A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Szerinted tud olvasni? Vagy csak írni tud...
Válaszol
.gonosz. Ne legyünk gonoszak, itt(a neten) és most mindenkinek mindent szabad. Még nekem is. Big Grin Kell ennél jobb bizonyíték? .??. Ha olvassák és rendelnek tőle, akkor semmi gond, működik, a terve. A kis ingyenreklám amit csináltunk neki, még jól is jön majd. Wink
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
A sörösüveg rezgéseiről egy kis tananyag:

http://www.kettering.edu/~drussell/Demos...ottle.html
Válaszol
Szellemidézés miatt kimoderálva.
Üdv, Péter
Válaszol
Továbbra sem látom mi is a nagy gond ezzel a zírással. Big Grin
Válaszol
Az első 2 bekezdés után feladtam, hogy ennyi hülyeséggel fárasszam magam. De ezen megakadt a szemem: "kidobtam egy valag pénzt az ablakon". Még ezis... nem mindegy hogy .kalap. vagy valag. De úgyis ez jellemző az egészre. .pia.

Ez olyan minthogy az sem mindegy hogy párbajban vérzeni vagy vérbajban párzani. .hehe.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
topeti, ha jártál már autómúzeumban, akkor ott láthattad, hogy az ősi autókon az előgyújtást is kézzel állította a sofőr menet közben, folyamatosan, a fordulatszámnak és a terhelésnek megfelelően. A sebességváltó (pardon: nyomatékváltó!) se volt szinkronizált, váltani külön művészet volt. Azóta vannak mindenféle automatikák, csak a gázt kell nyomni, így az unatkozó sofőr sokcsatornás teremkorrektort kezelhet vezetés közben, és ha a GPS rendszer információi alapján be kell fordulnia egy mellékutcába, akkor oda befordul, még ha a mellékutca 20 méterrel arrébb is van (volt rá példa). Nem szeretem, ha leszorítanak az útról csak azért, mert a másik kocsi vezetőjének fontos telefonálnivalója van, kihangosítója viszont nincs, viszont jön egy kanyar, amit fél kézzel nem tud bevenni. Jó, ha ilyen sok mindent lehet állítani egy autó hangrendszerén, de nem jó, ha ezt menet közben lehet csinálni. A menet közbeni állítgatás arra jó csupán, hogy az ember ne vegye észre az általa időközben életveszélybe sodort emberek arcán a halálfélelmet. Sad

A cikkből egyébként nekem az jött le, hogy egy ilyen rendszer már olyan bonyolult, hogy jobb, ha nem is próbálod meg saját magad beállítani, bízd inkább ránk. Igaz, hogy a mi alkalmazottaink is félamatőrök, de elég meggyőző erővel tudunk rábeszélni, hogy az általunk beállított hangzás a legjobb neked (Lancelot effektus). Ha mégse tetszene, akkor majd bejáratódik a rendszer (hozzászokik a füled Smile), légy türelemmel.

(Amióta feltörték az autómat, és elvitték belőle a közepes minőséget képviselő rádiót, azóta autóban csak egy ősrégi, mechanikus programozású, monó rádiót hallgatok, amelynek egyetlen szépsége, hogy egy kék pont van az előlapján. Békén is hagyják a halmozottan hátrányos helyzetű anyagbeszerzők.
Zenét meg otthon hallgatok.
És ha útközben szétesik az autóm, akkor megállok, összerakom és továbbmegyek. És közben furcsán bambulok azokra a mellettem elhúzó autócsodákra, amelyeket ugyanolyan hiba miatt trélerre kellett rakni és beszállítani a szakszervizbe, mert a fedélzeti számítógép megvédi őket a barkácsolástól Big Grin.)
Válaszol
Autó... na igen, a fedélzeti kompjúterbe szerintem be van programozva sokminden, hogy
random valami romoljon el. Ennek ellenkezőjéről már meggyőzni engem nem lehet. Sajnos a mostani autók
közül szinte mindbe van FC. Az jó, hogy ha meg tudod szerelni az autódat, nem mindenki vágyik/képes erre.
Üdv, Péter
Válaszol
Idézet:A sörösüveg rezgéseiről egy kis tananyag:

http://www.kettering.edu/~drussell/Demos...ottle.html

Hoyg embreknek mennyi szabadidejük tud lenni. Hihetetlen és felháborító Big Grin
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
vava hogy tetszett a multkori meghökkentő videó? Smile a kártyatrükkös...
Üdv, Péter
Válaszol
.?. .?. .?. Hoty esz miről .telefon. ... .pia. .ordog. .hehe.
Üdv, Péter
Válaszol
Látom már Jozsi elvonásitüneteid vannak .
Válaszol
Sziasztok!

