HANGSZORO.NET fórum

Teljes verzió: Eladó ORION HS-480 hangfalpár, valamint akusztikus szivacs
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Eladó ORION HS-480 hangfalpár!70W,8ohm,2db 20cm-es mélynyomó, 16cm közép és dom magassugárzó!Nagyon szép,minőségi hangzás,első tulajdonostól,leírás is megvan hozzá, szinte gyári állapotban vannak.A hangszórók hajtogatott textil-szélűek,nem habszivacs,így nem öregednek el!A magassugárzó újra cserélve!Méretek: 950x280x237 Nagyon szép állapotban eladó,budapesten meghallgatható!I.ár:16500Ft. E-mail:kisgeeee@gmail.com Tel:06-70-235-9737 Esetleg beszámítok hardvert vagy műszaki cikket 7e. Ft-ig.

Eladó továbbá kb. 2 m2 akusztikus szivacs, tojástrató mintázatú, 4cm vastag, sárga színű. 3000Ft-ért odaadom, a hátulja kicsit koszos de nem vészes!
http://retronom.hu/node/4203

Egy kis info, en sem ismertem a tipust.
Ez egy gyujtemenybe nagyon szep lehet Wink

Szerintem nyomd fel a Vatera-ra. Vannak elvetemult Orion Fanok Smile
Én sajnos jól ismerem, de nem akartam véleményezni, nem azért jött ide kisgeee, hanem eladni. A kettő meg lehet, h. kizárja egymást.
Igen, nem ismert típus nem sok lehet belőle.
Gyárilag /sajnos/ bass-reflex rendszerű, de le lett zárva a nyílás és akusztikus csillapítóanyaggal ki van töltve, tehát zárt doboz! Sokkal jobban szól mint reflex-ként. Így szépen szól, és ebben az árban ilyen minőséget nem kapni szerintem.
Vaterát nem szeretem, szal nem teszem fel max megmarad! Wink
Köszi a linket!

Üdv szép setét!
OK! Nekem sem az volt a celom hogy velemenyezzem.
Biztosan talalsz olyat, akinek pont ez a doboz fog kelleni!

Van egy regi mondas... de nem irom ide, mert az velemenyezes lenne Smile
Sok sikert!

ui: vateran tenyleg vannak erdekes emberek...
Nyugodtan lehet véleményt írni, ezért (is) van ez a fórum! Wink
Én teljesen meg vagyok elégeedve ezzel a hangfallal, és ebben a kategóriában nagyon szépen és jó mindőségben szól. Az állapota pedig valóban kifogástalan, még egy karc sincs rajta, a sarkai sem kopottak szóval biztosan jól jár a következő tulajdonosa.
Reflex-dobozként nekem sem tetszett annyira a mélye de így zárt dobozként szépen szól nagyon. Sűrű szivaccsal van a nyílás "lezárva" így bármikor ki lehet venni és gyári állapotban van rögtön.
Szóval ha megmarad az sem baj csak nem használom és így felesleges.

Üdv szép estét!
Smile

u.i.:

Ha érdekel archivumba fénykép v ilyesmi akkor tudok feltölteni, hs-480, dcr-3090, videoton aida, és videoton ea7386s - mindegyik gyári állapotban .
Csak úgy kérdezem. A két egymáshoz közelei 20cm-es hangszóró hullámai nem interferálnak nagyon?
Hát az én "vájt" fülem nem vett észre semmi interferációt, persze ezek nem high-end hangfalak, a két 20as hangszórót már 800Hz-nél vágja a hangváltó amúgy. A közép természetesen külön légtérben helyezkedik el.
Csak azért, mert a kóterrendszerben a közeli mélyhangszórók eredményeképp megszűnt a mély teljesen. (csak az ablak, meg az ajtón lehetett tapasztalni, hogy valami dolgozik.
Ennyire sajnos nem vagyok szakértő, nem tudom talán az orion-mérnökei tudják a választ... .haha.
DjTaRsY Írta:Csak azért, mert a kóterrendszerben a közeli mélyhangszórók eredményeképp megszűnt a mély teljesen. (csak az ablak, meg az ajtón lehetett tapasztalni, hogy valami dolgozik.
Talán nem kellene ellenfázisba kötni a mélysugárzókat Smile
Nem hinném h ellenben dolgoznának... Nem lenne sok értelme akkor :?
fdsa Írta:Talán nem kellene ellenfázisba kötni a mélysugárzókat Smile

Micsoooda? Valószínűéeg nem tettem azt. De most hogy mondod, erre nem is gondoltam. Talán ennyire hülye nem vagyok. Majd meglátjuk.
Egy zseblámpaelemmel kipróbálhatod, ha ellenkezőleg mozdulnak, akkor lehet forrasztani.