| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Elküldve: 2010. Márc. 24, 1.39 Hozzászólás témája: |
|
|
| Fölkerültek a honlapra az eredeti TANNOY váltók is. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Márc. 22, 0.28 Hozzászólás témája: |
|
|
| Fölkerültek a JM LAB és CABASSE váltók.( Egyenlőre kép nélkül.) |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Márc. 18, 21.38 Hozzászólás témája: |
|
|
| Fölkerültek a honlapra a H2000 hangváltók is. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Márc. 12, 11.29 Hozzászólás témája: |
|
|
Fölkerült a teljes ellenállás választék ( 81 féle ) és a kondenzátorok is bővültek ( 51 féle ). Hamarosan kép is
lesz mindenhez. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 27, 19.40 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm az információt.
Kalm! |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 25, 16.00 Hozzászólás témája: |
|
|
Megéztem, valaki használta már a HE fórumon, még valami hevenyészett mérés is készült róla, az árát biztosan megéri. Ettől nem kell félni. _________________ "" |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 25, 15.59 Hozzászólás témája: |
|
|
Hirtelen azt sem tudom melyik ez. Nem nagyon foglalkoztattak. _________________ "" |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 25, 12.11 Hozzászólás témája: |
|
|
T. Fórumózók!
Senki nem hallotta még ezt a hangszórót?
Kalm! |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 18, 10.58 Hozzászólás témája: |
|
|
T. Fórumozók!
SON250 Sony hangszórót néztem ki magamnak és szeretnék
bass-reflex dobozt készíteni vele. Ha van valakinek adata
erről a hangszóróról kérem írja meg a fórumba. Érdekelne,
hogy mekkora dobozba építhető, hova kell hangolni és az,
hogy melyik Sony termékben használják ezt a hangszórót.
Köszönöm!
Üdv.: Kalm! |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 04, 18.59 Hozzászólás témája: |
|
|
Mdf doboz éger furnérral, selyem fényű lakkal, négy db reflexnyílással. Nagyon elegáns!
Beépíthető mély-közép hangszórók átmérője 10-11cm.
Más átmérőjű hangszóróhoz való beépítő keret is van. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 02, 17.39 Hozzászólás témája: |
|
|
Be kellene neveznem 1-re nagyon tetszetős darab...  |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 01, 14.41 Hozzászólás témája: |
|
|
A SAL-nál biztosan nem rosszabb.  _________________ Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz... |
|
 |
|
|
Elküldve: 2010. Jan. 01, 10.45 Hozzászólás témája: |
|
|
Tudtok erről a CENTERRŐL valami infót ?  |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Dec. 24, 13.43 Hozzászólás témája: |
|
|
Olyan kérdésem lenne, hogy a Logotech termékei között lévő - CENTER 1 hangfal hangszórókkal együtt van -e ? és még annyi, hogy tud -e annyit mint pl. egy SAL 2200C?
Köszi a választ előre is!  |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Aug. 25, 23.20 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sajnos ez a hangszóró elfogyott pedig semmiféle adatlap nem volt hozzá. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Aug. 08, 10.32 Hozzászólás témája: |
|
|
| szaccos írta: |
"Szilágyi" jól láttad a TANNOY duálkoncentrikus hangszóróját az audiofil találkozón |
Szia!
Én is e hangszóró iránt érdeklődnék, viszont technikai adatok iránt.
Sajnos a honlapon semmi nincs az árán kívül. Ami leginkább érdekelne: Hány Ω-osak a tekercsei (mivel hogy duál), hány Wattosak, hány dB/1W/1m az érzékenysége, mekkora az átmérője?
Köszi! |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Jún. 21, 20.10 Hozzászólás témája: |
|
|
MINDENKINEK!!
Június 30. és Július 23 között csak telefonon faxon vagy levélben lehet rendelni.!!!!!!!! |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Jún. 02, 23.19 Hozzászólás témája: |
|
|
| Az előlapon nincs szövetborítás, az natúr pozdorja . |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Jún. 02, 23.17 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sony dóm és 10cm-es gumiperemes 25mm-es lengős mélyközép (OA speaker). A doboz zárt, üresen 1700Ft/db. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Jún. 02, 11.13 Hozzászólás témája: |
|
|
Érdeklődnék, hogy a Logotech Kft. honlapján található két kis polcsugárzóban (DISCO B és DISCO E) milyen hangszórók találhatóak? Valamint zárt vagy reflex kivitelű a doboz? Esetleg hangszórók nélkül mennyibe kerülne csak a doboz? Majd egyszer szeretném megajándékozni két ilyennel otthon a nappalit  _________________ Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális  |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Máj. 08, 21.31 Hozzászólás témája: |
|
|
| A vasmagos tekercseket és a kondikat (250 V-tól) viszik ilyen célra is. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2009. Máj. 03, 17.04 Hozzászólás témája: |
|
|
| a Logotechnél kapható tekercsek, kondenzátorok alklamasak PA doboz hangváltójához? |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Szept. 01, 23.13 Hozzászólás témája: |
|
|
| Beszéltem a honlap fenntartójával, hamarosan lesz. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Szept. 01, 12.21 Hozzászólás témája: |
|
|
Na, van már valami hír róla? _________________ Ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van... |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Aug. 31, 21.25 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nem csak nálad.Holnap utána nézek. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Aug. 31, 13.21 Hozzászólás témája: |
|
|
Csak nálam nem lehet elérni a logotech honlapját? _________________ Ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van... |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Aug. 28, 19.08 Hozzászólás témája: |
|
|
| A CHORUS típusokhoz van eredeti hangváltó is. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Júl. 10, 20.11 Hozzászólás témája: |
|
|
| Rákerestem a JM Lab Chorus házimozira és csak néztem. Egy ilyen Chorus mélynyomó ára most 197 ezer ft. Akkor még is csak a több százezres hangfalakba tették ezeket a hangszórókat. De persze még hozzájön az árhoz az is, hogy gyönyörű fadobozba vannak építve. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Júl. 10, 11.42 Hozzászólás témája: |
|
|
Chorus házimoziban volt. _________________ "" |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Júl. 10, 1.14 Hozzászólás témája: |
|
|
| Pandaboy írta: | Amikor először megláttam az oldalt, egyből a JM Lab hangszórói tetszettek meg és az fordult meg a fejemben, ha én vennék ilyet és építenék nekik dobozt, akkor lenne egy 5-600 ezer ft-os hangfalam?  |
Biztos, hogy nem. Hangra sem.
