A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Igaz .forog.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Vagy nem igaz. Akkor igazán jó a hangfal, ha mindenféle zenén (saját korlátai mellett) egyformán jól teljesít.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Hehe. mintha magamat hallanám. Mindig értetlenül olvastam olyan teszteket amelyikben komolyzenére/rockra/stb. nem ajánlják az adott eszközt. Akkor az az eszköz (szerintem) nem megfelelő másra sem. A másik jelző amitől a falra mászok a "nem muzikális". Na kérem ez mi? Simán írja le, hogy szar ("ezért, azért, egyszóval mindenért.") oszt jónapot. :-D
Válaszol
Ennyi erővel spexcel kollégát is hallhatnád önmagad hangjaként. .zold.
Válaszol
.haha. .haha. .haha.
Idézet:A másik jelző amitől a falra mászok a "nem muzikális". Na kérem ez mi? Simán írja le, hogy szar ("ezért, azért, egyszóval mindenért.") oszt jónapot.
.haha. .haha. .haha.

De igaz. Bár ha mondjuk teszem azt én csak jazz vagy csak pop rajongó vagyok kizárólag akkor nyilván olyan hangfalat építek vagy veszek ami ezen a zenén jól szól. És attól hogy ezen a zenén jól szól és más zenén nem attól még lehet jó hangfal. Legalábbis szerintem.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
shalafi66 Írta:Ennyi erővel spexcel kollégát is hallhatnád önmagad hangjaként. .zold.
Spexcel olyan mint a nyári zápor. Ritkán jön és akkor is gyorsan eltűnik. :-P
Válaszol
vava Írta:.haha. .haha. .haha.
Idézet:A másik jelző amitől a falra mászok a "nem muzikális". Na kérem ez mi? Simán írja le, hogy szar ("ezért, azért, egyszóval mindenért.") oszt jónapot.
.haha. .haha. .haha.

De igaz. Bár ha mondjuk teszem azt én csak jazz vagy csak pop rajongó vagyok kizárólag akkor nyilván olyan hangfalat építek vagy veszek ami ezen a zenén jól szól. És attól hogy ezen a zenén jól szól és más zenén nem attól még lehet jó hangfal. Legalábbis szerintem.
Persze itt és most inkább az eszközök gyártása mögötti filozófia miatt írtam amit írtam. Nem is törekednek a gyártók általában a tökéletes hangra. Elégedettek már egy közepes hanggal és ez még nem is róható fel bűnként nekik. A hatékonyság oltárán ott díszeleg minden ilyen gyártó skalpja. Ha véletlenül jól sikerül valamelyik eszköz arra rányomják a highend címke mellé az éves fizetésem sokszorosát árcédula gyanánt. (a cégek piacpolitikáját már inkább hagyjuk mert a vérnyomásomra vigyázok. :-D )
Válaszol
Értelek. Így már más. Tehát mind ketten igazat mondtunk csak mást Smile
Válaszol
A jazz egyébként egy nagyon kényes terület. Szeretnek a zenészek új dolgokat kitalálni amik könnyen zavarba hozzák a komolytalan (néha a komolyt is) rendszereket. Elég Al Jarreau 7 oktávos hangját figyelni. Milliós cucc is néha a zavar határán volt tőle. Billy Cobbham dobjátéka pedig simán felér egy Mike Portnoy-féle (DreamTheater) agymenés dinamikájával. Akkor hol is a határ két stílus közt? ;-)
Válaszol
Wagnerur!

Kérhetek kölcsön egy Al-lemezt? Kiváncsi vagyok mert nem ismerem. Salla elintézi az ide jutatását és vigyázok ám rá Wink

Szerk: Billy Cobham egész jó
Válaszol
Teljesen ki van zárva. Viszont átírom. Ha van valami kívánságod az írható lemezzel kapcsolatban (mondjuk arany verbatim) azt is megoldom. De lemezt kölcsön nem adok. sorry Szerk: most is Mr. Jarreau szól az agyamba telóról miközben ezt írom szintén a telón. ;-)
Válaszol
Semmi gond Big Grin Én sem szoktam Smile
A hifis férfiak 5 alapszabály: Kocsit, Pénzt, Csajt, Lemezt, Hifi cuccot senkinek semmi esetresem adsz kölcsön Smile
De egy próbát megért Big Grin

Különösebb kérésem incs scak ne a legolcsób lemez legyen amin át lehet látni.

