Üzenetek: 2 277
Témák: 3
Értékelés:
0
Értem mit mondasz , ez a "normál" eset . A haver motorjában kűlső forgórészes a generátor , permanens mágnesekkel . Vagyis a tekercsek állnak középen . Elvileg az én Viragom is ilyen . Az elektromos rajzot megnézve sem látszik semmiféle gerjesztés . Megkeresem még egyszer a gépkönyvben .
Üzenetek: 134
Témák: 1
Értékelés:
0
A Papírkutyák cimű magyar mozi filmben felfedeztem egy Vidi DC3011A hangfalpárt. Már a bemutatóban egyből kiszúrtam és vissza is pörgettem (T-home-al), megnéztem többször is és valóban az, de a középsugárzó mintha ki lenne szedve belőlük, mert ott olyan feketeség van. De az is lehet csak az ezüst keretet szedték le róla, hogy egyedi legyen.
Majd letöltöm a teljes filmet, és megnézem.
Üzenetek: 674
Témák: 0
Értékelés:
0
Üzenetek: 191
Témák: 8
Értékelés:
0
Azokat én is láttam
Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni.
Üzenetek: 7 892
Témák: 30
Értékelés:
1
.sokk.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Értékelés:
0
Na le is jött a teljes film. Igaz mozis kép és hang, de azért nézhető. Végre közelebbről is láthatóak a Vidi hangfalak, az a feketeség a közép hsz-nál SAL zöld peremes középsugárzó. Ezek szerint ők még nem hallottak a H2000 nevü cégről és SAL-al pótolták a közepeket. Majd kéne szólni nekik.
De az is lehet a film kedvéért alakitották át a szegény Vidiket.
Képeket majd vágok ki a filmből később.
Üzenetek: 191
Témák: 8
Értékelés:
0
kéééész..... .haha.
Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni.
Értékelés:
0
Üzenetek: 405
Értékelés:
0
Hello.
Egy kép a HA15-ömről SE K850 telóval. 
Nagyon rendben vannak, viselik a folyamatos nyúzást, a nevelőtanárok és a többi kóteros "örömére"
http://noob.hu/07/0321/ha15.jpg
Akármilyen csúnya is, én buszke vagyok rájuk, főleg a hangjukra.
Értékelés:
1
kéne rá másik pv. akkor szebb lenne.
Értékelés:
0
Új porvédő kéne nekem is az én egyik vidimre. Lehet olyat rendelni? Ha lehet, akkor majd lehet rendelek, meg akkor már membrán peremet is.
Üzenetek: 703
Témák: 12
Értékelés:
0
Egyenlőre ide rakom mert nem tudom hogy lesz-e belőle valami. Majd meglátjuk de most ezen dolgozom.
http://img56.imageshack.us/my.php?image=dsc00779.jpg
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Értékelés:
0
Vettem ilyet.  Legalább nem zavarom mindig anyámat. Meg hát keverő mellé illik lennie. Keverő adja az előerősített jelet a végfoknak. Végre....
Jól tettem?
http://www.sennheiserusa.com/newsite/pro...sid=500156
18 000 Ft volt
Értékelés:
0
Sziasztok!
Egy ideje ha van egy csepp szabadidőm akkor ezzel foglalkoztam. Nagybátyámnak készült egy nagyon olcsó házimozi szett frontjai helyett. Az elsődleges szempont az ár volt és a méret. A doboz és magas egy előző projektből maradt így azok adottak voltak. A doboz 19-es pozdorjából vannak kivágva patkók és egymásra ragasztva. Összesen 36patkó (ebben az alja és teteje is benne van) a két hangfalhoz. A külseje autó gittel gitteve van és fényes lakk fekete autófestékkel fényezve.
A hangszórók:
Mély: logotech-es sony "mély"közép.
Magas: HIVI TN25
A váltó két napi szerencsétlenkedés után "állt össze"
http://img19.imageshack.us/my.php?image=dscn7409h.jpg
http://img230.imageshack.us/my.php?image...nvgleg.png
A hangja olyan amilyen. Kicsit sok a magas de a házimozi borzalmasan sok mélye mellé talán "ideális" Kizárólag filmnézésre lesz mert zenére komolyabb rendszer van. Így a hang kielégítő.
üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Üzenetek: 132
Témák: 2
Értékelés:
0
Gratulálok!! Nagyon egyedi!!!
Értékelés:
0
Köszi. Én rakattam félre a kis fehér sonykat telefonon veled
Üzenetek: 80
Értékelés:
0
Jóféle, érdekes és egyedi! GRAT hozzá!
Amúgy találtam egyet ami kicsit hasonlít, csak elég húzós árban:
http://www.zaj.hu/page2/termek.php?id=1734
8)
Értékelés:
1
8) Hja, tényleg elég egyedi.
