A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRELUDIUM B31
Aki régen szeretne egy ilyet, itt a lehetőség! Eladó egy pár Preludium B31, eredeti hangszórókkal (mélyen szegélycsere, mért, jól sikerült), megkíméleten, nagyon szép állapotban, remek hanggal. A váltót magam néztem át, újítottam fel.

Iá.: 35E / pár
Üdv: spexcel!
Hello,
engem érdekelne... mikor nézzhetem/hallgathatom meg és hol? én pesti vagyok. esetleg nem érdekelne az árból 20e-ért egy JVC AX-R562 Dynamic Super-A sztereo intergrált erősítő? Szép a-osztályos hangja van, meg van hozzá távírányitó is, ami egyben deck és cd irányitó is (gyári táv.). esetleg az ár alku képes? .forog. köszönöm. bulvei
jó csak most láttam, hogy pécs-cegléd-en vagy elérhető... csak kicsit vagyok hülye... .oh. .zold. .
akkor nem tudom..., valami kárpotlásért erre tudsz járni vele?
mégegyszer köszönöm. bulvei
bulvei Írta:jó csak most láttam, hogy pécs-cegléd-en vagy elérhető... csak kicsit vagyok hülye... .oh. .zold. .
akkor nem tudom..., valami kárpotlásért erre tudsz járni vele?
mégegyszer köszönöm. bulvei

Szeged - Cegléd. Smile Az ár korlátozottan alkuképes, viszont szállítást felelősen nem vállalok, mivel ezer dolgom van folyamatosan. Megoldás lehet a posta (komolyan, postázam már hangdobozokat, bajuk nem lesz) - két doboz (1400Ft össz), vagy ha el tudsz jönni Ceglédig érte, vonathoz pl. kiviszem. Rugalmas vagyok ésszerű keretek között, a doboz tuti remek állapotban van és remekül szól. Wink
A rugalmasságom: ha eljössz érte Ceglédig vonattal, a Tiéd 31E-ért. Ez a bank ajánlata. .zold.
Igazgató úr? Mi wan a táskában? .zold.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
A táskában remélem 31E gyorsan devalválódó magyar forint lesz, amit én is villámgyorsan tovább fogok adni. No nem a Máltai Szeretetszolgálatnak. .zold.
shalafi66 Írta:Mi wan a táskában?
OFF
Hú wazze átmentél NAGY ördögbe stílusilag? .ordog.
ON
Smile
Üdv, Péter
Ahhoz mág hiányzik rólam pár kiló. .nyelv.
Nézzünk má' oda... Hát szétoffolják a topicomat! .zold. Admin!!! HELP! .ordog.
KARÁCSONYI AKCIÓ! .zold. Az új ár 27E/pár. Big Grin
.sor.

Szerk: nem is tudsz róla spexcel, de aztóa, mióta a te hszeid javítottam, kidolgoztam egy új módszert az m21 mélyközép membránszél cseréjére. Wink Jobbat, mint az előző volt (másféle ragasztó). Meg van rá gumiszélem is egy pár darab, az utolsó két hangszórót már azzal készítettem. Remélem örül majd a gazdája, hogy többet nem kell javítani. Big Grin
És millen lett azokkal a gumiszegélyekkel?
Ui.: Karácsony utáni kiárusítás: 25E/pár. Ha ennyiért sem kell senkinek, inkább építek belőlük valamit. Mondjuk állványt a többi alá. Az lesz ám a surround!
Ha jól emléxszem , aki a csöves erősítőt arulja a hifi píacban , árul preludiumokat . Sőt a hangszórókészletet külön is ,eladja .
ELKELT!
Ámen. Wink .ut.

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég