2006. 11. 04., 9:55
másik topikba épp most irta SMA
nov. 10-12.
nov. 10-12.
Üdv, Péter
|
OFF-tanoda
|
|
2006. 11. 04., 14:02
Sziasztok!
Én megőrülök az őseimtől! mindent eltitkolnak előlem. Ma is felmegyek a padlásra és egy westra pw-250-2158 al jövök le (25 cm-es mély) Állítólag kb 10 éve rohad fenn. Lehet hogy azért titkolnak el ieneket mer nemszeretik a hobbim .forog. Valami ötlet mitcsináljak vele? sztem eladom (ha eggyáltalán ellehet) üdv:vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
2006. 11. 04., 19:13
Péter , én a hájendsó után érdeklődök .
2006. 11. 04., 19:25
Helló!
Azt olvastam más fórumon, hogy a Csontos betegsége miatt idén elmarad.
Üdv: Cirrus
Zárlat, szakadás, vagy egyéb műszaki hiba.
2006. 11. 04., 19:36
.zsepi.
2006. 11. 04., 20:30
Énis ezt olvastam! Voltak próbálkozások a szervezéssel kapcsolatban de nemjött össze eggyik sem.
.zsepi. .zsepi.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
2006. 11. 06., 18:10
Mócsing Írta:Péter , én a hájendsó után érdeklődök .VII. Budapesti HÁZIMOZI ÉS HI-FI SHOW 2006. november 10-12. HILTON BUDAPEST WESTEND 1069 Budapest, Váci út 1-3. Idén nem lesz Budapesten High End Show!!!
Üdv, Péter
2006. 11. 06., 18:16
.zsepi. .zsepi. .zsepi.
2006. 11. 06., 19:01
Én nem .sir. -nék emiatt.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2006. 11. 06., 19:51
Nekem a hájendsó és a Művészetek Völgye olyan mint indiainak a szenttehén . Ezért .zsepi. .
Mi bajod a HES-el ? Én spéci viszonyítási alapnak tekintem .Igaz mindíg van köztük olyan amelyiknek , valahol egészen máshol lenne a helye.
2006. 11. 06., 20:53
Messzi van, az utazás idő és pénz, és nem vagyok benne biztos, hogy referencia lehetne ami ott hallok, meg talán kicsit üzelties a
2006. 11. 06., 22:06
Pedig szokott lenni jópár figyelemreméltó kiállítmány .
Egy kiállítónál tapasztaltam csak a pénz iránti mélységes vonzalmat . Útáltam is kellőképpen .Mikor végighallgatom a társaságot , minndíg konstatálom hogy van értelme a barkácsolásnak . Házilag is lehet elfogadható hangot prezentálni .
2006. 11. 07., 13:58
Én sztem megyek. Kár hogy suli időben van szervezve (de képzelhetitek menniyre szomorkodom amiatt hogy a suli helyett a hifikiállításra megyek).
Mócsing! Én pont ellentlétes véleménnyel vagyok mert ha meglátom hogy mások mien gyönyörű és széphangú dolgokat tudnak készíteni othon mindíg elszomorkodom hogy én valszeg soha nemfogok tudni iet építeni. De persze minden ien rendezvényre megpróbálok eljutni. üdv:vava
2006. 11. 08., 9:15
1. Gondolj egy kétjegyű számra.
2. Add össze a két számot amiből áll. 3. Vond ki az eredeti számból. 4. Keresd meg a hozzá tartozó szimbólumot (a szemeddel), és kattints a kék GöMB-re. http://www.messe-ideen.de/upload/magisch...rkugel.swf
Üdv, Péter
2006. 11. 08., 9:24
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Aki ezt kitalálta... húúúú .gonosz. http://www.ingyenfilmek.hu/Files/videok/f415.php
Üdv, Péter
2006. 11. 08., 10:19
Tudja már valaki, hogy ez a számolós hogy működik? Én lehidaltam, feldobtam a talpam, kiakadtam....
