Maga csak írja szépen alá magának: Átal ment rajtama záram, hogy kinyerja zoxygént a tüdőmből.
vava Írta:Minden tanácsot gondosan lejegyzeteltem és megpróbálok felhasználni.
Nagyon szépen köszönök minden tanácsot. Aztán hogy segítenek-e az kiderül!
Na mesélj. Mi lett az eredmény. Él még egy közeli hölgy ismerősöd vagy mind valami tápkeverőüzemben végezte?

Mán itten sok idő telt el és egyre kevesebbet látható a képed. .haha.
Ez tény hogy egyre kevesebbet lűthattopk de ez átmeneti állapot.
Nem siekrült leültetni (legalábbis ültetni nem) csajokat nálam. Zenére.
Egy biztos. Már most megtapasztalatam hogy egyből megmondják őszinte véleényüket a cucról uyganios nálam mindíg muzsikál valami. És bármilyen cucc szolt egyből halgathattam a véleményt. Ez kifejezetten egy csajra volt jellemező. A többi ügyet sem vetett a zenére. Csak legyen valami zaj....
Na azt az egyet kell megtartani. :-D
.off.
Van az a mondas, miszerint :
"Nema lanyt arvahazbol - se duma, se anyos"

A nők rendszerint sokat beszélnek . Képzelj el egy bőbeszédü néma lányt .
Dadogóst már láttam...
Mócsing Írta:A nők rendszerint sokat beszélnek . Képzelj el egy bőbeszédü néma lányt .
Dadogóst már láttam...
Dadogós néma lány? Akarsz róla beszélni? :-D :-P
Azért Dani szexuális élete is kezd lassan képet ölteni. Gyakran van felül (nem ülnek a lányok), és a legtöbb süket. .torz. 8)
Wagner úr ezt még vissza kapod! .torz.
Nem ,a dadogós nemvolt néma ,viszont állandóan beszélt .A némaságáról csak én ábrándoztam közben . Habár akkormeg az állandó mutogatástól kaptamvolna frászt .
vava Írta:Wagner úr ezt még vissza kapod! .torz.
Remélem is!
Kezem az IP alapján azonosító gombon .... megvan, vava egy darabig csak néző lesz. .torz. .torz.
Mócsing Írta:Nem ,a dadogós nemvolt néma ,viszont állandóan beszélt .A némaságáról csak én ábrándoztam közben . Habár akkormeg az állandó mutogatástól kaptamvolna frászt .
Tanulságképpen megállapíthatjuk, hogy a legjobb asszony:
-néma
-mutogatásra képtelen
-süket
-hidegvérű
-stb.
Megjegyzem, nekem ez így elsőre a sörre hasonlít.

Tanulságképpen megállapíthatjuk, hogy a legjobb asszony:
a sörre hasonlít.
---------
Megjegyzem, nekem 1 hifista aszonta...
alacsony és kockafejű...
állva tud komolyzenélni és a söröskorsót is megtartja...ládd üvegestánc
...az má népzene...
Ez kíméletlen kiemelés volt a szövegkörnyezetből és tiltakozom is az ilyen egyszerűsítés ellen!

Jobb egy komplex asszony, meglévő testrészekkel.
Na elment az asszony innen. Szóval igen, az ideális nő erősen tendál a ser tulajdonságai felé.
Már két hifista is ezt állítja. Van még jelentkező? .haha. .haha.
A söröm még soha nem volt féltékeny egy másik sörre

Mócsing Írta:Honnan tudod ?
Veled nem áll szóba a ser? .sokk.
Mócsing Írta:Antialkolista vagyok .
Kedves Antal! Mélyen együttérzek önnel. Az alko(hol?) egy olyan izmus amely kemény. ;-) Egyébként nem csak ivás közben lehet beszélgetni a sörrel. :-D
Akkor izzadok mégegyet ,aztán beszélek vele .
A sörnek még soha nem volt migrénje.
A sörnek édesanyja sincs.

Néhány sörnek jobb formája van mint néhány nőnek. Én kérek elnézést. .torz.
Wagnerur Írta:Néhány sörnek jobb formája van mint néhány nőnek. Én kérek elnézést. .torz.
...hogy az ízükről ne is tegyünk említést..... .haha.
Ezért tényleg elnézést! .oh.
Akkor már én is elnézést kérek tőled, hogy csak holnap megy a posta. .oh.
shalafi66 Írta:Akkor már én is elnézést kérek tőled, hogy csak holnap megy a posta. .oh.
Ma túléltem a fogorvost, úgyhogy megbocsátok!
Magamra erőszakoltam az ékezeteket is, mit szólsz?

Az alko(hol?) egy olyan izmus amely kemény. ;-)
----------
lesz még szőlő,lesz még lágy cuclizmus
...majd megszívjuk aztat is...
penig...penyige..... a sör kezdetektől fogva úgy készül,mint a soltvadkerti 100 as...
az igazi magyarbor...ahogy orbán viktor is szereti...vagyis
TŐKEMENTES
...ne ízetlenkedj...hehe....
...má karinthy megaszonta,hogy nem szereti a női nemet....a női igent szereti....
mer igény van rá
Széjjel offölitektök a topikát! Mingyá lesz itt futás! Szerk: Pardon. Most látom, hogy a hölgy által egy új irány vette kezdetét a fórumon! :-) Ettől függetlenül még off. 8) Tessék szépen a témáról írni mert irgum-burgum lesz. És ha már lehet, kezdem is a visszatérést. Semmilyen visszajelzést sem kaptam hölgyek részéről, hogy milyen szépen szól most a loudpanel. :-( Egy-két felületes "ahaszép" volt csak a reakció. :-(
Wági, az előző T-ma valahogy jobban pörgött. Senkit nem érdekel rajtam kívűl a Lúdpanel? .zold.
Szerk: hogy nyugodtabb lehess ott a messzi hidegben, széjjelválsztottam a témát.

shalafi66 Írta:Wági, az előző T-ma valahogy jobban pörgött. Senkit nem érdekel rajtam kívűl a Lúdpanel? .zold.
Szerk: hogy nyugodtabb lehess ott a messzi hidegben, széjjelválsztottam a témát. 
Mégis hová tetted? :-o Köszönet.