| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 17, 14.42 Hozzászólás témája: |
|
|
| SEAS írta: | Kipróbáltam, de nem tudom mit tud. Eddig is volt full screen.
Na, hogy legyen mit hallgatni:
Valami zseniális |
Nekem Brubeck játéka nem olyan élvezetes. Ez viszont ... már a személye is egy élvezet, persze a játéka miatt. Words&Music
Persze léptek fel együtt is 97-ben.
Szép őszes öregurak, akik úgy a világ 99%-ánál jobban vágják a zenélés fortélyait.
Kicsit később, 2008-ban Ellinggel. Asszem nálam a Take 5 feldolgozások közül ez visz mindent.  _________________ Gúgli Haladóknak: Jó kis gúgli tan-ácsok |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 15, 14.14 Hozzászólás témája: |
|
|
Kipróbáltam, de nem tudom mit tud. Eddig is volt full screen.
Na, hogy legyen mit hallgatni:
Valami zseniális _________________ http://hu.wikipedia.org |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 11, 21.58 Hozzászólás témája: |
|
|
Talán a Full Sreen amire gondolsz. Szerk: Csak a FF 3.0-tól használható
A választható sablon egészségesebb ha nem jelent nagy terhet majd a szervernek.
És MOST tényleg ezeket hallgatjuk?  _________________ Gúgli Haladóknak: Jó kis gúgli tan-ácsok |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 11, 0.09 Hozzászólás témája: |
|
|
Az jó ötlet, végül is máshol is van olyan.
Egyszer találkoztam egy programmal vagy Firefox kiegészítővel (már nem tudom), amivel bele lehetett nyúlni a megjelenítésbe a css átszerkesztésével. Csak nem emlékszem már a nevére. Azóta is keresem...
Jó volt, mert minden oldalon úgy lehetett alakítani az arányokat, ahogy tetszik. _________________ http://hu.wikipedia.org |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 11, 0.05 Hozzászólás témája: |
|
|
Megoldás: többféle válaszható sablon, amik nagyjából illeszkednek egy-egy felbontáshoz. Valamelyik nap megcsinálom. _________________ "" |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 10, 23.59 Hozzászólás témája: |
|
|
| shalafi66 írta: | | Igen, de a %-al nem néz ki jól még. 800*600-ban olvashatatlan lesz ha 80%-ot adok meg, 1280-nál meg épp jó. |
Az igaz, de 800×600-at szerintem nem sokan használnak manapság.
Mondjuk HD-ban szerintem egy sorba beleférne a legtöbb hozzászólás.
 _________________ http://hu.wikipedia.org |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 10, 22.18 Hozzászólás témája: |
|
|
| vava írta: | Pár solaris LP után elővettem egyik cdjüket ami sajnos nincs meg lp-ben. nem tudom kiadták-e de majd megkérdem tőlük.
Rég hallgattam. De most sokat fogom.
Teljes tranz hallgatás közben. Elképesztő hatással van az emberre (legalábbis rám) a zene.
http://www.youtube.com/watch?v=xFEq-rygkaA
vava
ui: Sajnálom azokat az embereket akiknek ez az öröm nem adatott meg és alkohollal esetleg droggal igyekeznek pótolni. Feleslegesek! Ez az igazi élvezet! |
Pláne egy kis marcsával ...  _________________ Gúgli Haladóknak: Jó kis gúgli tan-ácsok |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 10, 22.16 Hozzászólás témája: |
|
|
Használj FF-ot és a Ctrl+ megoldja a dolgot. Nagyok lesznek a betűk ... és?  _________________ Gúgli Haladóknak: Jó kis gúgli tan-ácsok |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 10, 17.01 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, de a %-al nem néz ki jól még. 800*600-ban olvashatatlan lesz ha 80%-ot adok meg, 1280-nál meg épp jó. _________________ "" |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 10, 16.57 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha tudtam volna, tőlem tudod meg
Én a HTML-t ismerem valamennyire, ott %-ban megadva a dolgokat viszonylag egyszerű a megoldás. _________________ http://hu.wikipedia.org |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 09, 15.55 Hozzászólás témája: |
|
|
| shalafi66 írta: | | Gyakran előfordul az ilyen. De ha megmondja valaki, hogy lehet felbontásfüggő CSS-t írni, akkor megoldom a dolgot. |
És megvan a megoldás
Nem igaz, h. nekem kellett rájönni. _________________ "" |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 09, 1.06 Hozzászólás témája: |
|
|
Az a flute nem kéne bele. _________________ "" |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 09, 0.44 Hozzászólás témája: |
|
|
Pár solaris LP után elővettem egyik cdjüket ami sajnos nincs meg lp-ben. nem tudom kiadták-e de majd megkérdem tőlük.
Rég hallgattam. De most sokat fogom.
Teljes tranz hallgatás közben. Elképesztő hatással van az emberre (legalábbis rám) a zene.
http://www.youtube.com/watch?v=xFEq-rygkaA
vava
ui: Sajnálom azokat az embereket akiknek ez az öröm nem adatott meg és alkohollal esetleg droggal igyekeznek pótolni. Feleslegesek! Ez az igazi élvezet! _________________ Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz... |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 05, 19.52 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez jóó ötleet!  _________________ Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális  |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 05, 18.30 Hozzászólás témája: |
|
|
Addig pedig lehet olyat hogy ctrl+scroll.
Így lehet nagyítani/kicsinyíteni a felületet. _________________ Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 05, 12.13 Hozzászólás témája: |
|
|
Gyakran előfordul az ilyen. De ha megmondja valaki, hogy lehet felbontásfüggő CSS-t írni, akkor megoldom a dolgot. _________________ "" |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 05, 10.38 Hozzászólás témája: |
|
|
jaja nekem is ilyen, hát ez van aki nagyképű monitort használ...  |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 05, 8.48 Hozzászólás témája: |
|
|
| Az, hogy a képernyő középső harmadán zsúfolódik az információ, kétoldalt meg a hulladék. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 05, 2.25 Hozzászólás témája: |
|
|
Már melyik része? _________________ "" |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 05, 1.29 Hozzászólás témája: |
|
|
De hát ez így neveccséges (((
 |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 02, 2.40 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem épp most hallgatom, de még friss az élmény:
 _________________ http://hu.wikipedia.org |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 01, 21.57 Hozzászólás témája: |
|
|
még alakulóban van. de a szélessége megmarad. Így passzol a honlaphoz. _________________ "" |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 01, 21.25 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hendrix: Bold As Love, de mér lett ilyen keskeny a fórum ábrázolattya tavaly óta? |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 01, 3.12 Hozzászólás témája: |
|
|
Hendrix : Hey Joe ,aztán whisky ,aztán megint Hendrix ,aztán megint whisky és így tovább . _________________ A döglött tehén nem panaszkodik . |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 01, 2.27 Hozzászólás témája: |
|
|
Solaris. Fekete lemez bakeliten. Utána Solaris marsbéli krónikák bakeliten. _________________ Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz... |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Dec. 29, 15.58 Hozzászólás témája: |
|
|
Inkább a MOOG "ujjazását" hallgatom továbbra is!  _________________ A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok... |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Dec. 28, 18.18 Hozzászólás témája: |
|
|
Thííííj,ez nagyon csudás klipp---mik vannak... _________________ Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Dec. 28, 15.56 Hozzászólás témája: |
|
|
Mi tart ezen 6 és fél percig?  _________________ "" |
|
 |
|