A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
.sokk. HA15?
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Bocsánat shalla! Nem Ha15 hanem egyedi 15-ös mély közép (by Shalla) Smile

Igen sablonnal de egyszerű nyomtatópapír sablonnal és se asztalos nem vagyok se türelmes Smile Így nehéz szépen vágni Big Grin
És köszönöm a jókívánságodat .!.

üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
[quote="vava"]Bocsánat shalla! Nem Ha15 hanem egyedi 15-ös mély közép (by Shalla) Smile

Igen sablonnal de egyszerű nyomtatópapír sablonnal és se asztalos nem vagyok se türelmes Smile Így nehéz szépen vágni Big Grin
És köszönöm a jókívánságodat .!.

--------

csak úgy,ollóval??...hehe..

...de komolyan-GRATULA ! legyen sok örömed benne...
pia nyer
Válaszol
Köszi Big Grin
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Halli , kezembe akadt egy Akai AP-X1 bakelit Smile .Mit tudtok rola ?
Érdemes vele foglalkozni ? Egyenlöre még nem probáltam csak rákukantottam ,az tuti tű nincs benne Smile Meg a fedele sincs meg.
Válaszol
Megjött az USB-s hangmotyóm.. Big Grin Elég csepp kütyü, rövidebb mint egy pendrájv.. de olyan erős kimenete van, hogy csuhaj.. Tongue És a HID-es egeremmel se akad Smile
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális Smile
Válaszol
Bent ültem a kocsmában kis falumban. Majd a zenegép felé kacsintottam.
Visszakacsintoot rám két HG1,9 meg 20as mélyközepek. Elég réginek tűntek. De jó volt látni
Válaszol
Tarsy, a HA-31-eses mélyládikáidról mikor lesznek képek iwiwen? .foghijas.
Am jó kis hangcucc.. nagyobb mint te vagy .haha.
Válaszol
Volt róla bemutató is, hogy hogy ratam össze. szal építés közbeni képek. Az jó volt. csk törölték honlapal együtt. :S
MSN-en felveszel küldhetek képet. Smile
Válaszol
Dj, az extra.hu törölte? Mé?

Ha valakinek meg van a tótverától a padlásos fényév távolság ha megvan valakinek, ne tarcsa vissza! Teccikérteni? .torz.
Válaszol
Gondolom találtak mellette olyan anyagokat, amiket nem kellett olna. Smile Ennyi
Válaszol
Wagnerur Írta:Ha valakinek meg van a tótverától a padlásos fényév távolság ha megvan valakinek, ne tarcsa vissza! Teccikérteni? .torz.
nekem megvan, de szar. A-val. Alpári módon.
Válaszol
Tarsy fijam, szólogassál hozzá sokat.. mingyá utolérlek hozzászólásba .hehe. Az admin ennek nagyon örül.. jol telepofázom a fórumot .haha.
Válaszol
shalafi66 Írta:
Wagnerur Írta:Ha valakinek meg van a tótverától a padlásos fényév távolság ha megvan valakinek, ne tarcsa vissza! Teccikérteni? .torz.
nekem megvan, de szar. A-val. Alpári módon.
Nem baj, nem nekem lesz. :-D
Válaszol
Mostanában a mennisörttudokmeginniegynapalatt korlátomat próbálom szélesteni, ezért nem érek rá.
Meg ha nem tudok hozzázólni a dolgokhoz, akkor mindegy. Inkáb tanlok belőlük, minthogy hülyeségeket válaszolnék.
Válaszol
Teljesen egyetértek és követem az előttem szóló példáját (sör helyett minőségi házi bor de a lényeg ugyan az).
Válaszol
Jolvannacsak vicceltem .oh. Tongue
Válaszol
Ebben az utóbbi pár napban annyi sört megittam, hogy az valami kegyelen És csak holnap lesz legénybúcsú. Big Grin Utána meg nős-nőtlen foci. Smile Durvás lesz.
Egyébként HA31ek dolgoznak szépen. (én "hangosítok") egy hangérnök csávó is itt van, szal közös téma megvan. Smile Szabad térben vagyunk, ma gész nap azzal szórakoztam, hogy a hanfalak rendezésévl, hogyan változik a hangkép. Főleg ugye a mély erősítéesek, illetve kiltások. De tetszett. Smile
Válaszol
Azthiszem hosszú nyaram lesz..... .haha.

http://img76.imageshack.us/my.php?image=dscn7035us0.jpg
Válaszol
Jössz az Igali Napokra ?
Válaszol
Sajnos idén nem Sad

Most bükkfürdőre megyünk nyaralni.
Válaszol
Ottan má vótam idén pár napig fejtágításon. Valójában a sörelnyelő-képességet teszteltük. Asszem a krimó arcai is lettünk, mert a tulaj le is fotózott minket ilyen célból. Háááááát .... .haha.

