Volna egy nagyobbacska táblázatom a Videoton dobozokba beépülő hangszórókról és az eredetik legjobb helyettesíthetőségéről is, de csak PDF
formátumban. (Nekem nincs kedvem, időm táblázatot csinálni belőle.)
(2014. 05. 08., 15:27)szaccos Írta: Volna egy nagyobbacska táblázatom a Videoton dobozokba beépülő hangszórókról és az eredetik legjobb helyettesíthetőségéről is, de csak PDF
formátumban. (Nekem nincs kedvem, időm táblázatot csinálni belőle.)
Szia!
Ha megkapom a pdf-et, akkor szívesen csinálok belőle rendes táblázatot.Azt nem ígérem, hogy másnapra meglesz, de biztosan meg fogom csinálni. Szerintem most is jól jönne a honlapon, vagy a fórumon egy ilyen információs tábla (még az esetleges hibáival együtt is).
Én pl. ma délután leszek DB3048 tulajdonos (is .hehe.) és kíváncsi lennék, hogy valóban az eredeti hangszórókkal kapom-e meg a dobozt. (Valamelyik régi HDD-n talán még nekem is megvan a régi honlapon fent lévő táblázatok egy része, csak most működő gép nincs az olvasásához) Szerintem anno egy igen jó és hasznos ötlet volt a táblák fentléte.
Üdv.
(2014. 05. 09., 7:16)GARFIELD13 Írta: (Valamelyik régi HDD-n talán még nekem is megvan a régi honlapon fent lévő táblázatok egy része, csak most működő gép nincs az olvasásához)
Szia Garfield,
ha igényt tartasz rá, tudok neked adni egy működő régi P4-est. Abba beszerelheted a régi HDD-t (bár asszem van benne) és meg is van a táblázat.
Aztán, hogy hova teszed - az már a te bajod
(2014. 05. 10., 8:35)Veszett Roka Írta: Szia Garfield,
ha igényt tartasz rá, tudok neked adni egy működő régi P4-est. Abba beszerelheted a régi HDD-t (bár asszem van benne) és meg is van a táblázat.
Aztán, hogy hova teszed - az már a te bajod
Szia!
Köszönöm, de már kaptam kölcsön egy univerzális HDD adaptert, így azzal meg tudom majd oldani a hozzáférést és kisebb helyen elfér :-)
Jó alap, de az excel táblából azért még hiányzik pár hangfal
Pl. DB2228, DB3048, B31, B32 hirtelen csak a kétutas lapról.
De összeszedjük amit lehet. Ezért örülnék a pdf-nek is.
Ez van a pdf-ben. Más táblázat így "gyárilag" nincs. A Preludium, és az utolsó DB hangsugárzók már nem egészen Videotonok, vagyis nem úgy, mint a régiek. Gondolom ezért lettek kihagyva. Mint ahogy a '80-as évek előtti korszak is, a sokféle ...max-al, és a régi szerszámokkal gyártott hangszórókkal. C101, egyik-másik DC is hiányzik, rengeteg Fisher-Akai... Lehetetlen ezt a sokféle gyártást követni. Meg mondjuk nem is annyira lényeges, a helyettesítő hangszórók köre eléggé meghatározott.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Jó hír azoknak akik szeretik a sztatikus hangdobozokat. Európai gyártó ( a gyártó nevére nem hivatkozhatok). Eredeti ára 999USd /pár. Nálunk a kb a hatodáért adunk egy párat eredeti csomagolásban. Házimozihoz, lapos tv-hez is ajánlott!