A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
jaa....
Válaszol
http://www.youtube.com/watch?v=daNVRHzdI...ed&search=
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Ez már kicsit öreg videócska
Válaszol
Háát mondjuk nem pont egészen így készül itt. Ezzel a technológiával nem lehetne nagy mennyiséget gyártani.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Lala neked felém kellene tartani ... .haha.
Válaszol
ebédelek.
Válaszol
Menet közben? .sokk. Tongue
Válaszol
8) Nem. azt már befejeztem. Most meg .telefon. állok.
Válaszol
na jó, de mikor érsz ide? .haha.
Válaszol
.oh. várj, elébb el kellene ahhoz indulni.
Válaszol
Viszont a .telefon. t már befejeztem. .zold.
Válaszol
Persze. Már velem is. Big Grin
Ha nem érsz ide időben
Elázol a cipődben. .haha.
Válaszol
Térdig érő esőben
Wágit várom cipőben.
Válaszol
Veszélyes vizek húrjai pengenek
Menekülök mert támadnak a tömegek.

(mé üldözzük el ezekkel a rémekkel az embereket?) Big Grin
Válaszol
Hátha kedvet kapnak hozzá ők is. Wink
Válaszol
shalafi66 Írta:Hátha kedvet kapnak hozzá ők is. Wink

Ezekután kedvet kapni nem nehéz,
a vizes cipőben jól terem a láb-penész .torz.
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Válaszol
Mára száradt sokat a ruházat
Semmi sem áztatja már a lábat.

Borzalmas élmény lesz nemsoká
Tornaszag lesz a topikon úrrá
Válaszol
Shalafi, hol van az elérhetőségi térkép?? Berajzolnám pontosan a bolt helyét, délutánosban arra járok
dolgozni és mindig a H2000 előtt megyek autóval, igy pontosabban be tudnám lőni a céget a térképen. Smile
Üdv, Péter
Válaszol
topeti térképen
tétován kutat,
nem találja sehogy
Shalához az utat
Válaszol
NNa ez már profi volt. Alliteráció is van benne. És a szótagszám is majdnem...
Válaszol
http://hangszoro.net/images/tkp.jpg
Válaszol
Rém-szerelem, Ámor ás
Kevés a szótagszámolás. :-D
Közben, amolyan előkészítőmunkálat képpen építettem egy asztalt négy székkel. Már ha annak lehet hívni ha "lapra szerelve" elhoztam és össze csavaroztam. ;-) Mert ugyi van aki szerint az is DIY ha ilyet csinál valaki. A HiFi Piac fórumán ilyet is olvastam az egyik lúzer-júzertől. Hmmm. Vannak ott fura dolgok és meglepően jól viselik az ottani moderátorok/adminok. :-P
Válaszol
Ha valaki nem tudná, Lala a hangokat nem csak hangolni tudja, hanem egyéb művészeti tevékenység is kötődik a nevéhez. Mert Lala ilyen művész lélek. Innen jön az a verselemző gondolathullámhegy néha. :-P (Most ezzel jó sok személyes infót adtam ki, így tessék gyorsan elolvasni mert lehet törölve lesz hamarosan. 8) ) Cserébe egy kis feltörő(fejtörő piszok T9 átvert). Ki írta ezt a pár szót egymás után? "Az a vágy, hogy jobbak legyünk nem tesz bennünket jobbá. Csak a tökéletességre való törekvés tesz bennünket jobbá. ... Tapasztalati tény tehát, hogy a tökéletesség valóságos." A megfejtéseket ide tessék írni. Az első jó megfejtő jutalma, hogy nem fogom cikizni a rímeit. :-D
Válaszol
Wági, szerintem ezzel most túllőttél a-célon. Wink

Szerk: mármint az idé-zettel.
Válaszol
Wagnerur Írta:Ha valaki nem tudná, Lala a hangokat nem csak hangolni tudja, hanem egyéb művészeti tevékenység is kötődik a nevéhez. Mert Lala ilyen művész lélek. Innen jön az a verselemző gondolathullámhegy néha. :-P (Most ezzel jó sok személyes infót adtam ki, így tessék gyorsan elolvasni mert lehet törölve lesz hamarosan. 8) ) Cserébe egy kis feltörő(fejtörő piszok T9 átvert). Ki írta ezt a pár szót egymás után? "Az a vágy, hogy jobbak legyünk nem tesz bennünket jobbá. Csak a tökéletességre való törekvés tesz bennünket jobbá. ... Tapasztalati tény tehát, hogy a tökéletesség valóságos." A megfejtéseket ide tessék írni. Az első jó megfejtő jutalma, hogy nem fogom cikizni a rímeit. :-D
"Azt hiszem így van ez azzal is,hogy jól akarunk élni.Talán az erre való törekvésünk,akaratunk miatt csináljuk jól.Legalábbis remélem,hogy jól csináljuk!:-)" (melon)