köszönöm szépen
Válaszol
Okés. A héten megírom és szerintem eljut Lalához is.
Válaszol
Nagyon szépen köszönöm.
Válaszol
Majd ha ott van és csak ülsz, hallgatod . . . ámulsz, hogy a Take 5 így is előadható. .sir. .sir.
Válaszol
Lala arról mesélj, hogy mikor kaptál mailt? :-D
Válaszol
Már elég rég. De még válasz nem született. Most sem fog, mert megyek olvasni.... Kaptam egy jó könyvet H. G. Wells: A láthatatlan ember.
Válaszol
shalafi66 Írta:Már elég rég. De még válasz nem született. Most sem fog, mert megyek olvasni.... Kaptam egy jó könyvet H. G. Wells: A láthatatlan ember.
Felháborító! 8)
Válaszol
shalafi66 Írta:http://hangszoro.net/images/tkp.jpg
Tökéletes, jó helyen van a karika Smile)) Térkép helyénmarad. Big GrinD
Üdv, Péter
Válaszol
Wagnerur Írta:
shalafi66 Írta:Ennyi erővel spexcel kollégát is hallhatnád önmagad hangjaként. .zold.
Spexcel olyan mint a nyári zápor. Ritkán jön és akkor is gyorsan eltűnik. :-P

Ha vki tudja spexcel mostani élő telefonszámát, adja már meg nekem (privát üzi vagy email formájában) mert beszédem van vele.
Üdv, Péter
Válaszol
topeti Írta:Ha vki tudja spexcel mostani élő telefonszámát, adja már meg nekem (privát üzi vagy email formájában) mert beszédem van vele.
30-350-1341
Válaszol
fdsa Írta:
topeti Írta:Ha vki tudja spexcel mostani élő telefonszámát, adja már meg nekem (privát üzi vagy email formájában) mert beszédem van vele.
30-***-****
Nagyon szépen köszönöm, sikerült elérnem. Szerintem shala mindjárt törli az előző hsz-ban lévő számot, ahogy én ezt itt. Smile
Üdv, Péter
Válaszol
Az eladó holmiknál is ottvan sp. száma. Szóval...
Válaszol
shalafi66 Írta:Az eladó holmiknál is ottvan sp. száma. Szóval...
én is onnan lőttem Smile
nem csak írni kell, olvasni is néha
Válaszol
topeti Írta:Tökéletes, jó helyen van a karika Smile
Eredetileg nem volt jó helyen, a cég oda költözött ahol a karika van.

Én kérek elnézést. :-D
Válaszol
Pedig ez tényleg (majdnem) így volt. Big Grin
Válaszol
Mekkora lol ez a telefonszám izé. :-D Ráadásul több topikban is ott van. (Ettől függetlenül én nem írnám ki sehova.)
Válaszol
Talán nem találta senki és ezért költözött. :-P
Válaszol
Vava: Már egész közel járok a neked szánt lemezek írásával a végcélhoz. Megvettem pár üres lemezt. .oh.
Válaszol
Smile ráér Wink
nem akarlak sietettni. Várni várom de türelemmel Smile

üdv: vava
Válaszol
Kössz Wági, h. így ápolod a fórumtársak még fejlődő lekivilágát. Wink .zold.
Válaszol
Hááááát vannak helyek ahol már rendesen útálnak, pedig igazán rendes és segítőkész vagyok. Egy darabig. Utána meg nem éppen a lelki üdvöm amiért imádkoznak. .forog.
Válaszol
Nekem semmi bajom Wagnerurral! Sőt.
De kiváncsi vagyok mibaja azoknak a fórumozóknak?
Kifejtenéd nekem Wagnerur? Ha nem akarod nyilvánosan akár püben is Smile

üdv: vava
Válaszol
Sztem csak annyi, h. az életünk bonyolult, de sokan inkább szeretik le-egyszerűsíteni. .ordog. Akkor is amikor nem volna muszáj.
Válaszol
Talán az a legfinomabb meghatározás, ha úgy hívom az olyan embereket akik mások életének bonyolításával próbálják a saját életüket egyszerűbbé tenni, hogy writeonly-üzemmódba kapcsolnak. :-D A jelenlévők mindig kivételek Vava. ;-) Egyébként sem itt volt(van) ilyen gondom. Itt moderátorként sok gomb van. És szükség esetén használom is. .torz. A legtöbb gond akkor jön ha nem ért valaki a szépszóból elsőre és a látszólagos igazának próbál nyomatékot adni olyan szavakkal melyeket magam is szívesen használok néha. :-D Bár itt még nem adtam elő ilyen hangnemben semmit és remélem nem is lesz rá szükség. Megaztán nem minden helyen vannak az adminok és a moderátorok a helyzet magaslatán. (Itt is biztos lenne min változtatni, de ilyen forgalom mellett inkább nevezném családiasnak a légkört mint dolgosnak.)
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 94 Vendég