2007. 08. 28., 21:40
jaa....
|
OFF-tanoda
|
|
2007. 08. 28., 21:40
jaa....
2007. 08. 29., 21:19
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
2007. 08. 29., 21:22
Ez már kicsit öreg videócska
2007. 08. 29., 21:55
Háát mondjuk nem pont egészen így készül itt. Ezzel a technológiával nem lehetne nagy mennyiséget gyártani.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2007. 08. 30., 13:10
Lala neked felém kellene tartani ... .haha.
Gúgli Haladóknak: Jó kis gúgli tan-ácsok
2007. 08. 30., 13:34
ebédelek.
2007. 08. 30., 13:54
8) Nem. azt már befejeztem. Most meg .telefon. állok.
2007. 08. 30., 15:10
.oh. várj, elébb el kellene ahhoz indulni.
2007. 08. 30., 17:18
Viszont a .telefon. t már befejeztem. .zold.
2007. 08. 30., 17:41
Persze. Már velem is.
Ha nem érsz ide időben Elázol a cipődben. .haha.
2007. 08. 30., 17:49
Térdig érő esőben
Wágit várom cipőben. H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
2007. 08. 30., 19:35
Veszélyes vizek húrjai pengenek
Menekülök mert támadnak a tömegek. (mé üldözzük el ezekkel a rémekkel az embereket?)
2007. 08. 30., 20:40
Hátha kedvet kapnak hozzá ők is.
2007. 08. 31., 10:44
shalafi66 Írta:Hátha kedvet kapnak hozzá ők is. Ezekután kedvet kapni nem nehéz, a vizes cipőben jól terem a láb-penész .torz.
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
2007. 08. 31., 10:49
Mára száradt sokat a ruházat
Semmi sem áztatja már a lábat. Borzalmas élmény lesz nemsoká Tornaszag lesz a topikon úrrá
2007. 08. 31., 14:34
Shalafi, hol van az elérhetőségi térkép?? Berajzolnám pontosan a bolt helyét, délutánosban arra járok
dolgozni és mindig a H2000 előtt megyek autóval, igy pontosabban be tudnám lőni a céget a térképen.
Üdv, Péter
2007. 08. 31., 15:35
topeti térképen
tétován kutat, nem találja sehogy Shalához az utat
2007. 08. 31., 16:27
NNa ez már profi volt. Alliteráció is van benne. És a szótagszám is majdnem...
2007. 08. 31., 16:32
2007. 08. 31., 17:23
Rém-szerelem, Ámor ás
Kevés a szótagszámolás. :-D Közben, amolyan előkészítőmunkálat képpen építettem egy asztalt négy székkel. Már ha annak lehet hívni ha "lapra szerelve" elhoztam és össze csavaroztam. ;-) Mert ugyi van aki szerint az is DIY ha ilyet csinál valaki. A HiFi Piac fórumán ilyet is olvastam az egyik lúzer-júzertől. Hmmm. Vannak ott fura dolgok és meglepően jól viselik az ottani moderátorok/adminok. :-P
2007. 08. 31., 17:33
Ha valaki nem tudná, Lala a hangokat nem csak hangolni tudja, hanem egyéb művészeti tevékenység is kötődik a nevéhez. Mert Lala ilyen művész lélek. Innen jön az a verselemző gondolathullámhegy néha. :-P (Most ezzel jó sok személyes infót adtam ki, így tessék gyorsan elolvasni mert lehet törölve lesz hamarosan. 8) ) Cserébe egy kis feltörő(fejtörő piszok T9 átvert). Ki írta ezt a pár szót egymás után? "Az a vágy, hogy jobbak legyünk nem tesz bennünket jobbá. Csak a tökéletességre való törekvés tesz bennünket jobbá. ... Tapasztalati tény tehát, hogy a tökéletesség valóságos." A megfejtéseket ide tessék írni. Az első jó megfejtő jutalma, hogy nem fogom cikizni a rímeit. :-D
2007. 08. 31., 17:41
Wági, szerintem ezzel most túllőttél a-célon.
