A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Láttam, majd kreálok vmi választ.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
óké
Válaszol
Sziasztok!

Gondoltam egy kicsit jobb kedvre derítem a társaságot Smile

http://www.legalja.hu/_media.php?media=2...ernyos.mp3

üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
fdsa Írta:Szerintem itt mindent megtalálsz a ceruzaakkuk töltéséről és kisütéséről: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=5935
A magam részéről ezt is ajánlom. Bár a terminálos SE gyenge.
Válaszol
Mócsing Írta:Megszólalt a DAC-om !
Katona koromban jó ha elindult a DAC, nemhogy beszélt volna. :-P
Válaszol
Az utóbbi bő egy évben kicsit nem voltam. Ha valakinek volt valami kérdése/kérése hozzám és Lala sem vette észre, kérem jelentkezzen. 8) Meglehet, a kutyának SE hiányoztam. :-D
Válaszol
vava Írta:FIGYELEM!

A KÖVETKEZŐK TELJESEN KOMOLY SZÁNDÉKKAL KERÜLNKE FEL IDE!
Röhögni lehet de a történet komoly!)

Tegnap vettem magamnak egy uj dezodort mert kifogyott a régi. Ezzel semmi gond nem lenne HA.....

amint kiértem az utcára egyből feltűnően sok bogár lett. De a csúcs hogy a darazsak meg a méhek bevadulnak tőle. Két csípést is szereztem hogy rohadjanak meg.
szerencsére csak a pólómra fújtam ezért amint levettem és eldobtam arra szálltak és nem rám.

[Kép: dezouw3.jpg]
Szerintem teljesen egyértelmű a spray doboza: kockás zászló, és fuss az életedért. :-D
Válaszol
Üdv Barbie, előkerültél? .haha. Itt a fórumon nem is tudják még mennyit segítettél az alu zárófedél-ügyben.
Válaszol
Én nekem feltűnt, hogy nincs Wagnerur.
Válaszol
SEAS Írta:Én nekem feltűnt, hogy nincs Wagnerur.
Köszönöm. ;-)
shalafi66 Írta:Üdv Barbie, előkerültél? .haha. Itt a fórumon nem is tudják még mennyit segítettél az alu zárófedél-ügyben.
morrgen! A szériagyártáshoz már terv is készült. ;-) A nyersanyagforrás még keresés alatt van. Amúgy az egy zárófedél volt? Kilincs sem volt rajta. .sokk. 8) :-D
Válaszol
[Kép: 20051110hifida9.jpg]

Nem tudom mit szenvedünk váltóval meg merevített dobozzal meg mérésekkel ha így is lehet Big Grin
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
vava Írta:[Kép: 20051110hifida9.jpg]

Nem tudom mit szenvedünk váltóval meg merevített dobozzal meg mérésekkel ha így is lehet Big Grin
Asszem eljött az idő, hogy készítsek pár képet a cégnél található hasonló megoldásokról. :-D Az egyik kedvencem a panasonic márka lakkfilccel felvitt jelzése, a tökéletességre koránt sem törekedő háziépítésű rádió+erősítő. Na attól borzalmasabb hangot rég hallottam. Mindezt egy 82dB nagyjából statikus zajjal megáldott helyen . . . :-D
Válaszol
Shalafi66
Nemtudom olvastad-e a privát üzenetem, de ha van valami válasz, most jól jönne mert ma megyünk Székesfehérvárra és lehet bemennék a boltba megvenni az esetleges hangszórót.
Válaszol
Ment a válasz.
Válaszol
Köszönöm szépen!
még annyit hogy délután meddig/hány óráig van nyitva az az üzlet , nemtudod?

