A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Crockoo Írta:Shalafi részére, mint "kuriózum". Smile
LINK

ui: a lényeg a konstrukció
Ez még itt is szíven ütött. :-D Amúgy hallani kellene. Meg mérni .torz. Tongue
Válaszol
shalafi66 Írta:Menjen az .ordog. aludni.
Majd reggel, de előtte meglátogat. :-D
Válaszol
Uramisten, és már reggel is van.... El is visz?
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Na hoztam egy kis fényt. :-D Reggel beájultam, így elmaradt az ördögűzés. Más: tistvíreim a hangban, felfedeztem egy könyvet. A Parfüm a címe. Nagyon JÓ!
Válaszol
Az avatart eddig is a gombok mellett jelenítette meg, vagy ez változás?
Válaszol
SEAS Írta:Az avatart eddig is a gombok mellett jelenítette meg, vagy ez változás?
OperaMinivel nálam így van sorban: Nick jobbra igazítva, alatta az avatar középre igazítva, majd új sorban a csatlakozott, stb. Szerk: lehet skin-függő az elrendezés.
Válaszol
Bizony, skin-függő, az alap skint elkezdtem kedvem szerint piszkálni régebben, csak nem fejezhettem be.
Válaszol
Nektekis állandóan bekell jelentkeznetek ?
Válaszol
Nem.
Válaszol
igen!
Válaszol
Szintén. Ha nem is állandóan, de gyakran.
Válaszol
Elhatároztam, hogy ismét elkezdem egy hangfal építését. Természetesen H2K hangszórókkal. Egy kétutas doboz lesz asszem. Bár inkább a külsejére van csak tervem. Hiába, a dizájn erősebb oldalam mint a hang módosítása. :-D Természetesen előbb a sub ládát kell befejeznem. .oh.
Válaszol
Ennyiből aztán megtudtam, mi lehet a gond. Big Grin Bejelentkezéskor ezen a felületen mindenki sütivel azonosítódik. Szóval ha bejelentkezős probléma van, akkor itt kell keresni.

Ui: velem a terminál-fórum művel hasonlót asszem
Válaszol
Nálam mind a három .
Válaszol
Megvan a megoldás. A phpBB diétás étrendet ír elő számunkra, ezért nem küldi a sütit. :-D Én kérek elnézést.
Válaszol
Böngésző?
Válaszol
OperaMini 2.47 és 3.0, Netfront, FF 2.0, Opera 9. Gyakorlatilag mind ezt csinálja amit használok. De ez lehet a kapcsolat hibája az esetemben. Csak azt nem értem, hogy eddig miért nem csinálta? Bár ma még működött rendesen. Biztos a gazda szeme mijjjatt. :-o
Válaszol
Tűzfal?
Válaszol
Volt már vkinek olyan tapasztalata,. hogy win Xp alatt két hangkártyát üzemeltetett?
Van egy alaplapi, megy egy Audigy és a kettő együtt sehogy nem akar menni. Mindig csak az elsődleges kelti a zajt.
Mielőtt megkérdezitek, engedélyezve, telepítve van mind2, ha vmelyik elsődleges, akkor rendesen működik.
Üdv: Crockoo
Válaszol
SEAS Írta:Tűzfal?
Mobil esetén ilyen nincs. Viszont proxyval és nélküle is ugyanúgy dob ki. Megjegyzem, most ritkábban.
Válaszol
Biztos meg van az oka, hogy egyszerre szeretnél két hangkártyát használni, de ilyet még nem próbáltam. :-D A vinfos nem véletlenül kér elsődleges és másodlagos meghatározást. ;-)
Válaszol
Wagnerur Írta:Biztos meg van az oka, hogy egyszerre szeretnél két hangkártyát használni, de ilyet még nem próbáltam. :-D A vinfos nem véletlenül kér elsődleges és másodlagos meghatározást. ;-)

Sziasztok!

Anno a winamp + 2 hangkártya több szilveszteri buliban is jó szolgálatot tett.
Gond nélkül, akár 98 alatt is megy.
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Válaszol
Ja. Csak ez xp. Nemrég telepítettem egy hangkártyát. Nem akart megszólalni míg ki nem jelöltem elsődlegesnek. Igazán nemtom, hogyan lehet rávenni az xp-t, hogy mindkét (alaplapi plusz külső) hangkártya szólaljon meg? Mert ez itt a kérdés. :-P
Válaszol
Shala,lécci olvass mélt! .sokk.
Üdv Doki!
Válaszol
Virtual DJ képes arra, hogy az audigy kimeneteire ugyanazt tolja, pl az Audigy 2 ZS emmel 3 sávot tudok róla leszedni (bár még nem, próbáltam, imkovacs szokta használni ezt a megoldást.) 5.1 kártyával 2 sáv., de hogy a kettő külön is szóljon. Esetleg, ha kétféle lejátszót használsz, akko az egyiknek a kimenet pluginjára az egyik kártyát jelölöd be, a másik proginak a másikat, de lehet 2 winamp mellett is működik.
Válaszol
olvastam
Válaszol
Wagnerur Írta:Ja. Csak ez xp. Nemrég telepítettem egy hangkártyát. Nem akart megszólalni míg ki nem jelöltem elsődlegesnek. Igazán nemtom, hogyan lehet rávenni az xp-t, hogy mindkét (alaplapi plusz külső) hangkártya szólaljon meg? Mert ez itt a kérdés. :-P

"WIN98 alatt IS" Smile Tehát XP alatt IS Wink
Nekem egy SB128 + SBLive csont nélkül, Bill Bácsi Plug & Play.
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Válaszol
shalafi! amit privát üzenetben küldtem rendelést ugye az folyamatban van, nem vészett el azért mert priv.üz. ?
legközelebb természetesen majd rendes uton bonyolítom majd...
Válaszol
L-pad és váltó-téma? még nem jutottam oda.
Válaszol
igen az is
de küldtem privátba egy kisebb listát, mint rendelés, mondtad hogy -e-mailben jobb lett volna de már mindegy, akkr valószínű hogy már folyamatban/uton van ide hozzám ?
Válaszol
hát gondolom feladták ha minden volt kéznél.
Válaszol
Igaz, bocsánat, éppez alőbb érkezett meg .oh.

mondjuk nem értem miért került a dobozra egy nagy matrica: ARO balszamos mososzer Big Grin
Válaszol
Mindenféle dobozokat felhasználunk, mert csomagolási költséget nem szeretnénk felszámolni...
Válaszol
Világos
a polifoamot beletehették volna lyan zárható zacskóba igy kissé meggyűrődött
a reflexcső méretezése nemtudom mennyire rossz de a kisebbik átmérő az interneten 63mm én inkább olyan 64mm-t mértem a nagyobbikat nem tudom megmérni rövidke a tolomérő mérőpofái hozzá , bízom benne hogy ez kell nekem Wink
Válaszol
miért nem jelenik meg az aláírásom ?
Sad
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 78 Vendég