(Bár nem tudom, hogy a szótagszám stimmel-é?)

http://www.naplom.com/naplo/melon/naplo/...2-10*18-27
Válaszol
Tévedés! Amikor ezt legutóbb hallottam még igen fiatal voltam és (tessék ámulni!) egy kereskedelmi televízió rendszeres kulturális műsorának bevezetőjében hangzott el napról napra. Többet nem segítek. :-P
Válaszol
Ez több ok miatt nem lehetséges:

1. Amikor fiatal voltál, még nem voltak kereskedelmi televíziók

2. A Google csak melon naplóját dobta ki nekem
Válaszol
fdsa Írta:1. Amikor fiatal voltál, még nem voltak kereskedelmi televíziók
Fdsa nagyon tud hízelegni .
Válaszol
Egy tiszteletet parancsoló kék szakáll növesztéséhez időre van szükség Smile
Válaszol
Nos abban igaza van, hogy amikor nagyon fiatal voltam még nem is volt minden nap adás mind az egy csatornán. :-D Viszont valamivel később (úgy 20 évvel) már volt kereskedelmi csatorna. ;-) És igen, nagyon öreg vagyok ha egy tizenéves nézi, csak azt nem tudja még, hogy a kor egy állapot és nem betegség. Az az élet és mindenki belehal. .haha. A második pont csak egy helyen hibás. Ott kerested ahol úgy gondoltad, hogy minden megvan. Az internet nagyon-nagyon hiányos. Ráadásul nagyon sok felesleges dolog is van, de ez egy másik téma. ;-) Még egy segítség, és itt teljesen véget ér minden ilyen a részemről: Akkor éppen Simon Veil álnéven (Szerk: lol Talán tudat alatt, de elírtam. Nem álnéven, hanem néven írta.) írt. Tehát ez az idézet is így születet. Bár egy szót kihagytam belőle. Viszont a kérdésben nem jelent változást, így nem javítom. :-P Legyen az a megoldás, hogy ezt az egy szót beírja valaki. Már nem is kérek többet. :-D
Válaszol
Na! Mindenki könyvtárba ment? :-D
Válaszol
Azt hittem itt fakadok sírva. Hát mit művelt ez a két mélyláda? "Miféle dolog ez Uram?" (sajáthaza)

http://www.djtarsy.extra.hu/images/DSC02228.jpg

Na, most mit csinálok? Nem baj. Örülök, hogy ilyen jól sikerült a láda.
(Aki még nem látta volna http://www.djtarsy.extra.hu/doboz.htm.
Válaszol
DjTaRsY Írta:Na, most mit csinálok? Nem baj. Örülök, hogy ilyen jól sikerült a láda.
Csak nem nagy a huzat? Big Grin
Üdv: Crockoo
Válaszol
Szia Lagyna!

Idézet:És arra is rájöttem, hogy igazán mély hangok nem a technoban hanem a hangszeres zenében vannak.

Igen ez így van! És nem csak "nagyobb" mély hangok hanem természetes mély hangok vannak benne ami a fülnek és a berendezésnek 1aránt jobb.
Mindig elmosojodok mikor barátim jönnek a techno zenékkel hogy "ezt hallgasd mekkorát szól" és egy egyszerű Diana Krall-al vagy egy Tátrai Band lemosom a techno lemezt. És hallgatni is jobb.
Nem akarok senkit megsérteni de a tecno nme igazi zene. Az igazi zenét véleményem szeritn kottát olvasni tudó művelt zenészek játszák hangszereken. Na most a techno vagy egyébb "mai zene" messze nem tartalmazza ezeket.

üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
vava Írta:Nem akarok senkit megsérteni de a tecno nme igazi zene.
Egy jó kis bass-gitár szóló előbb rengeti meg az ablakot mint egy d'n'b szerzemény. Amúgy szerintem hangfala/hangszórója válogatja. És leginkább ízlés dolga, ki milyen hangfalat és milyen célból épít, és azzal milyen stílus válik kevésbé, vagy jobban hallgathatóvá.
Üdv: Crockoo
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 85 Vendég