Üdv: Cirrus
Zárlat, szakadás, vagy egyéb műszaki hiba.
2006. 11. 08., 12:34
Nem olyan nehéz az a feladvány.
Ha egy kétjegyű számból kivonod a számjegyeinek összegét,kilenc egész számú többszörösét kapod (az eredeti kétjegyű szám tízes helyiértékén lévő számszorosát). Most nézd meg mégegyszer a táblázatot. Kilenc többszörösei mellett ugyanaz a szimbólum jelenik meg. .hehe. Ugye milyen furfangos?!
Üdv, Péter
2006. 11. 08., 16:03
Peti!
Nem matektanár az állásod véletlenül? Én viszont tőled hidaltam le. Én amúgy arra tippeltem hogy az ember mikor megkapja a végeredményt akkor tudta nélkül odamegy az egérrel arra a szimbólumra és azthittem hoyg ezt érzékeli. üdv:vava
2006. 11. 08., 16:14
Szétszednék a diákok az első napon. .zold. Vagy a másodikon.
2006. 11. 08., 16:27
topeti Írta:Nem olyan nehéz az a feladvány......sokk. Ekkora matek tehetséggel piszok jól lehet hangfalat méretezni! .zold.
Üdv., Pagrus
--- Isten őrei lassan mormolnak.
2006. 11. 08., 21:51
vava Írta:Én pont ellentlétes véleménnyel vagyok mert ha meglátom hogy mások mien gyönyörű és széphangú dolgokat tudnak készíteni othon mindíg elszomorkodom hogy én valszeg soha nemfogok tudni iet építeni.Próbáld meg a lehetetlennek látszó dolgot ,nem leküzdhetetlen akadélyként nézni , hanem tekintsd probléma megoldásnak . Innentől akár szórakoztató is lehet . Minnél töb ifot szedsz össze annál kevésbé látszik lehetetlennek . A fenti idézetet cseréld ki + állításra , azzal programozd magad ./agykontroll/ Pl. lemész alfába és mondogatod magadban - Vava f***a gyerek nem bamba . Szép és jó dobozokat tud építeni .
2006. 11. 08., 22:43
vava Írta:Nem matektanár az állásod véletlenül?Hogy micsoda?!?!?! MATEKTANÁÁÁRRR??? Fúj! Ne sértegess! Utáltam a tanarakat. (Ellenben némely tanárral, én tudom magamról, hogy rossz tanár lennék, sose vonzott ez a pálya.) Nézzük ezt a feladványt, kicsit közelebbről, matematikai síkon ám de egyszerűbben ![]() Ugye adott egy kétjegyű szám. Minden kétjegyű szám felírható az alábbi módon: 10A+B Ebből elvesszük a két szám összegét azaz A+B összeget. Egyenletként felírva: (10A+B)-(A+B)=9A Dikk má, nicsak! Mindig a tízes helyiértéken lévőszám kilencszeresét kapjuk megoldásnak. Azaz, a kapott eredmény rendre 9,18,27,36,45,54,63,72 vagy 81 lehet. Csak ezek és semmi más! ![]() Tehát ha a gondolt szám 10..19 az eredmény 9. Ha 20..29 akkor 18, és igy tovább. Ha pedig most elinditod a programot, látni fogod, hogy KILENC többszöröseinél _MINDIG_ ugyanaz a szimbólum látható. A program annyit csinál, hogy minden indításnál felcserélgeti a szimbólumokat. Gyerekek, ez egy "matematikai" kész átverés ![]() ui. pagrus kösz a bizalmat, de néhányotoknak ez sokkal jobban megy. Biztos több időt áldoztatok rá, mint én Bevallom egy ideig lelkesedtem, de arra már lusta voltam, meg időhiány effektus lépett fel,amikor az következett volna, hogy elmélyedjek az elméletben. pl. sosem volt rá időm, hogy Martin King doksiját elolvassam, pedig régóta ki van nyomtatva az egész cucc ![]() Ahogy az egyik fórumtárs is mondta, "majd 30 év mulva lesz időd mindenre." .hehe.