bár nem értek hozzá, de nem lesz kicsit úl érzékeny hozzá aza magas? vagy az majd alakulni fog? meg nekem 4 Ohm-os kell, annak is ez a tipusjelzése, csak ugy kérjem?
Válaszol
Legyen a magas 8 Ohmos. Ágotát kb. du. négyig találod ott.
Válaszol
ok Smile
Válaszol
Szóval du. négyig. Wink
Válaszol
és akkor abból a 8Ohm osbol csinalhatok ugy 4 Ohmost ha egy ellenállást bekötök igaz? az érzékenysége attol nem fog változni vagy igen?
Válaszol
Még így is sok lesz a magas érzékenysége, hogy 8 Ohmos... Valszeg csillapítani kell majd belőle. Ezt pedig főleg ellenállással lehet megtenni.
Válaszol
Remélem kapok majd egy kis segítséget ebben
Csak érjünk oda időben .oh.
Big Grin
Válaszol
Persze igyekszem segíteni.
Válaszol
Ezt a pár hozzászólást ha gondolod áthelyezheted
Megvettem a hsz-kat, a reflexcsöveket nemtuttam mert nem néztem meg a sorszámát ugy meg nem találtak semmit hogy azt mondtam nekik: 66mm belső átmérő,117 hossz és exponenciális, majd valami sorszámot kell mondani.(jaj most jut eszembe lehet 170-et mondtam volna ? :S )
bár a boltban is megnéztem őket de membránja vagy porvédőja aza pupli mintha nem lenne középen egyiknél sem, vagy a fedőlap pontatlan, de talán nincs akkora hatással a hangjára, én legalabbis biztos nem fogom észre venni
de rendesek voltak a raktárba is bemehettem hogy mennyi minden volt ott...
Smile
Válaszol
Sziasztok!

Találtam egy érdekes videjót. Aki szerete a különleges zenét az nézze meg!
Salla neked a dobszoló miatt külön ajánlom.

http://www.youtube.com/watch?v=QqtLh2W82...ed&search=

üdv: vava
Válaszol
Crockoo Írta:Nem szeretnék beleszólni és nem is reklámnak szánom, de a *****
///szerk: shalafi66
Ennek hol az info része??Az egy dolog, hogy beleszerkesztesz (ez mondjuk eleve kicsit fura, inkább hsz áthelyezés a fair), de azon kívül, hogy a moderálásba kiírod, amit kiírsz, hol a hsz többi része????? :x
Üdv: Crockoo
Válaszol
Két helyre is megfelelt volna a kérdés is és a válasz is. Az egyik az általam is említett SUB témában lenne jó helyen, és akár a válasz is, de az utóbbi itt is jó helyen lett volna. Az előbbire fel is hívtam a figyelmet korábban. Az általad írt információ más gyártó reklámozásának felel meg. Fura, de ez még most is a H2000 fóruma. 8) (ezt az írásomat később törlöm, mivel semmi köze a témához)
Válaszol
Crockoo Írta:Ennek hol az info része??Az egy dolog, hogy beleszerkesztesz (ez mondjuk eleve kicsit fura, inkább hsz áthelyezés a fair), de azon kívül, hogy a moderálásba kiírod, amit kiírsz, hol a hsz többi része????? :x
Azok a részek törölve lettek, leírtam h. miért. Mi a probléma? Nem tudtam volna értelmes módon áthelyezni sehova a feldarabolt hozzászólásod, csak az egészet a többi hozzá kapcsolódóval együtt, annak meg semmi értelme sem lett volna, mivel egyedül a tiéd lógott ki annyira, h. hozzá kellett nyúlnom. H2000 hangdobozépítős topikban eleve nem foglalkzunk 16-200Hz-ig üzemelő (ennyi erővel akár már mikrosütőként is indulhatna) magnattos szubokkal, szóval még off is volt. Ilyen infókat inkább privátban, ha lehet. vagy ott se. Big Grin Mert én pl. nem buzdítanék senkit ilyen "jó" vásárra.
Válaszol
Egy-két dolog azért sztem tisztázásra szorulna.
Amit írtam egyrészt a SUB topicban volt, tehát emiatt nem lóghatott ki, tudomásom szerint a sub tartomány pont a 200Hz alatti frekitartomány.
Másrészt, nem buzdítottam azzal, hogy felhívtam a figyelmét vmire. Nem árultam, csak információt közöltem. Hogy miért idézőjeles a jó vásár, azt biztos jobban tudod, de szerintem egy ilyen gyári doboz sem kell, hogy egy épített sub mellett szégyenkezzen.
Ami még furcsa, hogy ha valaki megemlít más gyártót van hogy kimoderáljátok, van hogy benne hagyjátok. H2000 fóruma, ez igaz, de szerintem senkinek sem sértettem üzleti érdekét, mivel a cég nem gyárt/forgalmaz az általam említett terméket.

