A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
másik topikba épp most irta SMA Smile nov. 10-12.
Üdv, Péter
Válaszol
Sziasztok!
Én megőrülök az őseimtől!
mindent eltitkolnak előlem. Ma is felmegyek a padlásra és egy westra pw-250-2158 al jövök le (25 cm-es mély)
Állítólag kb 10 éve rohad fenn.
Lehet hogy azért titkolnak el ieneket mer nemszeretik a hobbim .forog.
Valami ötlet mitcsináljak vele? sztem eladom (ha eggyáltalán ellehet)
üdv:vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
A pincében voltál?
Üdv., Pagrus
---
Isten őrei lassan mormolnak.
Válaszol
Péter , én a hájendsó után érdeklődök .
Válaszol
Helló!
Azt olvastam más fórumon, hogy a Csontos betegsége miatt idén elmarad.
Üdv: Cirrus

Zárlat, szakadás, vagy egyéb műszaki hiba.
Válaszol
.zsepi.
Válaszol
Énis ezt olvastam! Voltak próbálkozások a szervezéssel kapcsolatban de nemjött össze eggyik sem.
.zsepi. .zsepi.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Mócsing Írta:Péter , én a hájendsó után érdeklődök .
VII. Budapesti HÁZIMOZI ÉS HI-FI SHOW
2006. november 10-12.
HILTON BUDAPEST WESTEND
1069 Budapest, Váci út 1-3.

Idén nem lesz Budapesten High End Show!!!
Üdv, Péter
Válaszol
.zsepi. .zsepi. .zsepi.
Válaszol
Én nem .sir. -nék emiatt.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Nekem a hájendsó és a Művészetek Völgye olyan mint indiainak a szenttehén . Ezért .zsepi. .

Mi bajod a HES-el ? Én spéci viszonyítási alapnak tekintem .Igaz mindíg van köztük olyan amelyiknek , valahol egészen máshol lenne a helye.
Válaszol
Messzi van, az utazás idő és pénz, és nem vagyok benne biztos, hogy referencia lehetne ami ott hallok, meg talán kicsit üzelties a [Kép: icon_szellem.gif] . Big Grin
Válaszol
Pedig szokott lenni jópár figyelemreméltó kiállítmány .
Egy kiállítónál tapasztaltam csak a pénz iránti mélységes vonzalmat . Útáltam is kellőképpen .Mikor végighallgatom a társaságot , minndíg konstatálom hogy van értelme a barkácsolásnak . Házilag is lehet elfogadható hangot prezentálni .
Válaszol
Én sztem megyek. Kár hogy suli időben van szervezve (de képzelhetitek menniyre szomorkodom amiatt hogy a suli helyett a hifikiállításra megyek).
Mócsing!
Én pont ellentlétes véleménnyel vagyok mert ha meglátom hogy mások mien gyönyörű és széphangú dolgokat tudnak készíteni othon mindíg elszomorkodom hogy én valszeg soha nemfogok tudni iet építeni. De persze minden ien rendezvényre megpróbálok eljutni.
Válaszol
1. Gondolj egy kétjegyű számra.
2. Add össze a két számot amiből áll.
3. Vond ki az eredeti számból.
4. Keresd meg a hozzá tartozó szimbólumot (a szemeddel), és kattints a kék GöMB-re.

http://www.messe-ideen.de/upload/magisch...rkugel.swf

Smile
Üdv, Péter
Válaszol
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Aki ezt kitalálta... húúúú Sad Sad .gonosz.

http://www.ingyenfilmek.hu/Files/videok/f415.php
Üdv, Péter
Válaszol
Tudja már valaki, hogy ez a számolós hogy működik? Én lehidaltam, feldobtam a talpam, kiakadtam....
Üdv: Cirrus

Zárlat, szakadás, vagy egyéb műszaki hiba.
Válaszol
Nem olyan nehéz az a feladvány. Big Grin Ha egy kétjegyű számból kivonod a számjegyeinek összegét,
kilenc egész számú többszörösét kapod (az eredeti kétjegyű szám tízes helyiértékén lévő számszorosát).

Most nézd meg mégegyszer a táblázatot. Kilenc többszörösei mellett ugyanaz a szimbólum jelenik meg.
.hehe. Ugye milyen furfangos?! Smile Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Peti!
Nem matektanár az állásod véletlenül? Én viszont tőled hidaltam le. Én amúgy arra tippeltem hogy az ember mikor megkapja a végeredményt akkor tudta nélkül odamegy az egérrel arra a szimbólumra és azthittem hoyg ezt érzékeli.
Válaszol
Szétszednék a diákok az első napon. .zold. Vagy a másodikon.
Válaszol
topeti Írta:Nem olyan nehéz az a feladvány.....
.sokk. Ekkora matek tehetséggel piszok jól lehet hangfalat méretezni! .zold.
Üdv., Pagrus
---
Isten őrei lassan mormolnak.
Válaszol
vava Írta:Én pont ellentlétes véleménnyel vagyok mert ha meglátom hogy mások mien gyönyörű és széphangú dolgokat tudnak készíteni othon mindíg elszomorkodom hogy én valszeg soha nemfogok tudni iet építeni.
Próbáld meg a lehetetlennek látszó dolgot ,nem leküzdhetetlen akadélyként nézni , hanem tekintsd probléma megoldásnak . Innentől akár szórakoztató is lehet . Minnél töb ifot szedsz össze annál kevésbé látszik lehetetlennek .
A fenti idézetet cseréld ki + állításra , azzal programozd magad ./agykontroll/ Pl. lemész alfába és mondogatod magadban - Vava f***a gyerek nem bamba . Szép és jó dobozokat tud építeni .
Válaszol
vava Írta:Nem matektanár az állásod véletlenül?
Hogy micsoda?!?!?! MATEKTANÁÁÁRRR??? Fúj! Ne sértegess! Utáltam a tanarakat.
(Ellenben némely tanárral, én tudom magamról, hogy rossz tanár lennék, sose vonzott ez a pálya.)

