2006. 07. 16., 12:09
Az jó lenne Doki!. Köszi.
Lex
Gyöngyszemek
|
2006. 07. 16., 12:29
Akkor ez egy "hagyományos" (nem szűkülő, táguló, hanem állandó keresztmetszetű) egyenes TL kétfelé
(vagy többfelé) hajtva ? Hangszóró a gerjesztési pont elején, 1/3, 1/4.. vagy milyen pontjában van? Egy metszeti képet tudsz készíteni? ![]()
Üdv, Péter
2006. 07. 16., 18:04
Majd előhalászom a rajzot,de a feltett fényképből kapsz is választ,miszerint végpontban gerjesztődik,amúgy konstans tl,illetve reflex,a tl szempotból kb 40-45Hz környékére tehető a hangolás(csillapítóanyag függvényében),a reflex szempontból meg 48Hz-re hangolva.
![]() Rosszul írtam az előbb a méreteket,ez a jó.
Üdv Doki!
2006. 07. 18., 18:50
Nézelődjetek
![]() http://kep.tar.hu/benyascorner Lassan fel fognak kerülni az új mélyládámról is képek. Azzal a kis vörös ördöggel hajtom most a ládát .torz.
2006. 07. 25., 19:54
Szép. A hátán lyuk van? Vagy tettél oda valami szúnyogháló féleséget, hogy kevesebb por szálljon be?
Ez az após féle fedlap feketére feste??
Üdv, Péter
2006. 07. 25., 19:59
Ez a saját,kézzel faragott előlap,ami gyakorlatilag megegyező a zapóspajtissal,cak ez nem annyira szépre sikeredett.
A hátán a hangolólik van szunyogháló nélkül.
Üdv Doki!
2006. 07. 30., 12:39
Ez nagyon tetzsik.
Gratulálok. Szép munka.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
2006. 07. 30., 12:41
Kár, h. a mélyközép ollyan orrhangú.
![]() H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban. Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2006. 07. 30., 17:49
Kár,hogy ez nem olyan húúúúúúúúúúmoros. .zold. .nyelv.Mélyközép sugárzására alkalmatlan mélyközép sugárzó.Poénos. .szia.
Üdv Doki!
2006. 07. 30., 18:20
Sztem is.
![]() ![]() H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban. Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2006. 07. 30., 18:36
Valódi szub hangszóró, ezentúl a ha25-ök helyett ezt ajánlgatom mindenütt. De rád hivatkozok.
![]() H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban. Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2006. 07. 30., 19:45
Rám ugyan ne hívatkozz,me azt se mondanám,hogy szubhanxórónak beválna,hamaráb hullana elemeire,minthogy ilyen tulajdonságai kiderülhetnének! .haha.
Üdv Doki!
2006. 07. 30., 21:39
A fene se érti akkor, mit akarsz mondani, de úgy látom, a legjobb az lesz, ha beszünteti a cég a gyártást. Ha rajtad múlik. Mer ugye kiderült, a szóbanforgó hangszóró nem szól sem lent, sem fent, de még középen se, és olyan stabil mechanikailag, mint egy jóféle kártyavár. Persze pont téged, pont erről nem fognak megkérdezni.
2006. 07. 30., 22:06
A hangszóróra gondolsz Peti? Mer annak van lelke. Nekem csak kevés maradt, vagy egyáltalán nincs, mer nem is volt olyanom.
2006. 09. 09., 12:18
A napokban ezen a kis csufságon dolgoztam. Ez egy kis fejhallgató erősítő TBA 810 AS ic-vel. Hihetetlenül egyszerű kis kapcsolás és szinte elpusztíthatalan. Ha 18 V ról van hajtva akkor 6W-os teljesítményt is kilehet csikarni belőle. Én persze nem szedek ki belőle ennyit mer egyből szétszedné a fülesem. Eggyenlőre még csak az asztalon van egy darab kész nyáklap a táppal de érdemesnek láttam felrakni mer büszke vagyok rá. A hangja az kielégitő arra a célra amire készítettem (számítógépes játékok). A nyákrajz azért lett ien csúnya mer csak nagyon vastag filcem volt. Nameg persze az én remegő kezem is közre játszott.
