2007. 08. 16., 23:53
Crockoo Írta:Shalafi részére, mint "kuriózum".Ez még itt is szíven ütött. :-D Amúgy hallani kellene. Meg mérni .torz.
LINK
ui: a lényeg a konstrukció
Gúgli Haladóknak: Jó kis gúgli tan-ácsok
|
OFF-tanoda
|
|
2007. 08. 16., 23:53
Crockoo Írta:Shalafi részére, mint "kuriózum".Ez még itt is szíven ütött. :-D Amúgy hallani kellene. Meg mérni .torz.
2007. 08. 16., 23:54
shalafi66 Írta:Menjen az .ordog. aludni.Majd reggel, de előtte meglátogat. :-D
2007. 08. 17., 4:44
Uramisten, és már reggel is van.... El is visz?
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2007. 08. 17., 19:12
Na hoztam egy kis fényt. :-D Reggel beájultam, így elmaradt az ördögűzés. Más: tistvíreim a hangban, felfedeztem egy könyvet. A Parfüm a címe. Nagyon JÓ!
2007. 08. 18., 0:36
Az avatart eddig is a gombok mellett jelenítette meg, vagy ez változás?
2007. 08. 19., 12:51
SEAS Írta:Az avatart eddig is a gombok mellett jelenítette meg, vagy ez változás?OperaMinivel nálam így van sorban: Nick jobbra igazítva, alatta az avatar középre igazítva, majd új sorban a csatlakozott, stb. Szerk: lehet skin-függő az elrendezés.
2007. 08. 19., 18:28
Bizony, skin-függő, az alap skint elkezdtem kedvem szerint piszkálni régebben, csak nem fejezhettem be.
2007. 08. 19., 19:44
Nektekis állandóan bekell jelentkeznetek ?
2007. 08. 20., 0:01
igen!
2007. 08. 20., 0:26
Szintén. Ha nem is állandóan, de gyakran.
2007. 08. 20., 0:38
Elhatároztam, hogy ismét elkezdem egy hangfal építését. Természetesen H2K hangszórókkal. Egy kétutas doboz lesz asszem. Bár inkább a külsejére van csak tervem. Hiába, a dizájn erősebb oldalam mint a hang módosítása. :-D Természetesen előbb a sub ládát kell befejeznem. .oh.
2007. 08. 20., 5:22
Ennyiből aztán megtudtam, mi lehet a gond.
Bejelentkezéskor ezen a felületen mindenki sütivel azonosítódik. Szóval ha bejelentkezős probléma van, akkor itt kell keresni.Ui: velem a terminál-fórum művel hasonlót asszem H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
2007. 08. 20., 12:08
Nálam mind a három .
2007. 08. 20., 13:07
Megvan a megoldás. A phpBB diétás étrendet ír elő számunkra, ezért nem küldi a sütit. :-D Én kérek elnézést.
2007. 08. 21., 6:31
OperaMini 2.47 és 3.0, Netfront, FF 2.0, Opera 9. Gyakorlatilag mind ezt csinálja amit használok. De ez lehet a kapcsolat hibája az esetemben. Csak azt nem értem, hogy eddig miért nem csinálta? Bár ma még működött rendesen. Biztos a gazda szeme mijjjatt. :-o
2007. 08. 21., 18:10
Volt már vkinek olyan tapasztalata,. hogy win Xp alatt két hangkártyát üzemeltetett?
Van egy alaplapi, megy egy Audigy és a kettő együtt sehogy nem akar menni. Mindig csak az elsődleges kelti a zajt. Mielőtt megkérdezitek, engedélyezve, telepítve van mind2, ha vmelyik elsődleges, akkor rendesen működik.
Üdv: Crockoo
2007. 08. 22., 19:43
SEAS Írta:Tűzfal?Mobil esetén ilyen nincs. Viszont proxyval és nélküle is ugyanúgy dob ki. Megjegyzem, most ritkábban.
2007. 08. 22., 19:46
Biztos meg van az oka, hogy egyszerre szeretnél két hangkártyát használni, de ilyet még nem próbáltam. :-D A vinfos nem véletlenül kér elsődleges és másodlagos meghatározást. ;-)
2007. 08. 22., 20:12
Wagnerur Írta:Biztos meg van az oka, hogy egyszerre szeretnél két hangkártyát használni, de ilyet még nem próbáltam. :-D A vinfos nem véletlenül kér elsődleges és másodlagos meghatározást. ;-) Sziasztok! Anno a winamp + 2 hangkártya több szilveszteri buliban is jó szolgálatot tett. Gond nélkül, akár 98 alatt is megy.
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
2007. 08. 22., 20:45
Ja. Csak ez xp. Nemrég telepítettem egy hangkártyát. Nem akart megszólalni míg ki nem jelöltem elsődlegesnek. Igazán nemtom, hogyan lehet rávenni az xp-t, hogy mindkét (alaplapi plusz külső) hangkártya szólaljon meg? Mert ez itt a kérdés. :-P
2007. 08. 22., 22:12
Virtual DJ képes arra, hogy az audigy kimeneteire ugyanazt tolja, pl az Audigy 2 ZS emmel 3 sávot tudok róla leszedni (bár még nem, próbáltam, imkovacs szokta használni ezt a megoldást.) 5.1 kártyával 2 sáv., de hogy a kettő külön is szóljon. Esetleg, ha kétféle lejátszót használsz, akko az egyiknek a kimenet pluginjára az egyik kártyát jelölöd be, a másik proginak a másikat, de lehet 2 winamp mellett is működik.
2007. 08. 22., 22:26
olvastam
2007. 08. 23., 7:08
Wagnerur Írta:Ja. Csak ez xp. Nemrég telepítettem egy hangkártyát. Nem akart megszólalni míg ki nem jelöltem elsődlegesnek. Igazán nemtom, hogyan lehet rávenni az xp-t, hogy mindkét (alaplapi plusz külső) hangkártya szólaljon meg? Mert ez itt a kérdés. :-P "WIN98 alatt IS" Tehát XP alatt IS ![]() Nekem egy SB128 + SBLive csont nélkül, Bill Bácsi Plug & Play.
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
2007. 08. 23., 19:13
shalafi! amit privát üzenetben küldtem rendelést ugye az folyamatban van, nem vészett el azért mert priv.üz. ?
legközelebb természetesen majd rendes uton bonyolítom majd...
2007. 08. 23., 19:47
L-pad és váltó-téma? még nem jutottam oda.
2007. 08. 24., 6:26
igen az is
de küldtem privátba egy kisebb listát, mint rendelés, mondtad hogy -e-mailben jobb lett volna de már mindegy, akkr valószínű hogy már folyamatban/uton van ide hozzám ?
2007. 08. 24., 7:11
hát gondolom feladták ha minden volt kéznél.
2007. 08. 24., 9:23
Igaz, bocsánat, éppez alőbb érkezett meg .oh.
mondjuk nem értem miért került a dobozra egy nagy matrica: ARO balszamos mososzer
2007. 08. 24., 9:26
Mindenféle dobozokat felhasználunk, mert csomagolási költséget nem szeretnénk felszámolni...
2007. 08. 24., 9:45
Világos
a polifoamot beletehették volna lyan zárható zacskóba igy kissé meggyűrődött a reflexcső méretezése nemtudom mennyire rossz de a kisebbik átmérő az interneten 63mm én inkább olyan 64mm-t mértem a nagyobbikat nem tudom megmérni rövidke a tolomérő mérőpofái hozzá , bízom benne hogy ez kell nekem
2007. 08. 28., 21:40
miért nem jelenik meg az aláírásom ?
|
|
|