Nézzük ezt a feladványt, kicsit közelebbről, matematikai síkon ám de egyszerűbben Smile
Ugye adott egy kétjegyű szám. Minden kétjegyű szám felírható az alábbi módon: 10A+B
Ebből elvesszük a két szám összegét azaz A+B összeget.
Egyenletként felírva: (10A+B)-(A+B)=9A
Dikk má, nicsak! Mindig a tízes helyiértéken lévőszám kilencszeresét kapjuk megoldásnak.
Azaz, a kapott eredmény rendre 9,18,27,36,45,54,63,72 vagy 81 lehet. Csak ezek és semmi más! Smile
Tehát ha a gondolt szám 10..19 az eredmény 9. Ha 20..29 akkor 18, és igy tovább.
Ha pedig most elinditod a programot, látni fogod, hogy KILENC többszöröseinél _MINDIG_ ugyanaz a szimbólum látható.
A program annyit csinál, hogy minden indításnál felcserélgeti a szimbólumokat.

Gyerekek, ez egy "matematikai" kész átverés Big Grin

ui.
pagrus kösz a bizalmat, de néhányotoknak ez sokkal jobban megy. Biztos több időt áldoztatok rá,
mint én Smile Bevallom egy ideig lelkesedtem, de arra már lusta voltam, meg időhiány effektus lépett fel,
amikor az következett volna, hogy elmélyedjek az elméletben. pl. sosem volt rá időm,
hogy Martin King doksiját elolvassam, pedig régóta ki van nyomtatva az egész cucc Sad
Ahogy az egyik fórumtárs is mondta, "majd 30 év mulva lesz időd mindenre." .hehe.
Üdv, Péter
Válaszol
Professzor úr, nem Övegezné be az ablakom? .zold.
Válaszol
Előző hozzászólásom utolsó mondatát ajánlom elolvasni Big Grin .hehe.
Üdv, Péter
Válaszol
Minek má arra a kisidőre? Minnyá itta tavassz. .szia. .ok. .??. .zold. .tuz. .taps.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
Ravasz, ravasz...
Válaszol
"A pokrócot betenni az ablakhoz" című megoldást javaslom átmenetileg.
1 éve nem volt időd kihivni az üvegest? Úgy látom neked sincs időd semmire Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Télleg, lassan évfordulós lesz a töröttüveg. .bomba.
Válaszol
Rá se ránts ! Nálam két évig készült a villanyóra szekrény ajtaja . Nyammogott is érte az asszony , mondtam neki , képzelje el hogy nézne ki ha egy év alatt összecsapom .
Válaszol
Mócsing!
Nagyon köszi a bíztatást és kipróbálom. Edzésen megtanultunk meditálni úgyhogy ez a fele halál egszerű számomra. Smile Csak azzal van a bibi ami fejemben lévő tudásal van illetve hiányával. Persze minden nap tanulok valamit de akkor is....! Nameg azzal hogy nagyon szétszot és trehány vagyok és ezen mindenen meglátszik amit csinálok. Erre a legjobb példák a gyöngyszemekben lévő kreálmányaim, főleg a TBA 810 as icés erősítőm. Na az tényleg egy trehány munka (szégyenlem is hogy felraktam .oh. .kopp. ). De mindent megteszek hogy javítsak a helyzeten de a lustaságot meg a trehányságot a legnehezebb legyőzni.

ui: mocsing utolsó hsz-e nagyon tetszett. Majd leestem a székről a röhögéstől Big Grin
Válaszol
És eszt hejbül tuggya. Gondold el nekifutásbul. .foghijas.
Válaszol
Kedves Moccsing!

Natyon kösszönöm a bakkelit lemeszeket. Sajnos kis problémma van vellük.
1. Szökletesek.
2. Nincs a köszepén lik.
3. Hun vannak a barászdák rolluk?
Ity sajnos nemtuddom lejáccani ökket, allighanem máscéllu felhasznyálása lessz. De a köszéjük hejjeszet DVD lemesz remekkül mekvédte ökket a defformácijótul. Aszt mék nemtudom vane ralyta vallami.

Asz étlappal mitkeszgyek? 3 honnapja lejárt. .zold.

Ja vallami Naty Ló nevü feladó követte el. Nem ismered vélletlenül?
Válaszol
shalafi66 Írta:Télleg, lassan évfordulós lesz a töröttüveg. .bomba.
Én néhány év elteltével fogtam egy kis áttetsző öntapadós vinilt, aminek olyan hatása van, mintha homokfúvott üveg lenne, és ráragasztottam a törött üvegre.
Teljesen jó, a szomszédok nem látnak be, a fény bejön, az asszony verve jó! .boszi.
Válaszol
Jozsi.
Írtam hozzá egy rövid levelet is , ez sajnos kimaradt belőle . Akor vettem észre mikor már lezártam . A műsorfüzetet a bakelitok védelmére helyeztem belé . Ha megnézed lessz róla elképzelésed , milyen a Völgy .

Posta : Valamikor régen küldtek nekem Lengyelországból egy SBB lemezt . minden különösebb védőfelszerelés nélkül , egyszerü csomagolópapírba csomagolva. És egészben ideért !!!
No ,ez a baki a mai postával nemhiszem hogy előfordulhatna .

Rajta van a Bass teszt. majd aplikáld fel légyszíves a Pagrus féle tárhelyemre . Van még rajta néhány szám , azok közül amiket hallgatni szoktam , csak hogy ne maradjon annyi hely üresen . .szia.
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 21 Vendég