Üzenetek: 1 290
Témák: 3
Értékelés:
0
Ember a TV szerelönek:
- Ültem a fotelban, néztem a TV-t miközben egy 100-as szöggel piszkáltam a fülem. Egyszercsak elment a hang!
Szakfelügyelök érkeznek, az angoltanárnö órájára. A tanítónö mondatokat ír fel a táblára, a gyerekeknek pedig sorban le kell fordítaniuk. A tanitó néni tudja, hogy Józsika nagyon hülye, ezért jó könnyü mondatot ír fel neki. Józsika feláll, gondolkozik, hosszan töpreng, majd kiböki:
- Úgy megdugnám ...
- Micsodaaa? Nem takarodsz ki azonnal, hülye kölyök?!
Józsika hátrafordul a szakfelügyelökhöz:
- Maguk meg minek súgnak, ha nem tudják!
Üdv, Péter
Üzenetek: 2 277
Értékelés:
0
Nemakartalak sértegetni . Így jó lessz ?
Értékelés:
0
Szegényről már ki tudja mit gondoltok...
Üdv, Péter
Üzenetek: 7 892
Témák: 30
Értékelés:
1
Hmmm, én meg pl. nem szeretem, ha valaki akkor is azon gondolkozik, hogy én vajon mit gondolok, amikor nem is gondolok semmit.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Értékelés:
0
Sajnos ez a mai valóság . A kimoldott szó és a mögötte rejlő gondolat , rendszerint köszönőviszonyban sincs egymással . Minnél "följebb" van valaki, annál jellemzőbb .
Üzenetek: 605
Témák: 1
Értékelés:
0
topeti Írta:Szegényről már ki tudja mit gondoltok... A bosziról?
Üdv., Pagrus
---
Isten őrei lassan mormolnak.
Üzenetek: 703
Témák: 12
Értékelés:
0
Sziasztok!
Ezt nemfogkájok elhinni! Ma mikor mentem ide a kalászi corába, a biciklitárolóba levolt kötve egy talicska! Denem egy kis egyszerű láncal! NEM! Sztem a karom vékonyabb volt mint a lánc! Nagyon durva volt.
Egyszerüen nem bírtam abbahagyni a röhögést. Gondoljátok el hoyg valaki tolja haza és benne a corás zacskók!
üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Üzenetek: 674
Témák: 0
Értékelés:
0
Telefonoddal lekaphattad volna.
Értékelés:
0
Nem mindekinek van kamerás mobilja
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Üzenetek: 674
Értékelés:
0
Igaz. Jó lett volna adott esetben. .otlet.
Értékelés:
0
pagrus Írta:topeti Írta:Szegényről már ki tudja mit gondoltok... A bosziról?  Róla .sir. .forog.
Üdv, Péter
Értékelés:
1
.tok.
Értékelés:
0
Te itt nekem ne tökölj
Tényleg Laci, tudsz még szerezni gumiszélt a 620F-hez? Jól gondolom, hogy a 620F hangszórót te készítetted?
Üdv, Péter
Értékelés:
1
Én nem .tok. ölök, ha te nem .sir. sz.  Olyan ez, mint a feltétlen reflex.
Gondolom tudok készíteni, de drága picit.
Értékelés:
0
Súgd meg privibe az árát légyszives. Ja, lemezkosaram már van .hehe.
Üdv, Péter
Értékelés:
0
fdsa Írta:topeti, ebben 15 deka vatta van a hangszóró mögött (a hang útjába nem teszünk vattát, belenéztem a zongorába, és nem volt benne egy csipetnyi vatta se )
![[Kép: KTL070125_k_toldalon_terhelt_csill2_www....es.hu_.jpg]](http://kepfeltoltes.hu/thumb/070126/KTL070125_k_toldalon_terhelt_csill2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) A fene egye meg megint csak otthonról tudom megnézi...  Család hogy tűri a hobbit?
fdsa Írta:a fehér zajt WaveLab-bel generáltam
az első méréseknél nem vettem észre, hogy oktávonként 3 mintára van állítva gyárilag a program .kopp.
Aha, akkor rosszul emlékeztem a progi nevére. Gondolom ez is azzal a fehérzajjal van mérve, amit egyszer ftp-ztél...
Aha, túl kevés a mintavételezés. Most mennyire van téve? Oktávonként 50? 100? több?
Üdv, Péter
Üzenetek: 804
Témák: 2
Értékelés:
0
nem zajjal, sweepelt szinusszal mértem
Értékelés:
0
fdsa Írta:nem zajjal, sweepelt szinusszal mértem Ha kellően gyorsan és periódikusan ismétled, szomszédok azt hihetik, hogy lakásriasztót tesztelsz
Üdv, Péter
Értékelés:
0
pagrus Írta:Peti: Amúgy ez az impedancia fázismenete volt Na ez tudom  Impedanciamenetet már mértem, bár fázist még nem.