Hja! Egyébként Bükfürdő, egy k-val. Wink
Válaszol
Wagnerur Írta:Hja! Egyébként Bükfürdő, egy k-val. Wink
hja, tudjuk...
Válaszol
shalafi66 Írta:
Wagnerur Írta:Hja! Egyébként Bükfürdő, egy k-val. Wink
hja, tudjuk...

Dehogy tudod! .haha.
Válaszol
én nem de a többiek igen, és a fal, és a kapcsolószekrény is tudja. .nyelv..
Válaszol
Nemértem ezeket az elnevezéseket.. házimozi.. egyes cuccokra ez rendben is van. De ilyen névvel illetik az ilyen kis vackokat is.. 8centis szélessávú szatelitek kb 3W-tal meghajtva, meg 13 centis düccögő kb. 15W-tal.. ezt max "kissé hangos otthoni filmnézésnek" lehet nevezni Tongue Na majd ha a HA 17-essel szerelt szélessávú dobozaimból csinálok még 3at, meg mellé egy méretes SUB-ot 2 db HA31essel, ja meg lesz hozzá egy nagyobbacska nappalim.. na az már fog egy kicsit hasonlítani a multiplexmozi élményre Big Grin Két brúszviliszes robbanós jelenet után másnap ujragipszkartonozhatom a plafont .hehe.
Válaszol
Egy projektor, meg vászon, és tökéletes az élmény. És ahhoz egy emberesebb erősítő is dukál ám! Big Grin
Válaszol
Abból kiindulva, hogy milyen szar a hang és a kép a multiplexekben, és azokat mozinak nevezzük, akár meg is állja a helyét a házimozi elnevezés az ilyen vackokra.
Válaszol
shalafi66 Írta:én nem de a többiek igen, és a fal, és a kapcsolószekrény is tudja. .nyelv..
Kolléga már teljesen kész. Legutóbb egy kutyát is szerzett magának. A magam részéről elégedett vagyok a "klubbal". .torz. .oh. .puff. .kopp. .cigi. .ut.
Válaszol
A cinema city hangja nekem se teccett... a hollywood multiplexben jobban tetszett, jobban megrázóak voltak azok a robbanások, csak az bezárt itt miskolcon..
Válaszol
Van az országban még multiplex? A kecskeméti tán megmaradt meg még vagy 3 más néven.
Válaszol
Találtam egy oldalt, ahol semmi HTML tudással lehet egyszerű gyors honlapot készíteni. Egyáltalán nem nagy durranás, de azért aranyos, és meglepően felhasználóbarát. Egyszerű fűjlfeltöltés, képbeszúrás, ilyesmi. Bármi elérhető egy kattintással. Ma egy kicsit szerkesztgetem az oldalakat, és megmutatom.

http://sites.google.com
Válaszol
Újra méricskéltem kicsit, ezúttal a kis 5.1-es két szatelitjét.. az egyik már módosításokon esett át, mert kinyiffant az eredeti hsz-e.

Eredeti állapotban (csillapítatlan doboz, original nevesincs kínai hangszóró):
[Kép: original.jpg]

És a módosított változat (csillapítás a megmaradt tojástartószivaccsal, valami SAMMI 3W-os japántévé-hangszóró):
[Kép: modified.jpg]
Azért van némi különbség, és ez a hangján is hallatszik. Wink
Válaszol
És a módosított cucc a csicsás előlap nélkül
[Kép: modified2.jpg]
Látszik, h magasabbra megy.. lehet ki is berhelem a hsz elől azt a műanyag díszítő háromágú valamit Tongue (azzal a luk mercijelre hasonlít)
Válaszol
És hogy teljes legyen a dolog, itt a kis bandpass átvitele is Smile
[Kép: woofer.jpg]

Ha a -8dB-es pontokat vesszük (láttam: klinger könyvbe), akkor az átvitele: 50-140Hz kb..

[Off az Offban]:Egyébként a pandaboynak üzenem: ha úgy állítom a szatelitekhez képest a mély hangerejét, hogy az a púp, ami tulképp a bandpass átviteli tartománya, kiemelés legyen a többi közül.. na akkor van ilyen hasbarúgós dümmögős mély.. és ez nem 20Hz-es subwoofer.. tudtommal ezután kizárolag ilyet veszel Big Grin
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 130 Vendég