Üdv, Péter
2006. 11. 08., 22:49
Professzor úr, nem Övegezné be az ablakom? .zold.
2006. 11. 08., 22:53
Minek má arra a kisidőre? Minnyá itta tavassz. .szia. .ok. .??. .zold. .tuz. .taps.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
2006. 11. 08., 22:55
Ravasz, ravasz...
2006. 11. 08., 22:58
"A pokrócot betenni az ablakhoz" című megoldást javaslom átmenetileg.
1 éve nem volt időd kihivni az üvegest? Úgy látom neked sincs időd semmire
Üdv, Péter
2006. 11. 08., 23:00
Télleg, lassan évfordulós lesz a töröttüveg. .bomba.
2006. 11. 08., 23:39
Rá se ránts ! Nálam két évig készült a villanyóra szekrény ajtaja . Nyammogott is érte az asszony , mondtam neki , képzelje el hogy nézne ki ha egy év alatt összecsapom .
2006. 11. 09., 17:13
Mócsing!
Nagyon köszi a bíztatást és kipróbálom. Edzésen megtanultunk meditálni úgyhogy ez a fele halál egszerű számomra. Csak azzal van a bibi ami fejemben lévő tudásal van illetve hiányával. Persze minden nap tanulok valamit de akkor is....! Nameg azzal hogy nagyon szétszot és trehány vagyok és ezen mindenen meglátszik amit csinálok. Erre a legjobb példák a gyöngyszemekben lévő kreálmányaim, főleg a TBA 810 as icés erősítőm. Na az tényleg egy trehány munka (szégyenlem is hogy felraktam .oh. .kopp. ). De mindent megteszek hogy javítsak a helyzeten de a lustaságot meg a trehányságot a legnehezebb legyőzni.üdv:vava ui: mocsing utolsó hsz-e nagyon tetszett. Majd leestem a székről a röhögéstől
2006. 11. 09., 21:37
És eszt hejbül tuggya. Gondold el nekifutásbul. .foghijas.
2006. 11. 09., 21:43
Kedves Moccsing!
Natyon kösszönöm a bakkelit lemeszeket. Sajnos kis problémma van vellük. 1. Szökletesek. 2. Nincs a köszepén lik. 3. Hun vannak a barászdák rolluk? Ity sajnos nemtuddom lejáccani ökket, allighanem máscéllu felhasznyálása lessz. De a köszéjük hejjeszet DVD lemesz remekkül mekvédte ökket a defformácijótul. Aszt mék nemtudom vane ralyta vallami. Asz étlappal mitkeszgyek? 3 honnapja lejárt. .zold. Ja vallami Naty Ló nevü feladó követte el. Nem ismered vélletlenül?
2006. 11. 09., 22:14
shalafi66 Írta:Télleg, lassan évfordulós lesz a töröttüveg. .bomba.Én néhány év elteltével fogtam egy kis áttetsző öntapadós vinilt, aminek olyan hatása van, mintha homokfúvott üveg lenne, és ráragasztottam a törött üvegre. Teljesen jó, a szomszédok nem látnak be, a fény bejön, az asszony verve jó! .boszi.
2006. 11. 09., 23:14
Jozsi.
Írtam hozzá egy rövid levelet is , ez sajnos kimaradt belőle . Akor vettem észre mikor már lezártam . A műsorfüzetet a bakelitok védelmére helyeztem belé . Ha megnézed lessz róla elképzelésed , milyen a Völgy . Posta : Valamikor régen küldtek nekem Lengyelországból egy SBB lemezt . minden különösebb védőfelszerelés nélkül , egyszerü csomagolópapírba csomagolva. És egészben ideért !!! No ,ez a baki a mai postával nemhiszem hogy előfordulhatna . Rajta van a Bass teszt. majd aplikáld fel légyszíves a Pagrus féle tárhelyemre . Van még rajta néhány szám , azok közül amiket hallgatni szoktam , csak hogy ne maradjon annyi hely üresen . .szia. |
|
|