A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akai Stereo Preamplifier
Sziasztok!

Eladó egy Akai előfok.ModelTongueR-A04.
Jó hangja van(relatív) Smile ,azaz semmi baja.Gyári Állapotú.Kopott
a "bass" poti skálája,de 1általán nem vészes.
Ára:8500HUF.
Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni.
Szia ha még megvan, engem érdekelne. Egy kérdésem van, ennek 150mV/47k a bemeneti jelszintje, viszont egy CD játszónak 2V. Hogy viseli a bemenet ezt a jelszintet. (Engem egyébként a 2 lemezjátszó bemenet miatt érdekel.)

Üdv:

NJZS
Helló!

Még megvan a cucc.Nem tudom honnan van ez az infód róla,nekem semmi gondom nem volt a bemenet jelszintjével.Próbáltam CD-játékossal,sz.géppel,szép tiszta hangja volt.Nem tűnt úgy,hogy sok lenne neki a bemeneti jelszint.
Lemezjátszóval is próbáltam,szólt szépen,bár a tű már eléggé kopott volt.
Azért adom el mert,vettem egy komplett erősítőt.
Ha érdekel,küldj pü.-t,és megbeszélhetjük a részleteket.
Üdv!
Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni.
Szia,

Az infó innen származik:
http://wegavision.pytalhost.com/akai80/akai80-59.jpg . Ez az oldal egyébként még nagyon sok hasznos doksit tartalmaz, érdemes megnézni.
A jelszintet azért kérdeztem, mert álltalában erre van optimalizálva a kapcsolások, de egy előerősítő álltalában jól bírja a nagyobb jelszintet. Mint szerencsére ez a típus is.

Üdv:
NJZS
Elkelt.

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég