Üzenetek: 7 886
Témák: 29
Regisztrált: 2005. Aug.
Értékelés:
1
zupp87 Írta:Sejtem miért nem, és vissza kell fognom magam, hogy ne adjam elő megint a "szerintem..." kezdetű mondókámat.. de úgy lesz a korrekt, ha salafi indokolja meg a válaszát. Rossz szokása neki szerintem, hogy mindig ilyen egyszavas válaszokat ad, aztán meg én mindig próbálom megmagyarázni, hogy miért irhatta azt az igent vagy a nemet.. legtöbbször rosszul. De hiába vagyok én ilyen szájmenéses, ha a tudásom töredéke a salafiénak. Talán ha szépen kérjük, ezentúl bőbeszédűbb lesz és megindokolja a válaszait Mert szerintem sok mindenkit érdekel, hogy miért igen vagy miért nem a válasza a dolgokra.
bocs, csak a meséhez én legtöbbször fáradt vok, de a neten sztem megtalálhatók ezek az infók, meg kell némi józan ész meg gondolkodás... És összeáll a kép.
A dupla előlap merevítés és tömegnövelés céljaira jó, ez érvényesül akkor is, ha csak a belső lapra csavarozod fel a hszt.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Üzenetek: 405
Témák: 3
Regisztrált: 2007. Aug.
Értékelés:
0
PredatorNo1 Írta:Nem rossz, bár a hangminőségről igy nem sokat tudunk meg 
Élő hallgatáson kívül semmilyen módon nem tudsz információkat szerezni a hangminőségről, szal mindegy.
Üzenetek: 126
Témák: 1
Regisztrált: 2007. Dec.
Értékelés:
0
Hát én nem ezt mondtam ?DD
Üzenetek: 208
Témák: 0
Regisztrált: 2006. May.
Értékelés:
0
(More info)
.
.
.
.
Tags: h2000 speaker subwoofer sal somogyi szar
Értékelés:
0
Endevour elárulod mit látunk itt ?
Értékelés:
0
a belinkelt videóm tag-eit. Kis utalás hogy SAL=  zar:
Üzenetek: 1 153
Témák: 6
Regisztrált: 2008. Mar.
Értékelés:
1
Milyen hangszórók azok ott neked? A magasra rájöttem, hogy HG 2,5  Közbe szólnak azok? Mert nekem most még egyelőre döglött a laptop hangkártyám.. a héten jön meg az USB-s
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális
Értékelés:
0
Ha elolvasnád a leírást a videóhoz, akkor az erősítő típusát is látnád
Üzenetek: 245
Regisztrált: 2008. Feb.
Értékelés:
0
SEAS Írta:Audi?
Nem Audi, Golf3!
A dupla előlap miatt nem csökkent a térfogat egy dl-t sem, mert a dupla előlap nem belül, hanem kivül van, és a hsz a belső lapra van csavarozva. Ezért is néz ki úgy mintha belenne süllyesztve.
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Értékelés:
1
Ja már látom a more info-ban. Akkor te már tudsz mondani véleményt, hogy hogyan szólnak szubként a HA 31-esek  Mert ha egyszer végrevalahára megjön a fizum, mindenképpen beszerzek egyet, kiegészítendő a két kicsi 17-es szőrmókot majdan egy szubbal
Értékelés:
0
Nagyon szép hangja van. Egyenletes, mélyről jön. Nem csak huppog a nagyvilágba.
Értékelés:
1
Lehet hogy ki fogok kapni, mert nem ide illik.. ahnem a másgyártókba.. de ha már itt van rola szó/kép: az SR3040 mit tud? Egyik ismerősöm betette egy 50 lityós reflexdobozba.. és haverja, akivel összerakták, azt mondta: "Jó, jó, csak kevés a mély.. többet vártam egy somogyitól.." Én még nem hallottam őket, de egyszer majdnem kijött úgy a lépés, hogy összeversenyeztetem a két HA 17-et az SR-ekkel.. csak közbejött egy balul sikerült ZH, amit még azon a héten pótolni kellett, szoval tanulás volt helyette.  Kíváncsi lettem volna az eredményre
Értékelés:
0
Reflex doboz alapból kizárt neki.Nekem is abban volt. Katasztrófa. 85 littyós zárt láda van neki, ami kb az optimális. Érzéketlen leginkább az vele a probléma. Ahhoz hogy mélyhang kijöjjön belőle, Loudness az erősítőn bekapcsolva, illetve a BASS is felhúzva, így képes tartani a versenyt a "középpel" és a magassal. Én nem vagyok vele megelégedve. Azért is készült a két ha31es doboz. HA15 lenyomja.
Értékelés:
1
Érdekes.. hogy mért nem tudnak azok a modern kínaiak jó légrésindukciót csinálni  Asszem az MNC-mnek 0,6-0,7 Tesla volt a légrésindukciója, a HA 17-nek meg 1,2. És az Eclipse II 16 centis még így is érzékenyebbnek tűnt fülre az SBX-nél. A HA pedig az MNC-től. Miután kicseréltem az MNC-ket, azután kezdett zavarni, hogy pici brumm van az előfok tápjában.. addig nem hallottam csak nagyon közelről
De gondolom nem csak ettől függ az érzékenység.. de a fizika arra enged következtetni, hogy ettől is.
