A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Kezdek kétségbeesnibelefele. Kinek lehet olyan elvetemült ízlése, hogy kiadja amit én művelek? .sokk. .sokk.
Válaszol
vava Írta:Dejólenne ha ma is ilyen árakon lennének a lemezek... .forog. Sad

http://img111.imageshack.us/my.php?image...s27ci5.jpg

üdv: vava
Mike Oldfield Discovery című lemezét makulátlan állapotban most vettem 500Ft-ért. Természetesen LP. ;-)
Válaszol
Hol veszel LP-ket?
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Valaki használta már a Fruity Loopsot?
Válaszol
Régebben sokat szöszmötöltem a FL-al, nagyon jó dolgokat lehet vele csinálni ha sikerül megtanulnod mit, merre, hogyan .torz. , de meguntam a kismillió gombot és effektet egy idő után.
Válaszol
vava Írta:Hol veszel LP-ket?
Egy óvóbácsi kiárusította a lemezeit. Ketten osztozunk rajta. Persze a nagyrésze inkább gagyi, így nem is érdekes.
Válaszol
Régebben Peti tett be egy linket ,amit nemtalálok . A mobiltelefon helyét lehetett meghatározni vele . Tudtok róla valamit ?
Válaszol
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=mobi...A1sa&meta=
Válaszol
Nem magyar volt sztem.. 8)
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=loca...hone&meta= ???
Válaszol
Úgy emléxszem belehetett állítani Magyarországra is .
Válaszol
http://forum.hangszoro.net/viewtopic.php?p=14630#14630

A módszer: fórum, keresés funkció, szerző: topeti, keresőszó: gps....
Válaszol
Közben megtaláltam ,de ez demonak tűnik .
http://www.themobiletracker.com/english/index.html
Vagy csak én nemtudom használni ?
Válaszol
Mindig oda kell menni az egérrel, ahol a piros keret villog.
Megtalál az! Smile
Válaszol
8) 8) 8)
Válaszol
fdsa Írta:Mindig oda kell menni az egérrel, ahol a piros keret villog.
Megtalál az! Smile
Meg a fenét . Hasbaakasztás . Mindíg ugyanazt az eredményt hozza fel .
Válaszol
Nem igazán működik ez a dolog.. pedig jó lenne! Smile Wink
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Válaszol
Valami hüle képet ad be mindig Big Grin Big Grin Wink
Válaszol
poén volt
Válaszol
Elég szar poén volt! .gonosz. Smile
Válaszol
shalafi66 Írta:poén volt
Örülök, hogy ilyen jól elvagy, de a hangszóróimat nem javítanád meg...
Válaszol
.haha. Nem is az én poénom volt. Hanem anno Peti írta be a linket. Őt kell hibáztatni.

Akkor most már nem kell válszolnom az e-mailedre. Az üzemben valószínűleg megjavítják a hangszóróidat, körülbelül két hét határidővel, és 1700,-/db áron. .forog.

Ui: ez az ár a mélyközéphangszóróra vonatkozik.

(és csak zárójelben: én nem javíthatom meg, mert nem vagyok fehérváron.)
Válaszol
Oksa, azt a 2-3 hetet még kitudom várni Wink
Válaszol
shalafi66 Írta:.haha. Nem is az én poénom volt. Hanem anno Peti írta be a linket. Őt kell hibáztatni.

