A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Hét igen csöpet szét szoródtam mostanában....
De ez még nekem is sok volt
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Aztán felhívtam, ha kíváncsiak vagytok az első mondatomra, kérdezzétek őt. 8)
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Lala a telefonban Írta:Elfelejtettem mit akartam mondani.
:-D
Válaszol
vava Írta:Hét igen csöpet szét szoródtam mostanában....
De ez még nekem is sok volt
Szerintem tök állat egy mobil a dobozban. :-D Erősíteni sem kell, mégis szól. :-P
Válaszol
Na igen. Poén ez tény. De azért mégis csak nem rendeltetés szerű használata sem a hangfalnak sem a telefonnak- Arról nem is bezsélve hogy a telefon hasznlhatatlan odabennt Smile
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Funkcionálisan kicsit alulértelmezett ugyan dobozban, de olyan hemingvéjes. ;-) Ami a tartozásomat illeti: szerettem volna A FA alá az Al Jarreau lemezeket, de csak valamikor 28-án lesz kész. Megy is postára. Csak egy cím asszem jó lenne hozzá.
Válaszol
Semmi gond Smile

Én senkit nem sürgetek. Nem sz@r ez hogy elkapkodjuk. Big Grin
Válaszol
Esetleg lehet szó kárpótlásról pár Diana Krall lemez formájában. :-P
Válaszol
Paraszt család alszik, felkel az apa látja,hogy a tehén megdöglött. Fogja a vadászpuskát lelövi magát.

Felkel az anya, látja a tehén döglött, az ura lelőtte magát, fogja a kötelet s felköti magát.

Felkel a nagyobbik fiú látja a tragédiát, megy a folyóhoz, hogy beleveti magát. de jön egy tündér és mondja neki:

-Ha 10-szer magadévá teszel, vissza csinálok mindent, élni fog apád, anyád, és a vagyont érő tehén is.

Próbálkozik, de nem sikerül, megy a habokba.

A középső fiú ugyanígy jár.

Felkel a legkisebb, látja hogy mi van, megy a folyóhoz. Jön a tündér, mondja neki:

-Ha 10-szer magadévá teszel, visza csinálok mindent, élni fog apád, anyád, a bátyáid és a tehén is.

-Nem lehetne 20-szor?-mondja a fiú

-Dehogynem.

-És 30- szor?

-Dehogynem csak csináld már!!!!!

-De nem fogsz megdögleni mint a tehén?
Válaszol
Wagnerur!

Diana Krall midnen mennyiségben jöhet!!!!!

Köszööm szépen!

Vava
Válaszol
Hali!

Korábban volt itt szó hangkártyákról, már én is régóta (amióta megvan ez az alaplapom) gondolkozom, hogy venni kéne egy rendes hangkártyát, és azt használni az integrált alaplapi zümmögő helyett, + a hangsugárzó méréshez sem valami tökéletes,
az XF-i kártyákat én is ismertem és erre gondoltam,és azt szeretném kérdezni hogy ez megfelel a hangsugárzók méréséhez?
(ha lehet akkor már olyat veszek ami erre is jó)

hm?
Válaszol
En regebben Audigy 2 ZS-ben tortem a fejem.
Azt pl. a legtobb program "elfogadottnak" tartja.
Lehet hogy tudok egyet, mert ilyet mar csak hasznaltan tudsz venni...
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Válaszol
Endeavour Írta:az XF-i kártyákat én is ismertem és erre gondoltam,és azt szeretném kérdezni hogy ez megfelel a hangsugárzók méréséhez?
(ha lehet akkor már olyat veszek ami erre is jó)

hm?
Az alap X-fi kártyák nagyrészt egy updatelt Audigy-nek felenek meg. Itt most az OEM, zacskós kiszerelésről beszélek, ami tizenpárezer forintba kerül. A komolyabb X-fiért viszont mélyen a zsebedbe kell nyúlni.
Üdv: Crockoo
Válaszol
Viszont van különbség mert az X-Fi verzsönökkel gond nélkül lehet mérni, míg egyes audigy példányokkal nem.
Válaszol
shalafi66 Írta:Viszont van különbség mert az X-Fi verzsönökkel gond nélkül lehet mérni, míg egyes audigy példányokkal nem.
Ezt mondom én is. Nem minden X-fi az, aminek látszik, van köztük Audigy alapokon nyugvó.
Válaszol
Terratec kártyák!
Válaszol
Mérni egy jóminőségü sztero is elég .
Válaszol
Olyat már csak esetleg a profik használnak. Vagy azok sem.
Válaszol
Hűha, én azt hittem minden XF-i naggyából egyforma, és hogy a különböző kiadások csak más/több extrákat takarnak .sokk.

