HANGSZORO.NET fórum

Teljes verzió: Philips AG9016 csöves erősítő
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Tiszteletem minden kedves fórumtársnak.
DP csövesre váltás miatt megválnék a fentiekben szereplő bevizsgált állapotú ECC83 és EL95 csövekkel szerelt 2*30 W teljesítményű erősítőmtől. Eredeti csatik, elfogadható optikai állapot, magas-mély-balanc vezérlés, 3 választható bemenet. megszokott csöves hang, stereo/mono váltás. Érdeklődjetek bátran, komoly szándék esetén igen konstuktív vagyok. Ja az irányár : indulóként kb 25,000 magyar forintocska. Tongue
kripo100 Írta:Tiszteletem minden kedves fórumtársnak.
DP csövesre váltás miatt megválnék a fentiekben szereplő bevizsgált állapotú ECC83 és EL95 csövekkel szerelt 2*30 W teljesítményű erősítőmtől. Eredeti csatik, elfogadható optikai állapot, magas-mély-balanc vezérlés, 3 választható bemenet. megszokott csöves hang, stereo/mono váltás. Érdeklődjetek bátran, komoly szándék esetén igen konstuktív vagyok. Ja az irányár : indulóként kb 25,000 magyar forintocska. Tongue

Engem érdekelne. Hol lehet meghallgatni?
Szia.
Soproni vok. Szerdán reggel megyek Pestre.
kripo100 Írta:Szia.
Soproni vok. Szerdán reggel megyek Pestre.

Írd meg emailben a telefonszámod és felhívlak. .telefon.
mail ment
kripo100 Írta:mail ment

A freemailre küldted? Merthogy még nem jött meg. Küldd el ide légyszi. Ha a heatwave-re írtál, azt csak este tudom olvasni.
Elkelt. Zárható.