2007. 01. 14., 19:48
Péter .
Valamelyik hsz-edben említettél Fdsatól lenyúlt tesztelésre alkalmatos zenét. Mi volt az ?
Valamelyik hsz-edben említettél Fdsatól lenyúlt tesztelésre alkalmatos zenét. Mi volt az ?
|
OFF-tanoda
|
|
2007. 01. 14., 19:48
Péter .
2007. 01. 14., 22:30
mi az a KDX ?
2007. 01. 15., 1:13
Mély torok , Portishead - Only you , Royksopp - Eple
meg még "Bach - Toccata and Fugue in D Minor". Ez mp3 viszont mélyhangtesztelésre jó ![]() KDX egy program, ftp kapcsolatot tesz lehetővé, itt lehet fel-le tölteni egy közös tárterületen. Majd a "gazdája" mesél róla többet.
Üdv, Péter
2007. 01. 15., 1:55
Búcsúbeszéd a vilanyszerelő temetésén:
- Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk. Mi az egészség ellentéte? - Feleség. A feleséget kórházba viszik. - Légyszíves, menj el a boltba, és vegyél nekem valami kényelmes fehérneműt! - kéri a férjét. - Honnan a fenéből tudom, hogy mi neked a hényelmes? - Ez egyszerű! Bontsd ki, tartsd magad elé és képzelj el engem benne. Hogyha tetszik, akkor tedd vissza a polcra! fdsa! Remélem ez neked tetszeni fog. ![]() Hogyan fogjunk oroszlánt? 0. Klasszikus Cantor-féle megoldás: Felezzük el a sivatagot, majd vegyük azt a felét amelyikben az oroszlán van. Ezt végtelen sokszor ismételve egyetlen egy pont marad, éspedig az ahol az Oroszlán van. 1. A geometriai megoldás: Állítsunk hengerszerű ketrecet a sivatagba! A. eset: Az oroszlán a ketrecben van. A megoldás triviális! B. eset: Az oroszlán a ketrecen kívül van. Álljunk a ketrecbe, és invertáljuk a falait! Így magunk a ketrecen kívülre kerülünk és eredményképpen az oroszlán a ketrecbe. Figyelem! Az utóbbi esetben feltétlenül ügyeljünk arra, hogy ne álljunk a ketrec közepén, mert különben eltűnünk a végtelenben! 2. A vetítéses módszer: Az általánosság korlátait figyelmen kívül hagyva tegyük fel, hogy a sivatag sík. A síkot egy a ketrecen átmenő egyenesbe vetítjük, majd az egyenest egy ketrecben lévő pontba. Így az oroszlán bekerül a ketrecbe. 3. A topológiai módszer: Topológiailag az oroszlant tóruszként is felfoghatjuk. Transzformáljuk a sivatagot a négydimenziós térbe. Lehetőség nyílik a sivatag olyan deformálására, melynél a visszatranszformáláskor az oroszlán összecsomózódik a háromdimenziós térben. Ilyenkor magatehetetlen. 4. A valószínűségelméleti módszer: Ehhez a módszerhez szükséges egy Laplace-kerék, néhány kocka és egy Gauss-harang. A Laplace-kerékkel a sivatagon át furikázva kockákat dobálunk az oroszlán után. Amikor már rohan felénk, a dühtől zihálva, borítsuk rá a Gauss-harangot. Ez alatt 1 valószínűséggel fogságban van. 5. Newton-féle módszer: A ketrec és az oroszlán a gravitáció miatt vonzzák egymást. A súrlódást elhanyagoljuk. Ily módon az oroszlán előbb-utóbb a ketrecben fog csücsülni. 6. A Heisenberg-módszer: A mozgó oroszlán helye és sebessége egyszerre nem határozható meg. A sivatagban mozgó oroszlán tehát nem foglalhat el fizikailag értelmes helyet, ezért vadászata szóba sem jöhet. Következésképpen az oroszlánvadászat csak a nyugvó oroszlánokra korlátozódhat. A nyugvó, mozdulatlan oroszlán befogását az olvasóra bízzuk. 7. A Schrodinger-módszer: Annak a valószínűsége, hogy az oroszlán a ketrecben van, nagyobb, mint nulla. Üljünk le a ketrec elé, és várjunk. 8. Az Einstein- vagy relativisztikus módszer: Repüljünk közel fénysebességgel a sivatag felett. A relativisztikus hosszkontrakció miatt az oroszlán papírvékonyságú lesz. Vegyük fel, tekerjük össze, és húzzunk rá egy befőttes gumit. 9. A kísérleti fizikus módszer: Vegyünk egy olyan féligáteresztő membránt, amely csak az oroszlánokat nem ereszti át. Szitáljuk át vele a sivatagot.
Üdv, Péter
2007. 01. 15., 9:14
topeti Írta:Mély torok .ok. , Portishead - Only you , Royksopp - EpleEz tényleg izgalmas tesztanyag ,az eleje különösen annak tűnik .
2007. 01. 15., 10:04
Mócsing Írta:Nem videó az, TEEEE!topeti Írta:Mély torok .ok. , Portishead - Only you , Royksopp - EpleEz tényleg izgalmas tesztanyag ,az eleje különösen annak tűnik . A címet én adtam neki, amivel kaptam, az úgy hangzott, hogy Track01
2007. 01. 15., 12:09
Egy világ dőlt bennem össze .
Most tesztelés képpen bluest hallgatok ,ami alapjában véve nem a szívem csücske , de ez tetszik .Muddy Waters Folk Singer , nagyon jó felvétel .
2007. 01. 15., 12:36
topeti Írta:.....Tavaly már elmeséltem, Mócsing is megkapta levélben csak már töröltem a hozzáférését mindenkinek, akik sosem léptek be.
Üdv., Pagrus
--- Isten őrei lassan mormolnak.
2007. 01. 15., 18:37
Erősen meghaladta a képességeimet ...
2007. 01. 15., 19:01
Mócsing Írta:Erősen meghaladta a képességeimet ...Át tudjuk hidalni ezt a problémát, fut FTP szerver is a gépen, ha az segít alkalmanként tudok FTP hozzáférést adni, csak nem akarok folyamatos FTP szolgáltatást kifelé.
Üdv., Pagrus
2007. 01. 15., 19:57
Nem lenne gond , ha Balu intézné ? Akkor az áthidalás mentes módszer is működik . Ő meg majd elmondja mit csináljak .
2007. 01. 15., 20:30
Mócsing Írta:Nem lenne gond , ha Balu intézné ? Akkor az áthidalás mentes módszer is működik . Ő meg majd elmondja mit csináljak .Mivel már fdsa és te is ajánlottátok, nem baj, de ugye nem nekem kell őt megkeresnem?
Üdv., Pagrus
2007. 01. 15., 20:37
Persze hogy nem ! Most éppen nem ér rá , de majd beszélek vele .
2007. 01. 15., 22:39
.cigi. Valami vőjelölt.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2007. 01. 16., 19:49
érti
2007. 01. 16., 20:46
Éppen az előbb küldtem Pagrus-nak egy PÜ-t.
Rajta vagyunk az ügyön!
2007. 01. 18., 20:55
Balu Írta:Rajta vagyunk az ügyön!Látam hogy üziztél a kdx-en, de amire válaszoltam volna, kiléptél. Email-ben elérhetőbb vagyok
Üdv, Péter
2007. 01. 18., 22:33
DAC-ot akar valaki építeni ?
2007. 01. 18., 22:35
http://www.paintmaker.hu/humor/gondolkozz.htm
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása! Az élet harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal. Feleségem egy főnyeremény, meg is ütöttem! Ezelőtt - minden különösebb ok nélkül - dohányoztam, ittam, kábítószereztem és káromkodtam. Mióta itt dolgozom, jó okom van rá! A szex kedvért megnősülni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoró miatt. Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet, a feleség háztartást, az anyós meg áramot. A párom azzal vádol, hogy sose figyelek rá. Vagy valami ilyesmivel. Lehet, hogy a barátnőm a pénzemért szeret, de nem a bankkártyámat sz@pja. Jani bácsi! Használt az erősítőszer, amit a múlt héten írtam fel magának? - Nem bírtam letekerni a kupakját ... Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekektől kaptam. Nincs szükségem életbiztosításra. Azt akarom, hogy mindenki valóban szomorú legyen, ha meghalok. A nő olyan, mint az olimpiai érem. Harcolnod kell érte, aztán egy életen át lóg a nyakadon. Fiam, ha tudom, hogy ilyen hüjje leszel, akkor inkább lenyellek. Megházasodott a munkaverseny. Elvette a munkakedvem. Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot. Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De olyan k@rvára le vagyok maradva, hogy valószínűleg örökké fogok élni. Annyit olvastam a szesz és a dohányzás káros hatásáról, hogy elhatároztam, abbahagyom az olvasást! A szenilitásban az a legjobb, hogy saját magad elől dughatod el a karácsonyi ajándékokat.
Üdv, Péter
2007. 01. 18., 22:35
Mócsing Írta:DAC-ot akar valaki építeni ?Te biztos Már említetted korábban is a fórumon...Balu nincs ott?
Üdv, Péter
2007. 01. 18., 22:59
Balu most itt van (még kb 15-30percig)
Utánna alszik,mert azt is kell valamikor.... .sokk. Amúgy semmi fontos, csak köszönni akartam
2007. 01. 19., 9:55
Épp most akartam írni hogy segítsen valaki DAC-építés ügyben. Mócsing van valami kapcsolásod?
Én elég erőteljesen gondolkodom DAC építésen!
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
2007. 01. 19., 11:54
IC lelőhely felkutatása folyamatban . Már körvonalazódik . Ha gondolod hangoljuk össze .
A projekt : A CD lejátszó optikai kimenetét , 74HCU04-el mezei digitális kimenetté alakítása . DAC : CS8416 , 2*TDA 1541 . Raj és a panelterv beszerzése már könnyebb feladat .
2007. 01. 19., 21:01
Szia mócsing!
Első nekifutásra lasítás van a projekten! ![]() Másodikra pedig hgy kb előreláthatólag mennyi fáj ez nekem? Harmadikra pedig mennyire bonyolult egy ilyen kapcsolás? Negyedik pedig hoyg megéri-e? üdv:vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
2007. 01. 20., 19:40
Amit tervezek annak 6000 körül lesznek az IC-i . /pontosan megfogom kérdezni /
Azért választottam ezt mert nem bonyolult . Állítólag megéri .
2007. 01. 23., 9:20
http://www.madisound.com/cgi-bin/index.c...5&pid=1881
WBT-0725-CU Copper Power Bridge - EachMadisound Speaker Components, Inc. ...azé ehhez,má szerintem is pofa kell...persze sörnyitónak hifi...
pia nyer
2007. 01. 23., 15:32
topeti Írta:Igen, az állitolag a legjobbÜdvözlöm a .boszi. -t .
2007. 01. 24., 18:44
Ez az utolsó mondat nem tetszik, lehet rajta módosítani? Nem kéne egymást sértegetnünk, ne legyünk Lancelotok.
Üdv, Péter
|
|
|