![]() Szerk: mármint az idé-zettel. H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
2007. 08. 31., 18:45
Wagnerur Írta:Ha valaki nem tudná, Lala a hangokat nem csak hangolni tudja, hanem egyéb művészeti tevékenység is kötődik a nevéhez. Mert Lala ilyen művész lélek. Innen jön az a verselemző gondolathullámhegy néha. :-P (Most ezzel jó sok személyes infót adtam ki, így tessék gyorsan elolvasni mert lehet törölve lesz hamarosan. 8) ) Cserébe egy kis feltörő(fejtörő piszok T9 átvert). Ki írta ezt a pár szót egymás után? "Az a vágy, hogy jobbak legyünk nem tesz bennünket jobbá. Csak a tökéletességre való törekvés tesz bennünket jobbá. ... Tapasztalati tény tehát, hogy a tökéletesség valóságos." A megfejtéseket ide tessék írni. Az első jó megfejtő jutalma, hogy nem fogom cikizni a rímeit. :-D"Azt hiszem így van ez azzal is,hogy jól akarunk élni.Talán az erre való törekvésünk,akaratunk miatt csináljuk jól.Legalábbis remélem,hogy jól csináljuk!:-)" (melon) (Bár nem tudom, hogy a szótagszám stimmel-é?) http://www.naplom.com/naplo/melon/naplo/...2-10*18-27
2007. 08. 31., 20:22
Tévedés! Amikor ezt legutóbb hallottam még igen fiatal voltam és (tessék ámulni!) egy kereskedelmi televízió rendszeres kulturális műsorának bevezetőjében hangzott el napról napra. Többet nem segítek. :-P
2007. 08. 31., 21:57
Ez több ok miatt nem lehetséges:
1. Amikor fiatal voltál, még nem voltak kereskedelmi televíziók 2. A Google csak melon naplóját dobta ki nekem
2007. 09. 01., 8:47
fdsa Írta:1. Amikor fiatal voltál, még nem voltak kereskedelmi televíziókFdsa nagyon tud hízelegni .
2007. 09. 01., 9:17
Egy tiszteletet parancsoló kék szakáll növesztéséhez időre van szükség
2007. 09. 01., 15:02
Nos abban igaza van, hogy amikor nagyon fiatal voltam még nem is volt minden nap adás mind az egy csatornán. :-D Viszont valamivel később (úgy 20 évvel) már volt kereskedelmi csatorna. ;-) És igen, nagyon öreg vagyok ha egy tizenéves nézi, csak azt nem tudja még, hogy a kor egy állapot és nem betegség. Az az élet és mindenki belehal. .haha. A második pont csak egy helyen hibás. Ott kerested ahol úgy gondoltad, hogy minden megvan. Az internet nagyon-nagyon hiányos. Ráadásul nagyon sok felesleges dolog is van, de ez egy másik téma. ;-) Még egy segítség, és itt teljesen véget ér minden ilyen a részemről: Akkor éppen Simon Veil álnéven (Szerk: lol Talán tudat alatt, de elírtam. Nem álnéven, hanem néven írta.) írt. Tehát ez az idézet is így születet. Bár egy szót kihagytam belőle. Viszont a kérdésben nem jelent változást, így nem javítom. :-P Legyen az a megoldás, hogy ezt az egy szót beírja valaki. Már nem is kérek többet. :-D
2007. 09. 02., 9:48
Azt hittem itt fakadok sírva. Hát mit művelt ez a két mélyláda? "Miféle dolog ez Uram?" (sajáthaza)
http://www.djtarsy.extra.hu/images/DSC02228.jpg Na, most mit csinálok? Nem baj. Örülök, hogy ilyen jól sikerült a láda. (Aki még nem látta volna http://www.djtarsy.extra.hu/doboz.htm.
2007. 09. 02., 11:02
DjTaRsY Írta:Na, most mit csinálok? Nem baj. Örülök, hogy ilyen jól sikerült a láda.Csak nem nagy a huzat?
Üdv: Crockoo
2007. 09. 03., 15:16
Szia Lagyna!
Idézet:És arra is rájöttem, hogy igazán mély hangok nem a technoban hanem a hangszeres zenében vannak. Igen ez így van! És nem csak "nagyobb" mély hangok hanem természetes mély hangok vannak benne ami a fülnek és a berendezésnek 1aránt jobb. Mindig elmosojodok mikor barátim jönnek a techno zenékkel hogy "ezt hallgasd mekkorát szól" és egy egyszerű Diana Krall-al vagy egy Tátrai Band lemosom a techno lemezt. És hallgatni is jobb. Nem akarok senkit megsérteni de a tecno nme igazi zene. Az igazi zenét véleményem szeritn kottát olvasni tudó művelt zenészek játszák hangszereken. Na most a techno vagy egyébb "mai zene" messze nem tartalmazza ezeket. üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
2007. 09. 03., 16:28
vava Írta:Nem akarok senkit megsérteni de a tecno nme igazi zene.Egy jó kis bass-gitár szóló előbb rengeti meg az ablakot mint egy d'n'b szerzemény. Amúgy szerintem hangfala/hangszórója válogatja. És leginkább ízlés dolga, ki milyen hangfalat és milyen célból épít, és azzal milyen stílus válik kevésbé, vagy jobban hallgathatóvá.
Üdv: Crockoo
|
|
|