És most jöjneke a képek: A nyák: ![]() és a kész darab: ![]() A párja készülőben van
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
2006. 09. 09., 15:50
vava Írta:.....Ez egy kis fejhallgató erősítő TBA 810 AS ic-vel. Hihetetlenül egyszerű kis kapcsolás és szinte elpusztíthatalan. Ha 18 V ról van hajtva akkor 6W-os teljesítményt is kilehet csikarni belőle.Húúú!!! Ilyet én is csináltam! Hát nem mostanában, az igaz... .forog.
Üdv., Pagrus
--- Isten őrei lassan mormolnak.
2006. 09. 09., 21:37
És tetszett?
2006. 09. 09., 21:57
vava Írta:És tetszett?Tetszett.
Üdv., Pagrus
2006. 09. 09., 22:02
Pedig ezzel az IC-vel nagy csodákra nem lehet számítani...
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban. Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2006. 09. 09., 22:19
A mai napig is működik nekem egy pár, ez első erősítőmben. Amit eladtam de rejtélyes körülmények között visszakerült hozzám. De mostanságra meglehetősen kvartyogónak itélem a hangját.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
2006. 09. 09., 22:23
hát kiváncsi lennék, hány dB alapzajt produkál.
2006. 09. 10., 8:48
h_jozsi Írta:.....De mostanságra meglehetősen kvartyogónak itélem a hangját.Na de a nosztalgia... Ma fogok egy LM1875-öt meg pár ellenállást és öt perc alatt nyák nélkül kész az olcsó 20-30 W-os erősítő és hűteni is könnyebb.
Üdv., Pagrus
2006. 09. 10., 14:35
Salla!
Elhiheted hogy ojan vészesen nincs sok alapzaja. Inkább a magasakkal meg a mélyekel van némi gond de az sem vészes. Persze ezt az árához és a egyszerüségéhez viszonyitva. Nemrég találtam egy """"hig-end"""" kapcsolást fejhallgató erősítőnek fetekkel. Valszeg megépítem mer naygon kiváncsi vagyok rá.
2006. 09. 10., 21:21
Szerintem attól sem fogsz hanyattesni. Maximum a hozzávalók árától. .hehe.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
2006. 09. 10., 21:34
vava Írta:Salla!Ahhoz tényleg jó a kis Gain Clone, és 700 Ft alatt van a 1875-ös: http://www.headphoneamp.co.kr/bbs/zboard.php?id=diy_sijosae&no=202 De ha ez nem elég bonyolult: http://www.headphoneamp.co.kr/bbs/zboard.php?id=diy_sijosae&no=246 .haha.
Üdv., Pagrus
2006. 09. 11., 0:13
Az a második, a cső+fet hybrid túl nagy torzítást produkál... Főleg az árához képest.
2006. 09. 11., 20:57
Nemtom mien lehet ez a csöves cucc de enekm nagyon tetszik. Nemtom miért de könybelábatta szemem a röhögéstöl mikor megláttam. Nagyon tetszik. Az első meg azért tetszik mer kurva kicsi és egyszerű.
2006. 09. 11., 22:50
Amikor a bemenetre , vagy a vonal kimenetre odabiggyesztenek egy csövet , lessz annak valamennyire is csöves hangja ? Szerintem csak csicsa . A csöves hangot állítólag a végfok produkálja , a kimenőtrafó miatt .
2006. 09. 12., 9:54
Ez visszacsatolás nélküli erősítő, ahol a feszültségerősítést csak a bementi tetróda adja, tehát az erősítő hangja ettől függ, vagyis "csöves" lesz.
A többi áramköri elem áramgenerátor meg emitter (source) követő, azok ehhez képest nem szólnak bele a hangba.
Üdv., Pagrus
--- Isten őrei lassan mormolnak. |
|