Tartalomjegyzék
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   RegisztrációRegisztráció   ProfilProfil   Privát üzenetek (belépés)Privát üzenetek (belépés)   BelépésBelépés 

Általános tudnivalók, kérdések
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> logotech.hu
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szaccos
H2000 Kft.
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2010. Márc. 24, 1.39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fölkerültek a honlapra az eredeti TANNOY váltók is.
szaccos
H2000 Kft.
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2010. Márc. 22, 0.28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fölkerültek a JM LAB és CABASSE váltók.( Egyenlőre kép nélkül.)
szaccos
H2000 Kft.
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2010. Márc. 18, 21.38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fölkerültek a honlapra a H2000 hangváltók is.
szaccos
H2000 Kft.
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2010. Márc. 12, 11.29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fölkerült a teljes ellenállás választék ( 81 féle ) és a kondenzátorok is bővültek ( 51 féle ). Hamarosan kép is
lesz mindenhez.
Kalm
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2010. Jan. 27, 19.40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm az információt.
Kalm!
shalafi66
Privát üzenet küldése Email küldése
HozzászólásElküldve: 2010. Jan. 25, 16.00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megéztem, valaki használta már a HE fórumon, még valami hevenyészett mérés is készült róla, az árát biztosan megéri. Wink Very Happy Ettől nem kell félni.
HozzászólásElküldve: 2010. Jan. 25, 15.59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hirtelen azt sem tudom melyik ez. Very Happy Nem nagyon foglalkoztattak.
HozzászólásElküldve: 2010. Jan. 25, 12.11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

T. Fórumózók!

Senki nem hallotta még ezt a hangszórót? hm?

Kalm!
Kalm
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2010. Jan. 18, 10.58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

T. Fórumozók!

SON250 Sony hangszórót néztem ki magamnak és szeretnék
bass-reflex dobozt készíteni vele. Ha van valakinek adata
erről a hangszóróról kérem írja meg a fórumba. Érdekelne,
hogy mekkora dobozba építhető, hova kell hangolni és az,
hogy melyik Sony termékben használják ezt a hangszórót.

Köszönöm!

Üdv.: Kalm!
szaccos
H2000 Kft.
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2010. Jan. 04, 18.59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mdf doboz éger furnérral, selyem fényű lakkal, négy db reflexnyílással. Nagyon elegáns!
Beépíthető mély-közép hangszórók átmérője 10-11cm.
Más átmérőjű hangszóróhoz való beépítő keret is van.
narancs1234
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2010. Jan. 02, 17.39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Be kellene neveznem 1-re nagyon tetszetős darab... Wink
vava
Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
HozzászólásElküldve: 2010. Jan. 01, 14.41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A SAL-nál biztosan nem rosszabb. Wink
HozzászólásElküldve: 2010. Jan. 01, 10.45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudtok erről a CENTERRŐL valami infót ? hm?
narancs1234
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2009. Dec. 24, 13.43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Olyan kérdésem lenne, hogy a Logotech termékei között lévő - CENTER 1 hangfal hangszórókkal együtt van -e ? és még annyi, hogy tud -e annyit mint pl. egy SAL 2200C?
Köszi a választ előre is! Embarassed
szaccos
H2000 Kft.
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2009. Aug. 25, 23.20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos ez a hangszóró elfogyott pedig semmiféle adatlap nem volt hozzá.
Action2K
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2009. Aug. 08, 10.32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szaccos írta:

"Szilágyi" jól láttad a TANNOY duálkoncentrikus hangszóróját az audiofil találkozón

Szia!
Én is e hangszóró iránt érdeklődnék, viszont technikai adatok iránt.
Sajnos a honlapon semmi nincs az árán kívül. Ami leginkább érdekelne: Hány Ω-osak a tekercsei (mivel hogy duál), hány Wattosak, hány dB/1W/1m az érzékenysége, mekkora az átmérője?
Köszi!
szaccos
H2000 Kft.
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2009. Jún. 21, 20.10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

MINDENKINEK!!
Június 30. és Július 23 között csak telefonon faxon vagy levélben lehet rendelni.!!!!!!!!
szaccos
H2000 Kft.
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2009. Jún. 02, 23.19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az előlapon nincs szövetborítás, az natúr pozdorja .
szaccos
H2000 Kft.
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2009. Jún. 02, 23.17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sony dóm és 10cm-es gumiperemes 25mm-es lengős mélyközép (OA speaker). A doboz zárt, üresen 1700Ft/db.
zupp87
HozzászólásElküldve: 2009. Jún. 02, 11.13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Érdeklődnék, hogy a Logotech Kft. honlapján található két kis polcsugárzóban (DISCO B és DISCO E) milyen hangszórók találhatóak? Valamint zárt vagy reflex kivitelű a doboz? Esetleg hangszórók nélkül mennyibe kerülne csak a doboz? Majd egyszer szeretném megajándékozni két ilyennel otthon a nappalit Smile
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2009. Máj. 08, 21.31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A vasmagos tekercseket és a kondikat (250 V-tól) viszik ilyen célra is.
DjTaRsY
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2009. Máj. 03, 17.04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a Logotechnél kapható tekercsek, kondenzátorok alklamasak PA doboz hangváltójához?
szaccos
H2000 Kft.
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2008. Szept. 01, 23.13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Beszéltem a honlap fenntartójával, hamarosan lesz.
bikabeka
HozzászólásElküldve: 2008. Szept. 01, 12.21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, van már valami hír róla?
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2008. Aug. 31, 21.25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem csak nálad.Holnap utána nézek.
bikabeka
HozzászólásElküldve: 2008. Aug. 31, 13.21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak nálam nem lehet elérni a logotech honlapját?
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2008. Aug. 28, 19.08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A CHORUS típusokhoz van eredeti hangváltó is.
Pandaboy
Privát üzenet küldése
HozzászólásElküldve: 2008. Júl. 10, 20.11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rákerestem a JM Lab Chorus házimozira és csak néztem. Egy ilyen Chorus mélynyomó ára most 197 ezer ft. Akkor még is csak a több százezres hangfalakba tették ezeket a hangszórókat. De persze még hozzájön az árhoz az is, hogy gyönyörű fadobozba vannak építve.
shalafi66
HozzászólásElküldve: 2008. Júl. 10, 11.42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Chorus házimoziban volt.
HozzászólásElküldve: 2008. Júl. 10, 1.14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pandaboy írta:
Amikor először megláttam az oldalt, egyből a JM Lab hangszórói tetszettek meg és az fordult meg a fejemben, ha én vennék ilyet és építenék nekik dobozt, akkor lenne egy 5-600 ezer ft-os hangfalam? Laughing