Ja igen a stereo kártyák, ilyen is jó lenne nekem, talán, de ilyet meg egyet sem ismerek
Válaszol
Van, de nem olcsó. .sir.
Válaszol
Szűzmária... Smile

egyébként hogyis van ez?: pl. azt irja: Kimenetek 2db
gndolom így van: 1 db stereo=jobboldal + baloldal kimenete van?
vagy két stereo kimenete van? (2jobb meg 2 bal)
.?.
Válaszol
szeretnék még segítséget kérni ebben a mérésügyben:
az egyik az lenne hogy a Spexcel honlapján található mérést, stereo erősítővel is el lehet végezni? vagy ez mindegy? mert a programban csak az egyik oldallal tudom elérni hogy -1 db legyen
a másik bajom az hogy ez az elért jel is folyton torz, ez mitől van és hogyan lehet kiszűrni? pl ezért is lenne jó uj hangkártya mert szerintem a hangkártya sercegései (is) közre játszik a torz jelben.
Válaszol
Lala vedd fel a telefont mert holnap személyes látogatást eszközlök. Vagymi. :-D Szerk: Felvette. Meglátogatom. :-D
Válaszol
Endeavour Írta:Szűzmária... Smile

egyébként hogyis van ez?: pl. azt irja: Kimenetek 2db
gndolom így van: 1 db stereo=jobboldal + baloldal kimenete van?
vagy két stereo kimenete van? (2jobb meg 2 bal)
.?.
Mivel ezt úgy látom Tamás barátom egyik érdekeltségébe tartozó cég kínálja, elárulom, hogy 2 mono csatlakozás van rajta. ;-) Egyébként csak kicsit kell figyelni és olvasni. Kattints az I gombra további információért és ott van a mi is ez?-link. Tongue Egyébként ha tesztelték akkor a hitspace oldalon ott van a teszt. Ha meg nem szól akkor a Mé nem szól oldalon lehet érdeklődni. Jajjj. Ez volt a reklám helye. :-D
Válaszol
hoppá végülis csak a szememet szúrta ki
Válaszol
Endeavour Írta:hoppá végülis csak a szememet szúrta ki
Ilyenkor csak tessék vigyázni a fizikai manifesztáció keltette részekre. A szem is valami ilyen. Kicsit távolabb kell ülni a monitortól. :-D
Válaszol
Áh, nekem tegnap egy fotel szúrta ki majdnem. Big Grin
Válaszol
Először is Boldog Karácsonyt!! Smile

Shalafi, van egy srác, régi Philips TV-je van, amiben tönkrement a mély hangszóró. A hangszórón az alábbiak vannak:
4304 078 53391
00 51510/W8A
DD701 93081719A

Tudnál vele valamit kezdeni? Smile
Üdv, Péter
Válaszol
Szerintem tudna mit kezdeni vele*, de nem lesz ideje. Bár nem szereti ha a nevében nyalatkozok, de ...
*mondjuk kidobni? .torz. Amúgy miért nem használ külső erősítőt/hangfalat?
Válaszol
shalafi66 Írta:Áh, nekem tegnap egy fotel szúrta ki majdnem. Big Grin
Mé? Nem volt monitor a közelben? :-D
Válaszol
Fotelt kerestem. 8)
Válaszol
topeti Írta:Először is Boldog Karácsonyt!! Smile Shalafi, van egy srác, régi Philips TV-je van, amiben tönkrement a mély hangszóró. A hangszórón az alábbiak vannak:
4304 078 53391 00 51510/W8A DD701 93081719A
Tudnál vele valamit kezdeni? Smile
Boldogat neked is. Hát esetleg összeadhatom a számokat, megnézzük mi jön ki belőle. Wink Egyébként meg gondolom javítható, vagy helyettesíthető, de elvarázsolt beszállítói azonosítszámok alapján én nem tudhatom a megoldást. Vagy személyes kontaktus kell a hangszóróval, vagy fotó és méretezés.
Válaszol
EZT TESSÉK MEGNÉZNI!
Elvileg eredeti Braun. Tényleg, erről mesélhetnél Shala, honnét van a kínálatotokban a Braun?
Válaszol
Asszem már leírtam valahol. De ilyen membránom is van, 190mm-es.
Válaszol
shalafi66 Írta:Fotelt kerestem. 8)
Fo tel. Egy olyan szerkezet, amely képes ülve is a telekommunikáció bizonyos formáira.:-P
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 128 Vendég