Üzenetek: 7 892
Témák: 30
Értékelés:
1
Érdekes árak. Ennyire kurrens hiánycikk lenne? .zold.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Üzenetek: 2 277
Témák: 3
Értékelés:
0
Optimizmus az egyik legszebb tulajdonság . Csak így tovább ! .taps.
Értékelés:
1
Azért a javítással csak vigyázva. Ilyen mélyközéphangszórót pl. nem nagy művészet gyártani, néha még a kínaiak is elérik ezt a szintet, szóval eredeti állapotúra megjavítani sem lehetetlen. Sőt. Akad olyan hozzáértő, aki tud esztétikusan is hangszórót javítani. Tehát csak a megfelelő helyen kell próbálkozni... de szerintem a nosztalgiától egyik hangsugárzó sem lesz jobb, a Hs280 sem.
Ui: a fórum alapelve a szólásszabadság, célja a szabad eszmecsere, ennek pedig legfőbb eszköze a nyilvánosság.
Értékelés:
1
Biztosan nem, ez a veszély nem is fenyegetett, de attól még leírtam (igaz először kis iróniával), amit gondolok. Olyan ez az egész számomra, mintha pl. én az eredeti állapotú ha20-402-es hangszórókat 4000/db áron adnám el vkinek. Olyat sem gyártanak már ma, a kínai utánzatok meg sem közelítik (de az LB1031 sem), és mégis eszembe nem jutna ez az ár. Persze mindent a piac törvényei határoznak meg, ha így is van kereslet, akkor semmi gond (azt tudom milyen keveset számít, mikor vmi az én értékrendem szerint csak mérsékelten tisztességes), legfeljebb igen rossz ár-érték arányú terméket vesz a zügyfél.
Értékelés:
1
Lezárva. Indok: Az eladó megtartja a szóbanforgó hangszórókat.