Nem szíííp dolog fíílre vezetni a nííípet!! Big Grin .haha.
Válaszol
Valójában nimis engem érint ,hanem az asszony egyik tanítványának nyúltákle a telefonját . Egyébként sem lenne sok hasznunk belőle , mert úgytudom csak cella szintig lehet behatárolni . Itt meg max 500m lehet a távolság . /ha tényleg az vitte el akire gondolunk /
Külön szomorú része a dolognak , az anyja nagyon cukorbeteg ,és rohammentő jött ki hozzájuk ,annyira rosszullett .
Válaszol
kerítsetek neki egy póttelót.. nekem nincs most fölösleges épp.
Válaszol
Most vették 32000-ért . Negyedikes a kislány ...
Válaszol
hjaaaaaahátttt. .forog. nekem nem ér annyit a három telóm összesen.
Válaszol
Erre csak annyit mondok, hogy kerülhet az a telefon 100 ezer pénzbe is, akkor is ugyanaz marad mint a többi telefon. és telefonálni sms-ezni ugyanugy lehet rajta. Viszont, ha az ember nem akar egyszerre 3-4 kütyüt magával hordani útközbe (fényképező, mp3 lejátszó, telefon) akkor megéri venni egy kicsit komolyabb telefont, mert néha olcsóbb mint ez a 3 dolog együtt, és mégiscsak egy készülék lóg a zsebedbe. speciel én vettem előfizetéssel a vodkafonnál egy k800i telefont 25 ezer pénzért. 3.2 mp-es kamera, mp3 lejátszás... és még telefonálni is jó róla Smile kihasználom a kamerát is minden hétvégén elfényképezek vele 130 képet Big Grin
senkisem se nemcsinál se senkivel se semmit se nem ! Smile
Válaszol
Khmmm.... 3-5mm-es "gyűjtőlencsével" ellátott valamit fényképezőnek max csak csúfolni lehet Sad((
Kattingatni jó persze...
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Válaszol
Telefonhoz képest, nem is csinlálnak olyan rosz képet.
Válaszol
Mócsing Írta:Egyébként sem lenne sok hasznunk belőle , mert úgytudom csak cella szintig lehet behatárolni . Itt meg max 500m lehet a távolság . /ha tényleg az vitte el akire gondolunk
Kb 20cm-es pontosság érhető el. Természetesen ha akarják. És van rá idő. Mozgó mobilnak egyszerűbb bemérni illetve megsaccolni a pontos helyét egy állónak.
Válaszol
Kékhal: Úgy másfél éve használok egy K790-et. :-D És rendesen ki is használom, erre Laci a tanúm. ;-) Többek közt most is arról írok. Ami véleményem van róla, nem tűr nyomdafestéket, de a többi a nyomába sem ér. Az N95 szép képet készít, bár nehéz mindig magadnál tartani mert a szerviz is kedvenc helye. A K850 egy tévút és az utód sem kecsegtet sok jóval. Marad az Xperia1 ... :-D Megjegyzem, igen intenzív használat ellenére is csak egy alkalommal került szervizbe a teló, mert végzetesen összeakadt a firmware. Javítás után viszont már függetlenül kaptam vissza. :-D
BalekAlak Írta:Khmmm.... 3-5mm-es "gyűjtőlencsével" ellátott valamit fényképezőnek max csak csúfolni lehet Sad((
Kattingatni jó persze...
Asszem nagyon jó szem kell, hogy egy 9x13-as képről megállapítsd mivel készült. Persze vannak stílusjegyek, de az komoly háttértudást kíván. Szívesen rakok eléd K790-el, S5600-al és D400-al készült képet 9x13-as méretben, de az utóbbi kettőt egyáltalán nem, az első kettőt talán meg tudod különböztetni. És itt a talán-on van a hangsúly. Sokkal több múlik azon, hol hívatod elő és milyen papírra. A gagyi és olcsó előhívás általában azonnali szín- és árnyalathibát okoz. Nem létező színű fű, kék ég, stb. Ami a gépek hibája, na az néha ordít. Például az alsó kategóriás oly.-ok zoom nélkül szinte mind periférikus torzítást csinálnak. A hp-k ... nem is tudom. Az összkép egy borzalom. A sony meg szebbet hazudik. Jobb szót nem tudok rá. A panasonic simán raszteres és durva pixelhibákat képes művelni főleg kicsit alul világított helyen. Az S5600 szobában szinte a használhatóság alsó határán van. Persze ezek az alsó vagy alsóközép kompakt kategória egyes tagjaira jellemzőek. Szerintem. :-P
Válaszol
Mócsing Írta:Most vették 32000-ért . Negyedikes a kislány ...
Aki ma, itt, a balkán nyugati felén őrizet nélküli helyen (igen, az iskola is egy ilyen hely) képes mobilt adni egy negyedikes gyereknek ... meg is érdemli. Kéremszépen, tessék végre felébredni. Ha következmények nélkül akarsz elkövetni valamit, akkor politikusnak vagy buckalakónak kell lenni.
Válaszol
Akkor ezt a 20 centit megmondjuk nekik .
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 31 Vendég