Ezért is írtam, hogy:
" Ha a JmLab készítette volna, ráirná a dobozra, hogy nominal impedance 8 ohm. "
Miért írtam ezt? Mert a Cobalt és Chorus hangsugárzóikra rá van írva, hogy 8 ohmosak, ám a min. imped. 3.2ohm körüli.
Ja, spexcelnek üzenem, hogy vettem kétféle 0.56uF-os kondit, majd a hétvégén beforrasztom.
Kétféle ilyen értékű REMIX-et találtam a cégnél, az egyiken C250PP, a másikon C243PP felirat díszeleg.
Melyiket használjam? Hangban van köztük különbség? (250-es a nagyobbik, mindkettő fekete téglalap)
Üdv, Péter
Értékelés:
0
Pagrus .
Köszönöm a Balu általi letölteményt !
Értékelés:
0
Mócsing Írta:Pagrus .
Köszönöm a Balu általi letölteményt ! Balunak köszönd
Üdv., Pagrus
---
Értékelés:
0
Neki már megköszöntem , személyesen .
Értékelés:
0
Sziasztok!
A egístégeteket kérném!
A 2000/1-es Hang & Technikában van a HT Duo ( I-rész)! Ennek a kis hangfalank keresném a váltó rajzát amit a következő számban adtak ki! Nagyon örülnék neki ha valaki elküldené nekem.
Üdv: Vava
Üzenetek: 105
Értékelés:
0
Üdv Vava!
Az említett szám a 8. volt. Ami a lényeg, hogy az ebben leközölt konstrukció már más, mint ami a 7. számban volt. Más a mélysugárzó, és a magas is, mert az már az árnyékolt mágnesű G20SC. A mély + az eredeti TVM 150 egyedileg gyártatott módosított változata. Idő közben változtattak rajta. Lehet, hogy túl könnyen után építhető lett volna a konstrukció. Azért ha kell még így is, bescennelem és felteszem ide.
Üdv: Lipi
Értékelés:
0
Szia Quadlipi!
Köszi a tájékoztatást! Így már kevésbé érdekel a dolgo de érdekesség képpen beteheted ide.
köszi: vava
Értékelés:
0
Értékelés:
0
Közi szépen!
Legalább számmra érdekes volt amit leírtak benne. De teljesen használhatatlan az előző számban leírthoz.
Értékelés:
0
Quadlipi Írta:...Ami a lényeg, hogy az ebben leközölt konstrukció már más, mint ami a 7. számban volt. Más a mélysugárzó, és a magas is, mert az már az árnyékolt mágnesű G20SC.... Elolvastam a cikket és szétkaptam egy G 20SC-t, gyárilag benne van a javasolt mod, vagyis a membrán alatt a csillapítás, akkor már szétszedtem egy T 2030-ast is, és abban is benne van.
Üdv., Pagrus
---
Értékelés:
0
Lehet, hogy még 2000-ben nem rakták oda azt a kis szivacsot. Az én kis Kodáim magasában is ott van!
Értékelés:
0
Quadlipi Írta:Lehet, hogy még 2000-ben nem rakták oda azt a kis szivacsot. Az én kis Kodáim magasában is ott van! Nagyon értünk mi már ehhez, Lipi, csinálhatnánk saját magashangszórót
Üdv., Pagrus
---
Értékelés:
1
.aaa.
Értékelés:
0
Nézd Laci, a másik Lacinak is égnek áll az ötlettől a haja. Vagy lehet, hogy síkítófrászt kapott? .??. Én a magam részéről maradok a modifikálgatásnál. Egyébként van nálam egy DTF-12 MS és én tök mást mérek rajta, mint Shala. Úgy értem némi beavatkozás után egész jó! Igaz van benne ferrofluid is. Lehet, hogy a Salnál a jó a selejt? Minden esetre meg kéne, hogy mérd te is. Üdv: Lipi
Értékelés:
1
Semmi bajom, jólvagyok. .kv. Persze nem mintha ezt bárki kérdezte volna... de azért, biztos, ami biztos. Kár, hogy egy kis darab szivacs vagy filc még nem váltja meg a világot.
Értékelés:
0
Nahát!! A "PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Szolgáltatók > Internet-szolgáltatók" topikon kit látok???
(segítségként... egy tigris van az avatarján )
Üdv, Péter
Értékelés:
1
.?.
|