Értékelés:
0
Lemértem a mélyládát kb. 36HZ-re van tervezve, legalábbis én ott hallom intenzíven, de lemegy egész 23-ig is és még eléggé halható itt egy jó kis progi :
http://www.softpile.com/Education/Mathematics/Download_21743_1.html
Értékelés:
1
Nekem is közeleg az a nap (a hétvégén lesz), amikor lesz időm munkába fogni az MCE-4000-rest, csak árulja már el valaki: a panasonic WM-61 karakterisztikáját ráhúzhatom-e, vagy nagyon eltér.. az égvilágon semmit se találtam róla.. csak annyit, hogy talán azonos a WM-61-gyel. De ott van az a talán!!!!
Értékelés:
0
PredatorNo1 Írta:http://www.softpile.com/Education/Mathematics/Download_21743_1.html
Nekem az a baj ezzel a progival, hogy annyira nem akar elindulni!  Nem tudom mi van vele..
Értékelés:
1
zupp87 Írta:Nekem is közeleg az a nap (a hétvégén lesz), amikor lesz időm munkába fogni az MCE-4000-rest, csak árulja már el valaki: a panasonic WM-61 karakterisztikáját ráhúzhatom-e, vagy nagyon eltér.. az égvilágon semmit se találtam róla.. csak annyit, hogy talán azonos a WM-61-gyel. De ott van az a talán!!!!
ha érdekel, kideríthetjük.
Értékelés:
1
Én a winISD hanggenerátorával szoktam szinuszt generálni. Vagy az audacityvel csinálok szinusz sweep-et. Amugy nekem ez is működik. Nem rossz kis kütyü.. PC-s hanggenerátor, amplitúdó/fázis/frekvencia modulációt is tud, ahogy nézem. Mert csak látom, hallani nem hallom.. nade majd holnapután futárbácsi hozza az USB-s hangkártyámat.. esküszöm az égre, max mikrofonosat fogok vele mérni. Erősítőmérésre ott lesz a P1-es meg a CMI8738 négycsatornás  Az olcsó és cserélhető. Van amugy egy 1994-es évjáratú SB16-om, az apám gépében van, mai napig szép hangja van, csak a line in meg a mic in süket benne. Legalább azt nem fogom tönkretenni
Értékelés:
1
shalafi66 Írta:ha érdekel, kideríthetjük.
Természetesen érdekel. Privát üzenetben megkerestem már a Spexcelt is, hogy neki nincs-e róla mérése, vagy ilyesmi.. de még eddig nem válaszolt. Fórumon se látom mostanság aktívnak.
Értékelés:
1
Szegedről ő nehezebben elérhető sztem...
Értékelés:
0
Nem tudom neked mért nem működik, nekem ment gond nélkül S A modulátor sztem csak a full vesióban működik legalábbis én hiába kapcsolgattam, majd "megveszem" ha megtalálom valahol )))
Értékelés:
0
Nem tudom én sem, hogy mi lehet a gond vele, mert hiába kattintok az exe-re semmit nem csinál. Dolgozik egy picit, de utána semmi nem mozdul. Érdekes.
Értékelés:
0
Üzenetek: 703
Témák: 12
Regisztrált: 2006. Jun.
Értékelés:
0
Ugye ez nem az amire gondolok hogy az?
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Értékelés:
0
Értékelés:
1
Mire gondolsz Vava?
Értékelés:
0
HA18+HG2,5? Milyen a hangja? Nincs túl messze a két hsz egymástól? Én még sehol nem tartok! Most még más viszi a pénzemet..
Értékelés:
0
http://noob.hu/07/0808/Kep004.jpg
Hangjáról nem tudok véleményt mondani.
Még kárpitozva nincs.
Értékelés:
0
tarsy barátjának kelelt egy tervem megadtam és két nap mulva kész lett. Remélem ez nem az  De nagyon úgy tűnik. Nembaj az enyém is készülget!
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Értékelés:
0
A tervet én is megkaptam, de még semmit nem csináltam, csak megnéztem. Mondjuk én elörébb vok vmennyivel, mert nekem csak a mélyközép hiányzik, meg a váltó. Amik itthon voltak tekercsek, mind szakadtak voltak. Kondi ellenállás egy sem olyan értékű. Tehát nincs semmim hozzá..
Értékelés:
1
vava Írta:tarsy barátjának kelelt egy tervem megadtam és két nap mulva kész lett. Remélem ez nem az De nagyon úgy tűnik. Nembaj az enyém is készülget!
Hát a tiéd mögött ottvan egy tervezéssel töltött órám.
Értékelés:
0
Tény hogy élküled a tücsköket hallgathatnám maximum
Értékelés:
1
.oh. ööööööh, azért nem kell ilyen komolyan venni engem.
Értékelés:
0
de
|