Üzenetek: 376
Témák: 8
Értékelés:
2
Sziasztok!
Van egy pár hangdobozom, de csak egy db eredeti hangszóró van hozzá.
A hangszóró szélessávú HC13/13KU alukosaras, kónuszos. Esetleg tud valaki még egy ilyen hangszórót valahol, mert szeretném megcsináltatni a hangfalpárt. A cél nem a napi használat, hanem az eredeti állapotot közelítő megőrzése. Képet próbálok majd belinkelni, de előbb fel kell töltenem. Segítséget előre is köszönöm.
Üzenetek: 376
Témák: 8
Értékelés:
2
Nos egy elvetemült gyűjtögető kolléga jóvoltából sikerült szert tennem egy leharcolt 3. dobozra és ebben benne van az eredeti hangszóró. Állapota még a másiknál is elkeserítőbb. Ingyen nem akarta adni, ragaszkodott az 1 Ft -os vételárhoz. Bónuszként megkapta a lemezkosaras hangszórót.
Így ha megyek a 2550-es hangfalért viszem majd ezeket is javításra.
A téma lezárható.
Üzenetek: 7 892
Témák: 30
Értékelés:
1
Hátha még másnak is lesz ilyen...
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Üzenetek: 2 277
Témák: 3
Értékelés:
0
OFF
Az üzlet ,az üzlet . Én 80 ft-os egységáron adtam a Trabantjaimat .
Üzenetek: 703
Témák: 12
Értékelés:
0
Sziasztok!
Salla által feltöltött képen látható HSZ-ből nekem is van 2 db vacsi uj a perem frissen cserélve.
Ha valakinek kell privátban vagy skype-on vagy MSN-en megtalál (v.d@freemail.hu).
üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Üzenetek: 703
Témák: 12
Értékelés:
0
Szia!
Lemez kosaras.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...