Biztos, hogy nem. Hangra sem.
Egyébként sem hinném, hogy 5-600 ezres dobozokba építették volna.

A hozzászólás legutóbb SEAS által 2008. Aug. 30, 2.44-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
zupp87
HozzászólásElküldve: 2008. Júl. 09, 9.17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is szeretnék majd pár db SON615 szélessávút a kis 5.1-embe, ami itt van a koleszban.. ugyanis az egyik szatelit HSZ-e kimúlt, helyette ideiglenesen egy 3W-os, régi kis japán elekta tévéből kiberhelt, valami SAMMI nevezetű szélessávú van. De már az is űbereli a gyári hangszóróját jócskán. Főleg most, hogy szépen kicsillapítottam a dobozát Razz
Régen nekem is tetszettek azok a minihifik.. de ahogy shalafi mondta: rosszul méretezett reflex dobozok, zártba való hangszóróval... boltokban én is szerettem hallgatózni, milyen jol döngenek, de aztán mikor megtekertem, vagy elkezdtek torzítani, vagy maguktól visszavették a basszust. Egy (talán) helyesen méretezett láda, mint plö az enyém a HA-17-tel, tényleg nem "dübög" úgy, mint azok a sanyi minik: nem emel ki 80-100 Hz-en, viszont erősebb, mélyebbre megy, és sokkal kellemesebb hallgatni. Mostanság az enyémen kívül csak minihifiket meg kis 5.1-eseket hallok, az én cuccom tűnik a legszebb hangúnak Razz
(jó, minden szentnek maga felé hajlik a keze Razz)
HozzászólásElküldve: 2008. Júl. 09, 2.24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az oldalt már láttam, de a Sony hangszórókat még csak most fedeztem fel. Nagyon jó hangszórók ezek. Ahogy nézem ezek a régi Sony Music Center hangszórói lehettek amik olyan jól szóltak. Megismerem a fekete-fehéret és a bevagdosott peremüt is. Ezek kis dobozokba valóak, de házimozi háttérsugárzójának bőven megfelelnek. A közép és magas sugárzókat is sztem music centerhez csinálták. Érdemes lenne venni belőlük, amíg vannak. Ezek értékek. (A legdrágább mini hifik hangszórói voltak régen.)
De hogy kerültek ehhez a céghez ezek a hangszórók?
Ezek szerint ott rakták össze a Sony és más márkák hangfalait?

Amikor először megláttam az oldalt, egyből a JM Lab hangszórói tetszettek meg és az fordult meg a fejemben, ha én vennék ilyet és építenék nekik dobozt, akkor lenne egy 5-600 ezer ft-os hangfalam? Laughing
shalafi66
HozzászólásElküldve: 2008. Júl. 07, 21.12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

őszintén: én ezekkel nem foglalkozom.
HozzászólásElküldve: 2008. Júl. 07, 19.58    Hozzászólás témája: Hi! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Shala!

http://logotech.hu/modules/termekek/photos/311.jpg
Nincs valami infod erről a sony magasról? Az ára alapján nagyon barátinak tűnik. Nekem van itthon belőle pár darab, de lehet, hogy még kéne venni - amíg van.
Azt tudom, hogy 6 Ωos.
A hangja nem valami lágy, inkább dinamikus zenére való. Techno, trance félére. Bár Vangelissel is elég jól el lehet hallgatni.
Saját mérésed nincs róla? Nagyon kíváncsi lennék rá milyen az átvitete...
Köszi!

Üdv: Ricsi
zupp87
HozzászólásElküldve: 2008. Jún. 19, 15.01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sony SON615 szélessávú sugárzóról mi a vélemény? Ugyanis most, hogy a hangfalaim és az erősítőm haza kellett vinnem, az otthoni kis ET-273-as 5,1 esemmel kell együttélnem. Jelenleg 2.1-ben használom. Az vele a gond, hogy az egyik szatelitben anno elhalálozott a hangszóró, így most egy japán tv szélessávúja van benne, az még tűrhetően is szól, de a többi az mondhatni pocsék. Tervezek majd rendelni HG2,5ösöket is, és velük együtt lehet vennék pár ilyen szélessávút, és kicserélgetném őket, meg akkor már egy kis csillapítást is tennék a dobozaikba, mert jelenleg az sincs bennük. Szerintem a meglévő hangszóróknál csakis jobban tudnának muzsikálni. A mélynyomó egy kicsi bandpass láda.. kb. 40Hz-ig megy le, de 80 körül van benne egy bazinagy kiemelés.. de ha jól helyezem el, az tűrhető Razz
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.