2006. 06. 20., 22:55
Dióda Írta:Nos bocsánlat hogy csak most írok de el vagyok havazva meló terén.
Gondoltam barom leszek és vágtam ujj előlapot majd beletettem egy dp10-sbx1620-hv211 cuccot és löktem rá egy 5centis reflexnyílást és ezt úgy ahogy van a 120literes dobozba .Gondoltam majd lessz valami! .ordog.
A doboz fala ki van ragasztva vatelinnel csak hogy ne kongjon.
Elősször furcsa hangja volt szinte sehogy sem akart szólni erre én boci elkezdtem hajtani had járjon.Ez kb megy egy hete, naponta bekapcs mikor hazaérek és had zörögjön .Tegnap vagy tegnapelőtt a párom megkérdezte hogy mit csináltam vele mert nagyon szép a hangja , hirtelen nem értettem a dolgot és elkezdtem fülelni.
Gyönyörű lágy de mégis erőteljes basszusa van a középhangok tiszták és élesek magashang is a helyére került .Élmény vele normális zenét hallgatni(mármint hangszerest).Vaya Con Dios az eggyik kedvencem és a csajnak a hangja tisztán jön és ha megküldöm hangerővel akár vágni is lehetne vele ez tetszik .ful. .
De azt nem gondoltam volna soha hogy egy 16centis hangszóróban ennyi kraft van.Meglepett őszintén .sokk. .
Én úgyszintén örülök a sikerélményednek, de azt ígérd meg Nekem, hogy egyszer időt szánsz rá, és meghallgatsz valami igényesebb "dobozt" is, hogy legyen valami viszonyítási alapod. Hidd el, hamar találsz ilyet....
Az a baj, hogy 1-es SAL magasakkal szinte csak vágni lehet.... Hát még, ha az ember nem ismeri a görbét! .pszt.