Egyébként sem hinném, hogy 5-600 ezres dobozokba építették volna. _________________ http://hu.wikipedia.org
A hozzászólás legutóbb SEAS által 2008. Aug. 30, 2.44-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Júl. 09, 9.17 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is szeretnék majd pár db SON615 szélessávút a kis 5.1-embe, ami itt van a koleszban.. ugyanis az egyik szatelit HSZ-e kimúlt, helyette ideiglenesen egy 3W-os, régi kis japán elekta tévéből kiberhelt, valami SAMMI nevezetű szélessávú van. De már az is űbereli a gyári hangszóróját jócskán. Főleg most, hogy szépen kicsillapítottam a dobozát
Régen nekem is tetszettek azok a minihifik.. de ahogy shalafi mondta: rosszul méretezett reflex dobozok, zártba való hangszóróval... boltokban én is szerettem hallgatózni, milyen jol döngenek, de aztán mikor megtekertem, vagy elkezdtek torzítani, vagy maguktól visszavették a basszust. Egy (talán) helyesen méretezett láda, mint plö az enyém a HA-17-tel, tényleg nem "dübög" úgy, mint azok a sanyi minik: nem emel ki 80-100 Hz-en, viszont erősebb, mélyebbre megy, és sokkal kellemesebb hallgatni. Mostanság az enyémen kívül csak minihifiket meg kis 5.1-eseket hallok, az én cuccom tűnik a legszebb hangúnak
(jó, minden szentnek maga felé hajlik a keze ) _________________ Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális  |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Júl. 09, 2.24 Hozzászólás témája: |
|
|
Az oldalt már láttam, de a Sony hangszórókat még csak most fedeztem fel. Nagyon jó hangszórók ezek. Ahogy nézem ezek a régi Sony Music Center hangszórói lehettek amik olyan jól szóltak. Megismerem a fekete-fehéret és a bevagdosott peremüt is. Ezek kis dobozokba valóak, de házimozi háttérsugárzójának bőven megfelelnek. A közép és magas sugárzókat is sztem music centerhez csinálták. Érdemes lenne venni belőlük, amíg vannak. Ezek értékek. (A legdrágább mini hifik hangszórói voltak régen.)
De hogy kerültek ehhez a céghez ezek a hangszórók?
Ezek szerint ott rakták össze a Sony és más márkák hangfalait?
Amikor először megláttam az oldalt, egyből a JM Lab hangszórói tetszettek meg és az fordult meg a fejemben, ha én vennék ilyet és építenék nekik dobozt, akkor lenne egy 5-600 ezer ft-os hangfalam?  |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Júl. 07, 21.12 Hozzászólás témája: |
|
|
őszintén: én ezekkel nem foglalkozom. _________________ "" |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Júl. 07, 19.58 Hozzászólás témája: Hi! |
|
|
Szia Shala!
http://logotech.hu/modules/termekek/photos/311.jpg
Nincs valami infod erről a sony magasról? Az ára alapján nagyon barátinak tűnik. Nekem van itthon belőle pár darab, de lehet, hogy még kéne venni - amíg van.
Azt tudom, hogy 6 Ωos.
A hangja nem valami lágy, inkább dinamikus zenére való. Techno, trance félére. Bár Vangelissel is elég jól el lehet hallgatni.
Saját mérésed nincs róla? Nagyon kíváncsi lennék rá milyen az átvitete...
Köszi!
Üdv: Ricsi |
|
 |
|
|
Elküldve: 2008. Jún. 19, 15.01 Hozzászólás témája: |
|
|
Sony SON615 szélessávú sugárzóról mi a vélemény? Ugyanis most, hogy a hangfalaim és az erősítőm haza kellett vinnem, az otthoni kis ET-273-as 5,1 esemmel kell együttélnem. Jelenleg 2.1-ben használom. Az vele a gond, hogy az egyik szatelitben anno elhalálozott a hangszóró, így most egy japán tv szélessávúja van benne, az még tűrhetően is szól, de a többi az mondhatni pocsék. Tervezek majd rendelni HG2,5ösöket is, és velük együtt lehet vennék pár ilyen szélessávút, és kicserélgetném őket, meg akkor már egy kis csillapítást is tennék a dobozaikba, mert jelenleg az sincs bennük. Szerintem a meglévő hangszóróknál csakis jobban tudnának muzsikálni. A mélynyomó egy kicsi bandpass láda.. kb. 40Hz-ig megy le, de 80 körül van benne egy bazinagy kiemelés.. de ha jól helyezem el, az tűrhető  _________________ Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális  |
|
 |
|