Melyik témában is vagyunkk..
Topeti szlogenjét követve, stabilizálom a vérnyomásproblémák ellenszereit .pia. .cool. .sor. .hehe. az asszony + .puff. .ut. .tor.
Válaszol
Kedves topeti és Többiek!

Ez a cikk arra emlékeztet, amikor az (öreg) mozigépész fülre állítja a képélességet, - ha abbamarad a fütyülés, akkor éles a kép. Smile

Nos két hete az új autómba Én is "szakemberrel" tetettem be a CD-rádiót, de ott ültem mellette. Smile
A beállítást magam végeztem, elolvasva a kezelési útmutatót - ez így nem megy. Majd némi gondolkodás, következetes gomb-nyomkodások árán kiderült, egyszerűbb, mint ahogy le van írva.

Egy új készüléknek nyilván járódnia kell, ez így van, de rosszul akkor sem szólhat (mehet, mint autó ), mert akkor vissza az eladónak, ez kérem így selejt!

A hangolás kérdése, hova hangol?
Melyik ülés a mérvadó, a vezetőé?
Esetleg egy normál beállítással nagyjából hasonló hangzás elérése a cél, minden helyen hallgatva?
Ez sem mindegy, Én ez utóbbit tartom előbbre.
Üdv! SMA
Válaszol
Szia peti!
Arra a videóra nemmondok semmit!

SMA!
Erről megkérdem apámat mer ő a nagy autóhifis (barátjával már dijjakat is nyertek). Régen ő is lakás hifizett elég keményen. Mindig gunyos moslyal szemléli egy egy doboz probálkozásomat és a tieiteket is mindí birálja de csak ovatosan mivel jól tudja hogy szemre nem lehet bírálni. Mindíg mondom neki hogy ő is száljon be közénk mert elég nagy tudású ezen a téren. De mostmár jobban fogom gyöszködni.
üdv:vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
.haha.
Válaszol
Mi ojan vicces ??????? .oh. .oh.
Válaszol
vava Írta:Arra a videóra nemmondok semmit!
Ezen nevetett shalafi (szerintem.)

vava Írta:De mostmár jobban fogom gyöszködni.
Helyesen: Győzködni
Üdv, Péter
Válaszol
ÓÓÓÓ köszönöm a javítást
Válaszol
Mivanmá kicsinyt nemfityelek oda minnyá rosszalkodni kesztek? .??.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
Visza olvastam amit múltkor írtam egy másik fórumban , félig alvó állapotban . Jozsi, az még rajtad is túl tesz .
Válaszol
.?. .?. .?.
Válaszol
Vendég Írta:.?. .?. .?.

Józsi vendégeskedsz?
Üdv, Péter
Válaszol
Focicsapat

http://www.avx.hu/forum/index.php?act=At...&id=416034
Üdv, Péter
Válaszol
.haha. .haha. .haha. .haha.
Ez nagyon bejön nekem Tongue
őszinte elismerésem!
Válaszol
Eddig úúúútáltam a focit ,nagyon ........... Eddig . .ok.
Válaszol
topeti Írta:Focicsapat

http://www.avx.hu/forum/index.php?act=At...&id=416034
Milyen csapat? Nincs két egyforma mez a képen! Vegyék le, oszt cseréljünk! Smile
Válaszol
M.N.C ???hogy jön az ide? .sokk.
Az élet nem habostorta.
Válaszol
Kíváncsi lennék az edzőjükre. Az se lehet kispályás .hehe. .zold. .??.
Válaszol
az a Madám lesz .!.
[Kép: psota15.jpg]
Válaszol
HorsePower! Lehet, hogy Kovi az. Mit lehet tudni... .forog.
Üdv, Péter
Válaszol
Hi Lewy
Szerintem nem tsak a videoton van, s ahogy én láttam ez egy hongfalak, hangszorok készitésével foglalkozó
forum.
Válaszol
Nem kell azér kiabálni, de egyébként tényleg offtopik, mert az mnc-re van egy másik téma kitalálva, úgyhogy át is fogom helyezni a megfelelő helyre, amint időm engedi.

Ui: Videoton az viszont nincs, se itt, sem máshol.
Válaszol
Ezzel a kérdésemmel, amit most Shalának címzek, bajban voltam, hová is tegyem... végül ide talán beillik.. Smile
Akkor a kérdés: mindenféle számok és mennyiségek nélkül, mi a 3 legkelendőbb hangszórója a H2000-nek?
Csak pusztán kiváncsiságból. Semmilyen hátsó szándék nincs a kérdésemben, egész egyszerűen csak arra volnék kiváncsi, melyik a három legkeresetteb hsz.
Válaszol
Kiskereskedelemben: ha20-484(sima), ha31-422, hg2,5 és van egy rendszeres nagy megrendelés a ha25-451-re.
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 32 Vendég