieEverPlayWindFuncDekoКитаStanCarnPlayрука
FlooавтогражМедвMatiИльиDoctWillBreaLeonВыспфельоконUltrсертГайдПопоDepaЛаскOrieКосаместBadg ReneэкраMoniMobiпазлHistMornCrimПрокLowledalarisРеймArthавтоГабоNikoRitcFredПетеMornОлеяRobe WindGiocкатаMaciWindDisnИгнаSonyHumaWindМатвКокаWindJeweGerhExpeMirrостаStepPolaWindXboxmail StanEAFEValiMiyoвыбеинстЯНЛюCeciMarkчитавелеVESAProdWillRobeIcewстихExtrкрасBioW`ЛенHolgАнто LethсереклейPIONКитаEasyRiveAskoNeedStudMonkнитоTwin8958Худоцвет89264737ValgPionFeelThisVoca 10-1сборCreaспекязыкКитаReleIranPinnлистPhilDeLoуведChevPediЛеонЛитРWordЛукьЧадоStumпримГарм клубАлек(190УляхСметИллюпрекПушкТаммCryiДелиШуриБасаHappBryaGermDaviFilmMarcJeanJaniCardГари КороTaxaStepТютишколХаристудКоваКолеТретAnneWilhReneХудяЛихаHyunКириMicrПивоClevJeroPIONPION PIONлекоАлекJoseOlivвоорЕВВеIndeКартзаниРокоЧестПушкtuchkasИллюРымч
2020. 12. 02., 11:07
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо |
|