A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NAD 3020-as erősítőt keresek
Sziasztok!
NAD 3020, NAD 3020A vagy NAD3020B-t keresnék megvételre emberi áron. Ha valaki lát ilyet, akkor kérem jelezze. Jelenleg az apronet-en és a hificity.hu-n 1 db van de azért 26 eFt-ot kérnének. Anno itt is írta valaki még februárban a "Keresek" fórumban, hogy 14 eFt-ért látott Ajkán, de az már nincs meg. Előre is köszönöm. Üdv.
Válaszol
Asz a Moccsing vót. .hehe. Utyis szeret lomizni, bisztos meknészi.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
Ez nem lomisnál volt ,hanem műszaki kereskedésben .
Jókor ébredsz fel .
Válaszol
Mócsing Írta:Ez nem lomisnál volt ,hanem műszaki kereskedésben .
Jókor ébredsz fel .

Azért most ébredtem, mert május végén igen jutányosan vettem egy NAD 5120-ast. Azót vettem bele hangszedőt is. Emellett ha igaz a jövő héten Shala-tól elhozom a hangfalakat is. Így most úgy tűnik mintha valami még hiányozna a lemezjátszó és a felújított dc2050-es falak közül. Talán egy erősítő, ami segíthetne a zajkeltésben. Természetesen némi dróttal megspékelve. .haha.
Válaszol
Valószínü hamarosan megyek a boltba , megnézem milyen a felhozatal .
Válaszol
Mócsing Írta:Valószínü hamarosan megyek a boltba , megnézem milyen a felhozatal .

Köszönöm.
Válaszol
Elvileg van egy Rotel . 28000 ha jól tudom . Viszont annyival többet is ér állítólag .
Válaszol
Mócsing Írta:Elvileg van egy Rotel . 28000 ha jól tudom . Viszont annyival többet is ér állítólag .
Ér a bánatot. .no. Wink
Üdv Doki!
Válaszol
NAD3020-nál én úgy általában is nehezen tudnék mondani olyan jobb rotel-t, amit szívesebben hallgatnék... Big Grin
Üdv: spexcel!
Válaszol
Jó , akkor nem ér többet , de más nincs .
Válaszol
Köszönöm az információkat, de én megpróbálok kivárni egy 3020-ast. Üdv.
Válaszol
Apróneten talátam egyet: NAD3020i, ár nélkül, alig használt, 06 20 9654 844
Üdv: spexcel!
Válaszol
spexcel Írta:Apróneten talátam egyet: NAD3020i, ár nélkül, alig használt, 06 20 9654 844

Köszönöm az infót, de inkább betű nélkülit, vagy A, B-t vadászok mint azt az elején írtam. Lehet, hogy nem racionálisnak tűnő dolog, de valahol ezt leltem a Net-en:

"nad 3020 egy van. 1976környékére lehet datálni a megszületését és nekem még volt olyan is,amit 1991-ben hoztak ki a boltból. volt kupiződ,barna,szürke,hupilila (és egy szép mustár,aminek ma kubu a boldog tulajdonosa), de mind ugyanaz volt. A hosszú gyártás során előfordult,hogy a hátsó érintkezők (RCA) anyaga és mérete picit eltért(gondolom mikor milyet tudtak szerezni) és a barna nem mindig ugyanaz a barna volt (az előlap) Az előlapon lévő feliratok színe is változott a törtfehér és a sárga között. De ez mind NAD3020 volt és mind tök egyforma. volt olyan erősítő,hogy NAD3020A és volt olyan,hogy NAD3020B. ezek lényegi különbsége,hogy MC-t is tudnak. A régi 3020-ról eltűnt a mute gomb és került a helyére ha jól emléxem egy mono/stereo,de ebben nem vagyok biztos. Volt még alapvető különbség ami a végtranyókat illeti,mert hol motorolla került bele,hol RCA/L(nem tom,egy hülye jel). a hangon lényegi változást nem okozott. ennek nem jártam utánna,mi lenne pontosan,lévén ha ez a 2volt benne,nincs gond,eredeti a végfok.
Voltak még 3020E és 3020i gépek,de ezeknek már semmi köze az eredeti 3020-hoz(míg az A és B-nek igen)"

Szóval még keresek tovább.
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég