A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Ember a TV szerelönek:
- Ültem a fotelban, néztem a TV-t miközben egy 100-as szöggel piszkáltam a fülem. Egyszercsak elment a hang!

Szakfelügyelök érkeznek, az angoltanárnö órájára. A tanítónö mondatokat ír fel a táblára, a gyerekeknek pedig sorban le kell fordítaniuk. A tanitó néni tudja, hogy Józsika nagyon hülye, ezért jó könnyü mondatot ír fel neki. Józsika feláll, gondolkozik, hosszan töpreng, majd kiböki:
- Úgy megdugnám ...
- Micsodaaa? Nem takarodsz ki azonnal, hülye kölyök?!
Józsika hátrafordul a szakfelügyelökhöz:
- Maguk meg minek súgnak, ha nem tudják!
Üdv, Péter
Válaszol
Nemakartalak sértegetni . Így jó lessz ?
Válaszol
Szegényről már ki tudja mit gondoltok...
Üdv, Péter
Válaszol
Hmmm, én meg pl. nem szeretem, ha valaki akkor is azon gondolkozik, hogy én vajon mit gondolok, amikor nem is gondolok semmit.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Sajnos ez a mai valóság . A kimoldott szó és a mögötte rejlő gondolat , rendszerint köszönőviszonyban sincs egymással . Minnél "följebb" van valaki, annál jellemzőbb .
Válaszol
topeti Írta:Szegényről már ki tudja mit gondoltok...
A bosziról? Big Grin
Üdv., Pagrus
---
Isten őrei lassan mormolnak.
Válaszol
Sziasztok!

Ezt nemfogkájok elhinni! Ma mikor mentem ide a kalászi corába, a biciklitárolóba levolt kötve egy talicska! Denem egy kis egyszerű láncal! NEM! Sztem a karom vékonyabb volt mint a lánc! Nagyon durva volt.
Egyszerüen nem bírtam abbahagyni a röhögést. Gondoljátok el hoyg valaki tolja haza és benne a corás zacskók!
üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Telefonoddal lekaphattad volna.
Válaszol
Nem mindekinek van kamerás mobilja Big Grin
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Igaz. Jó lett volna adott esetben. .otlet.
Válaszol
pagrus Írta:
topeti Írta:Szegényről már ki tudja mit gondoltok...
A bosziról? Big Grin
Róla .sir. .forog.
Üdv, Péter
Válaszol
.tok.
Válaszol
Te itt nekem ne tökölj Tongue
Tényleg Laci, tudsz még szerezni gumiszélt a 620F-hez? Jól gondolom, hogy a 620F hangszórót te készítetted?
Üdv, Péter
Válaszol
Én nem .tok. ölök, ha te nem .sir. sz. Wink Tongue Olyan ez, mint a feltétlen reflex.

Gondolom tudok készíteni, de drága picit.
Válaszol
Súgd meg privibe az árát légyszives. Ja, lemezkosaram már van .hehe.
Üdv, Péter
Válaszol
fdsa Írta:topeti, ebben 15 deka vatta van a hangszóró mögött (a hang útjába nem teszünk vattát, belenéztem a zongorába, és nem volt benne egy csipetnyi vatta se Smile)

[Kép: KTL070125_k_toldalon_terhelt_csill2_www....es.hu_.jpg]
A fene egye meg megint csak otthonról tudom megnézi... Sad Család hogy tűri a hobbit?

fdsa Írta:a fehér zajt WaveLab-bel generáltam
az első méréseknél nem vettem észre, hogy oktávonként 3 mintára van állítva gyárilag a program Sad .kopp.

Aha, akkor rosszul emlékeztem a progi nevére. Gondolom ez is azzal a fehérzajjal van mérve, amit egyszer ftp-ztél... Wink
Aha, túl kevés a mintavételezés. Most mennyire van téve? Oktávonként 50? 100? több?
Üdv, Péter
Válaszol
nem zajjal, sweepelt szinusszal mértem
Válaszol
fdsa Írta:nem zajjal, sweepelt szinusszal mértem
Ha kellően gyorsan és periódikusan ismétled, szomszédok azt hihetik, hogy lakásriasztót tesztelsz Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
pagrus Írta:Peti: Amúgy ez az impedancia fázismenete volt
Na ez tudom Big Grin Impedanciamenetet már mértem, bár fázist még nem.
Ezért is írtam, hogy:
" Ha a JmLab készítette volna, ráirná a dobozra, hogy nominal impedance 8 ohm. "
Miért írtam ezt? Mert a Cobalt és Chorus hangsugárzóikra rá van írva, hogy 8 ohmosak, ám a min. imped. 3.2ohm körüli.