ui: reklámozás, vagy éppen információ közlés elhatárolódik egymástól.
Előbbi a hirdető felé anyagi haszonnal, utóbbi maximum erkölcsivel jár.
Válaszol
Wink az a témakör együttes a hangdobozépítésben H2000-ről szól. Másrészt hangdobozépítés a cím, és nem magnat szub vásárlás, tehát off volt a hsz. Üzleti hasznod nem neked lesz, ez tény, ez a része valszeg nem is érdekelne, de a MM-nak lesz, ehhez pedig nem vagyok hajlandó adni a fórumot.

Ui: gondold csak végig, hogy lehet annyira olcsó az a szub.. A viszonylag magas utaztatási (távolkeletről) és marketing költségek ellenére is. Szerinted mennyi jut az általad kifizetett pénzből magára a hangszóróra? Ezzel válaszoltam is miért olyan valószínű a szégyenkezés lehetősége.
Válaszol
Tényleg nem vitatkozni szeretnék, de nem tudom szó nélkül hagyni Smile
Az ára az egy dolog. Az MM sok esetben, főleg kifutó termékeknél dömping, vagy beszerzési áron kínálja a portékáit, így én nem lepődöm meg rajta.
Szégyenkezés: ha megmérnéd a hsz-t, val.szeg találnál alapot arra, hogy jogosan kritizáld, esetleg gyengeségeire, a sorozatgyártásból eredő hibáira is rá lehetne mutatni. Ezt aláírom.
Viszont lehet, meglepődnél, hogy a Kínában ugyanazt a terméket, ugyanazon színvonalon mennyire más ktgszerkezet mellett lehet sokkal olcsóbban gyártani, mint itt Magyarországon. Annál a cégnél, ahol dolgozom, bizony tapasztalható. Én is azt hittem, hogy piszok drága a szállítás, de ha nagyon nagy volumenben szállítasz, akkor jóformán eltörpül az árrés mellett, amit a kinti gyártáson realizáltál.

De lényeg a lényeg, belátom rossz helyre írtam amit írtam, pedig tényleg a jó szándék vezérelt. Én Dres helyében nem biztos, hogy építenék, ott már inkább kész megoldást keresnék -ezért írtam, amit írtam.

Mára befejeztem, béke veletek!!!
Válaszol
A béke sosem volt kérdéses. Wink Láttam már magnat szubot, de ne részletezzük. Az ár talán az egyetlen, amiben a távol-keleti cuccok versenyképesek. De te is megnézheted, ha már mást is akarsz, minőséget, némi precizitást, hangszórót, fontos apróságokat, az onnan behozva is sok pénzbe kerül (pl. v-line).

Ui: ha Dres elfelejtette volna, hogy honnan és mit ajnlottál, majd megtalál privátban, de elvileg csak azután szerkesztettem bele a hszedbe, miután olvasta és reagált rá.
Válaszol
Shalafi részére, mint "kuriózum". Smile
LINK

ui: a lényeg a konstrukció
Válaszol
Hurrá-hurrá .koccint.
Válaszol
Most jön az ördög. .torz. Mint azt már ott is írtam, Dres off írása után (ne keverjük a sub láda építést annak meghajtásával, hisz nem csak aktív sub ládák léteznek) így az abszolút off a témában az aktív mágnátmiskamégyiamatyiban. Megnézem egy H2000 terméket ajánló írás tartósságát egy mágnátmiska fórumon. 8) Egyébként a Wernesgrünert szeretem. :-D Speciel Spexcel oldalán nem is emlékszem a fentebb említett márka nevére, pedig használ pár fajta hangszórót. Többek közt H2000 is van köztük. Asszem az új HG2.5 az egyik. Vajon miért? ;-)
Válaszol
Menjen az .ordog. aludni.
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 92 Vendég