Üzenetek: 883
Témák: 4
Értékelés:
2
Értékelés:
2
Már talán volt, de EZ kész!
Üzenetek: 1 153
Témák: 6
Értékelés:
1
Most kezdek igazán rájönni, hogy van némi igazságtartalma a "2x30W-tal halláskárosodást lehet okozni" beszólásoknak.. Kicsit kutyulgattam unalmamban ma este, nyomta magából kifelé a 30W RMSt a vidi.. a hangfalak az asztalom alatt vannak (helyszűkében), kb. 1 méterre légvonalban a fejemtől.. és így egy óra után már fájt a bal fülem  Vagy csak a bal oldali lyukas nagyörlőmről terjedt át rá a fájás.. nemtom..  De bedugulva be van  A bal egy ideje amúgy sem tökéletes :? De a vidi hátulja még mindíg csak enyhén langyos. A tranyók se sokkal melegebbek üzem közben sem. Meg van ez méretezve rendesen  Járt a kezem között már pár hasonló teljesítményű mai cucc.. egy óra hajtás után mind a borda, mind a trafó sütött..
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális
Értékelés:
2
Üzenetek: 80
Értékelés:
0
nem rossz
u -val kezdődő ország - Jugoszlávia öö
3 szögnek mennyi oldala van? üü 4 ? , nemtom nincsenek, 1 ?
Tony Blair egy gördeszkás...
Star Wars igaz vagy hamis történetet dolgoz fel ?? igaz ... á
Mennyi Eiffel-torony van Párizsban ? ööÖ 10 ?
.torz.
Értékelés:
0
Jugoszlávia nem hülyeség, mert tényleg „Ju”-val kezdődik. Bár a kérdés nyilván az U-ra mint betűre vonatkozott.
Ha a háromszög szögeit 90°-nak vesszük, akkor kinézhet 4 oldalúnak is. Ha meg 180°-nak, akkor meg egy oldala van.
Star Wars: a történet igaz, csak nem történt meg.
Eiffel-torony: én pl. Budapesten is láttam, a Hungexpo bejáratánál ki volt téve egy.
Amit leírtam az természetesen hülyeség, de mindent be lehet bizonyítani, azt is ami nem igaz. .haha.
Ezt az ügyvédek tudják a legjobban.
Értékelés:
0
Jövő héten gazdagabb leszek két DC2050-nel és egy vivi erősítővel.  Lesz mit felújítani rajtuk. Meglátjuk mi lesz belőle
Értékelés:
1
Egy jó szélessávúval túlléphető.
Értékelés:
0
Ingyen volt, sokat nem bukok. Membránszélet cserélnem kell, ha az erősítő jó lesz, akkor már megérte.
Értékelés:
1
Főleg, ha eladod. ;-)
Értékelés:
2
SEAS Írta:Jugoszlávia nem hülyeség, mert tényleg „Ju”-val kezdődik. Bár a kérdés nyilván az U-ra mint betűre vonatkozott.
Ha a háromszög szögeit 90°-nak vesszük, akkor kinézhet 4 oldalúnak is. Ha meg 180°-nak, akkor meg egy oldala van.
Star Wars: a történet igaz, csak nem történt meg.
Eiffel-torony: én pl. Budapesten is láttam, a Hungexpo bejáratánál ki volt téve egy.
Amit leírtam az természetesen hülyeség, de mindent be lehet bizonyítani, azt is ami nem igaz. .haha.
Ezt az ügyvédek tudják a legjobban. Szerinted a válaszadók hány ezreléke képes ezt felfogni. .haha.
Értékelés:
0
Értékelés:
0
Valahol valaki leírta, mi is a pontos menete a hangszóró membránszélének cserélésének. Ezt keresem. Valaki nem tudja merre van? .oh.
Megnéztem a DC 2050-eseket Azokban kell cserélni, valahogy a dobozt rendbe hozni. Valahogy eldöcög majd azzal az irányított magassal is.
Működök a hozzá való Videoton erősítő is, egyedül a bekapcsológombja rossz.
Az erősítőn mit kell átvizsgálnom?
Értékelés:
1
Leginkább 8) Mindent. De ha nem nagyok a követelmények, akkor elkócsere a végfokban, meg körülötte az alaplapon a 470uF-okat kidobni elsőre. Másodikra át lehet variálni a szabályzót kicsit, meg a vég visszacsatolását, áramkorlátot.
Értékelés:
0
Követelmény, erősítsen négyszögjelet, ámen. 8)
Értékelés:
1
Azért, ha jobban belegondolsz, ez nem is olyan egyszerű feltétel.
Értékelés:
0
A mai fiatalság zenéjéhez meg fog felelni. Ha meg minőségre vágyok, felkapom a sennheisert. De mindenképpen belenézek majd
|