Ja, spexcelnek üzenem, hogy vettem kétféle 0.56uF-os kondit, majd a hétvégén beforrasztom.
Kétféle ilyen értékű REMIX-et találtam a cégnél, az egyiken C250PP, a másikon C243PP felirat díszeleg.
Melyiket használjam? Hangban van köztük különbség? (250-es a nagyobbik, mindkettő fekete téglalap)
Üdv, Péter
Válaszol
Pagrus .
Köszönöm a Balu általi letölteményt !
Válaszol
Mócsing Írta:Pagrus .
Köszönöm a Balu általi letölteményt !
Balunak köszönd Smile
Üdv., Pagrus
---
Válaszol
Neki már megköszöntem , személyesen .
Válaszol
Sziasztok!
A egístégeteket kérném!
A 2000/1-es Hang & Technikában van a HT Duo ( I-rész)! Ennek a kis hangfalank keresném a váltó rajzát amit a következő számban adtak ki! Nagyon örülnék neki ha valaki elküldené nekem.
Üdv: Vava
Válaszol
Üdv Vava!
Az említett szám a 8. volt. Ami a lényeg, hogy az ebben leközölt konstrukció már más, mint ami a 7. számban volt. Más a mélysugárzó, és a magas is, mert az már az árnyékolt mágnesű G20SC. A mély + az eredeti TVM 150 egyedileg gyártatott módosított változata. Idő közben változtattak rajta. Lehet, hogy túl könnyen után építhető lett volna a konstrukció. Azért ha kell még így is, bescennelem és felteszem ide.
Üdv: Lipi
Válaszol
Szia Quadlipi!

Köszi a tájékoztatást! Így már kevésbé érdekel a dolgo de érdekesség képpen beteheted ide.
köszi: vava
Válaszol
[Kép: hangtechnika8e1yw2.th.jpg][Kép: hangtechnika8e2lx9.th.jpg][Kép: hangtechnika8e3xi9.th.jpg][Kép: hangtechnika8e4un3.th.jpg]
Válaszol
Közi szépen!
Legalább számmra érdekes volt amit leírtak benne. De teljesen használhatatlan az előző számban leírthoz.
Válaszol
Quadlipi Írta:...Ami a lényeg, hogy az ebben leközölt konstrukció már más, mint ami a 7. számban volt. Más a mélysugárzó, és a magas is, mert az már az árnyékolt mágnesű G20SC....
Elolvastam a cikket és szétkaptam egy G 20SC-t, gyárilag benne van a javasolt mod, vagyis a membrán alatt a csillapítás, akkor már szétszedtem egy T 2030-ast is, és abban is benne van.
Üdv., Pagrus
---
Válaszol
Lehet, hogy még 2000-ben nem rakták oda azt a kis szivacsot. Az én kis Kodáim magasában is ott van!
Válaszol
Quadlipi Írta:Lehet, hogy még 2000-ben nem rakták oda azt a kis szivacsot. Az én kis Kodáim magasában is ott van!
Nagyon értünk mi már ehhez, Lipi, csinálhatnánk saját magashangszórót Big Grin
Üdv., Pagrus
---
Válaszol
.aaa.
Válaszol
Nézd Laci, a másik Lacinak is égnek áll az ötlettől a haja. Vagy lehet, hogy síkítófrászt kapott? .??. Én a magam részéről maradok a modifikálgatásnál. Egyébként van nálam egy DTF-12 MS és én tök mást mérek rajta, mint Shala. Úgy értem némi beavatkozás után egész jó! Igaz van benne ferrofluid is. Lehet, hogy a Salnál a jó a selejt? Minden esetre meg kéne, hogy mérd te is. Üdv: Lipi
Válaszol
Semmi bajom, jólvagyok. .kv. Persze nem mintha ezt bárki kérdezte volna... de azért, biztos, ami biztos. Kár, hogy egy kis darab szivacs vagy filc még nem váltja meg a világot.
Válaszol
Nahát!! A "PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Szolgáltatók > Internet-szolgáltatók" topikon kit látok??? Big Grin

(segítségként... egy tigris van az avatarján Big Grin)
Üdv, Péter
Válaszol
.?.
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 118 Vendég