A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Alternatív kikapcsolódás: kaja .ehes. pija .pia. nők .nover. .

Nem mindegy? Függőség mindegyik és kész. .ok. .foghijas. .zold. .hehe.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
sziasztok!
Unalmamban összeállítottam egy tetemes adatbázist (bass box pro-ban) az összes általam fellelt "olcsóbb" hangszórókból.
A H2000-nek az összes méllye bennevan
A TVM nek az összes 8 ohm-osa
A sonidónak egy nagyrésze
Most jönnek a visaton meg vifa ....
Az adatbázis alatt azt értem hogy beírtam a progiba az összes felelhető adatát és egy hirtelen dobozt számoltatam neki. Nem néztem mien doboz lett csak annyit hogy értelemes határokon belül legyen a térfogata, és elmentettem. Ha valakinek kell elküldöm emailban ezeket az elmentéseket.
üdv: vava (debrecenből)
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Jöhet. Bár hogy mikor lesz rá idöm, ha van idöd csinálj belöle valami táblázatot Smile
Üdv, Péter
Válaszol
szerdán érek haza akkor még megpróbálom kiegészíteni pár darabbal és utánna csinálok táblázatot hogy mi van meg és mi várható!
üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
És mégis mirül jó ez?
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
nemkell beirogálni az adatokat mer már ottvan elmentve és ojn dobozt tervezel neki amiet akarsz.
ráadásul még ösze is hasonlíthatod a külömbőző cégeg hangdoboz igényeit és ezzel egyszerübb választani. (ez az n magány véleményem)
üdv:vava
Válaszol
De a programnak van erre egy saját adatbázisa.
Válaszol
Lehet, hogy nem voltak benne a hangszórók, vagy pontatlanul. És ő módosította, kiegészitette
és szimulált egy optimális doboztervet mindegyikhez. Szerintem erről van szó.
Üdv, Péter
Válaszol
de abba nincsnek benne a h2000 termékei meg a tvm meg a többi.
Válaszol
De utólag kiegészíthető az az ab.
Válaszol
na igen és én ezt tettem meg.
És mivel nekem megvan és átadom másnak ezért másnak már nemkell megtenni.
Válaszol
vava Írta:Az adatbázis alatt azt értem hogy beírtam a progiba az összes felelhető adatát és egy hirtelen dobozt számoltatam neki. Nem néztem mien doboz lett csak annyit hogy értelemes határokon belül legyen a térfogata, és elmentettem. Ha valakinek kell elküldöm emailban ezeket az elmentéseket.
Ok, csak én ebből úgy láttam, te nem a program saját ab.-át bővítetted, száz hangszórót elmentegetni külön projectként, nna ennek valóban semmi értelme. Smile Aztán még szét is küldözgetni... .zold. Most akkor mi a hejjzet?
Válaszol
Különben ennyi hangszóróadatra csak kevés embernek lehet szüksége. Általában nem szokás rögtön végigmodellezni a teljes termékpalettát. Big Grin
Válaszol
Sok a szöveg Peti. Big Grin
Válaszol
Ilyen hozzászólások után komolyan elgondolkozom a nick-em törlésén.
Meg tudod tenni?
Üdv, Péter
Válaszol
Annyi az egész hogy a progi saját adatbázisát kiegészítettem a majdani listán található hangszórókkal és egy hirtelen (optimális reflex vagy zárt doboz, attól függően hogy meiknek van értelmes ürtartalma)dobozszámítás van hozzá. Így lehet válogatni hogy meik felel meg igényeinknek és azzoknak a szemét kompromisszumoknak. (utálom a kompromisszumokat)
Válaszol
Bármit, amit csak szeretnél. Smile De erre semmi szükség. Ebben most mi a fene volt sértő?
Válaszol
.forog. Magas nekem ez. Hiába, ebből is látszik, hogy megöregedtem...
Válaszol
Nem vgay te megöregedve csak én nemtudom magam kifejezni.
Válaszol
Azért ne vegyetek mindent komolyan, mait leírok. Smile
Válaszol
vava Írta:Annyi az egész hogy a progi saját adatbázisát kiegészítettem a majdani listán található hangszórókkal és egy hirtelen (optimális reflex vagy zárt doboz, attól függően hogy meiknek van értelmes ürtartalma)dobozszámítás van hozzá......
Ilyet én is csináltam, csak javarésze külön project, nem volt tervszerű a bővítés de így is remekül használható, elmentem más néven és alakítom, ahogy akarom.
Üdv., Pagrus
---
Isten őrei lassan mormolnak.
Válaszol
Vava.
A Zöld Takony üzemel még ?
Válaszol
topeti Írta:Ilyen hozzászólások után komolyan elgondolkozom a nick-em törlésén.
Meg tudod tenni?
Várj, mindenkinek lehet gyengébb napja, ha nem ismétlődik, nem számít.
Üdv., Pagrus
---
Isten őrei lassan mormolnak.
Válaszol
Mócsing!
mien zöld takonyra gondolsz?
Válaszol
Sztem erre gondol, vagy nem. Big Grin Vagy vmi hasonlóra.
Idézet:kedvenc olvasmány volt a "Tiltott vendéglátóipari egységek jegyzéke". Ott általában szerepelt a "vendéglátóipari egység" hivatalos neve ("823. sz. italbolt") és köznépi elnevezése ("Zöld takony")
Válaszol
Huh ez nagyon pihent agyra vall.
Amúgy megérkeztem végre a jóöreg othonomba.
üdv:vava
Válaszol
A Kossuth laktanya mellett , volt egy lepukkadt kocsma . Annak volt a neve Zöd Takony . Legalábbis mi csak úgy ismertük .
Válaszol
Na mostmár mindent értek. .kopp. .kopp.
Válaszol
Etykis ilusztrácijó a Ződ Takonyról a hallgatószós troppiikból elérhető. .szia.
Válaszol
Péter .
Szkeptikus konferencia lessz Fehérváron , a hétvégén .
Válaszol
És az mi a szösz? Szeptikus kifejezést ismerem, nem szivesen kerülnék oda Smile
Üdv, Péter
Válaszol
Kételkedők .
Két témáról hallottam a rádióban : Az inteligens tervezés - ami a hívők szerint a Darvinizmus alternatívája . És a csakrák fizikája .
Sok érdekes lessz még ezeken kívül is , gondolom .
Válaszol
.?. .sokk. .pia. .ut.
Válaszol
Az a kocsma amire Te gondolsz Jozsi .
Válaszol
Tud valaki , valamit a HES-ről ?
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 52 Vendég