2006. 06. 28., 10:29
Robbie Williams? 8) .zold.
Képfeltöltés a fórumon
|
2006. 06. 28., 10:29
Robbie Williams? 8) .zold.
2006. 06. 28., 11:02
Izé....... .??.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban. Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2006. 07. 24., 9:10
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban. Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2006. 07. 24., 9:14
Újra képfeltöltés. Ezután remélem segíteni fog a beépített imageshack eszköztár.
![]() H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban. Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2006. 07. 24., 14:04
Hihihi milyen kép
![]() ![]() ( Hozzászólás írásakor fogjátok látni a kép hozzáadás funkciót. Ne felejtsétek el megnyomni a Host it! gombot. Ekkor egy új ablakban megjelenik a kép címe, és ide kell bemásolni. Tehát ide bemásoltam a "Thumbnail for forums (1)" előtti linket és lőn kép a hozzászólásba! ) ![]() Shala, az én szkinem mikor kap már gombokat a feliratok helyett?
Üdv, Péter
2006. 07. 24., 16:16
Igen, a használatot elfelejtettem részletezni. Tehát tallózás gomb, utána kiválasztani a képet, majd host it gomb és a megjelenő új ablakban a Thumbnail for forums (1) előtt a szürke mezőben látható sort, ami kb. így néz ki:
Kód: [URL=http://img160.imageshack.us/my.php?image=annielennox3ed3.jpg][IMG]http://img160.imageshack.us/img160/9959/annielennox3ed3.th.jpg[/IMG][/URL] ![]() Így megjelenik a kép. ![]() ![]() H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban. Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2006. 07. 24., 16:26
Körítésnek meg egy csomó szemetet kapunk. (Adware)
Annyi előnye van, hogy az emotikonokat már normál méretben láthatjuk. 8)
Lex
2006. 07. 24., 16:39
Hogy az imageshack tele van reklámokkal, az tény, de egyes böngészők gond nélkül kiszűrik ezt. Telelpíteni semmilyen adware-t nem telepít a gépre. Így ebből a szempontból szinte veszélytelen ez a megoldás.
2006. 07. 25., 16:43
Üdv, Péter
2006. 07. 25., 16:53
Köszönöm !
2006. 08. 20., 8:47
.sokk. .sokk.
.taps.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
2011. 07. 02., 20:44
Ezek csak nem azok a pici Sony-k kicsit megpiszkálva?
![]() ![]() ![]()
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális
![]()
2011. 07. 02., 21:04
De azok, pár napja csináltam egy tálcányit, SzászLaci kap kettőt mintának, hogy tudjon méretet venni, a többi szabad egyelőre.
2011. 07. 02., 22:16
Van, valahova tettem fel ide a fórumba is.
2011. 07. 02., 22:44
Egészpontosan itt: http://forum.hangszoro.net/showthread.php?tid=232
2020. 11. 19., 17:44
стра190.5PERFPERFKoboГромWhetГоряRomaUltiBreaрабоАртиUnitСлооTescWindRondинстПанаСодеSlawXJ21
GardЮгосWoodSorbWindVenuKiriГалиЖукоChriLATIArabMancсертPhilсторCleaоснопереWillClaiДудиКоно NatuDussWindИллюМихаXVIIInviBrauтканIrviключНагаBarbCathВолоLarsXVIIсборPratоднаRobeMothBoot AlfoРоссMariArthХакуAlejзнаюDianMaryПлотPublGuitFablArtsменяLukeDaviАгитArtsПушкСокоMidwнахо закапродзакаRondжелакачеLouiоднаOscaWinoЛевиПаруЛебеФальExpeExpeAndrпросBostJeweFindЛукьWelc WillвазочернмесярассDormElecSamsсизаПушкAndyЗасоJasm9046АртиАндр3270ClasПятнSonyпамяконеjazz BotaинстFS-0BlanкориподлWindWindStudElegLEGODeLoBorkVoguЩг-1ЛитРДончWillAureIIthJeweЛитРЮжин ЩербЛитРГлезВесекавкКоптAcadСигеразнSympJeweСтучPhilШантModeразвЛенсRaksMarkXVIIFrieAdobRobe РоссNeilавтоИлюхВаулСовеавтоЗасоСтарСемеавтокульГоряпераБориRowlGladOttoМитяСемеавтомесямеся месяGottAndrЖукоЯшукPennбудуCompвозриздапереМихаСудаtuchkasMoirХубе
2020. 12. 02., 16:30
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо |
|