A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Immáron piszokul unom az állandó bejelentkezést .
Válaszol
Nem tudom, lehet, hogy furcsa, de nekem jól működik.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Nemcsak ide ,a Terminalra ,és az Audiodiyre se megy automatikusan .
Válaszol
Akkor biztos nem nálam van a hiba.
Válaszol
A mélyládámnak a SAL-os aktív váltójának áramellátásának a kapcsolójának vezetéke megrázott mint állat. Bal kéz elzibbad, jobb láb görcs, szívem még szerencsére ép.
Válaszol
.aaa. Ilyenkor én régebben olyan szép cifrákat mondtam. Big Grin
Válaszol
Mé nyúkál ijjen helyekre? .aaa. .no.
Válaszol
Miért is jutott ugyanaz a smájli eszünkbe? Tongue
Válaszol
Mert nem volt jobb? [Kép: bult.gif]

Szerk: egyébként mindegy, csak vigyázzon, h. ne földelje magát vmivel. Akkor tényleg életveszélyes.
Válaszol
Engem eddig 5 ször rázott 230. Abból egy hagyot sebhelyet.
De mindíg műanyag széken ültem felhúzott lábbal így nem lett gond hála istennek.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Én annyira megrémültem, szóhoz sem jutottam. No cifrázás. Remegni már nem remegek, de a lábam még minig görcsöl. Valami más forrásból kéne 12V, szűrt áramot szerválnom
Válaszol
Igen első kettőnél énis halálra rémültem de a többinál csak bosszankodtam
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Tessék csak megfigyelnie magát diszkós, mert nem vicc ez a dolog. .forog.
Válaszol
.forog. Az mond valamit, ha azt mondom, h. nem számolom már? De ugye nem ez a követendő példa. Wink Áram alatt lévő ké-szüléket nem szerelünk, me' jön a tűzvédelem. Wink

http://www.gatveder.hu/videok/1006256.wmv

És megissza a fél éves whisky-készleted... Biztos, ami biztos alapon.
Válaszol
LOOL Big Grin

Hát igen. Ezzel a videóval jónéhány embert megröhögtettem, Bluefish mutatta még anno, Azóta kultuszfimmé vált köreinkben, folyamatosan idézzük, sőt még a honlapom kezdőoldalára is kitettem.

Ez valami kegyetlen. Igen. Nincsen rá szó.
Válaszol
Van mégegy jó vid... http://gatveder.hu/videok/1000853.wmv

Mónika show rulez. Wink .zold.
Válaszol
Ilyen a világon nincs. Most egy számítógépet is szereltem. (monitor képe szépen festődött is a hangfal közelében) Megfogom a monitor dugaszát. RÁZ. közben szerelgetem tovább, SD ram csere, megráz a gépház. Na, akkor cifráztam rendesen. Úgy otthagytam az egészet a francba... Elegem van. MNiért ver engem az Isten? Egyszerűen nem hiszem el, mi van ma
Válaszol
Neked már lassan vezetési pótlék járna...
Válaszol
hogy megnyugtassam magam, zenét szoktam hallgatni. De most, táp híján, nem működtethetem a váltót, a HA31-ek, most csak dísznek vannak. Még zenét sem tudok hallgatni rendesen...
A pótlék jól jönne, mert az állam megvonta a kajatámogatást mindenkitől, kivéve a 3gyerekes stb.., és 6król 9,6kra nőtt a kajám a kóterban, és még szar is amit adnak...
Válaszol
DjTaRsY Írta:Szobába akar a halál horn-t. Discozni szeretnék viszonylag nagy teremben. Esetleg szabadtér. Az én szobámba a 35W-os (ez tényleg annyi mint rá van írva Tongue) 5.1 is elég...

Szerk.: A Tesla magasat meg ne tessék fikázni, Te még nem hallottad szólni! Big Grin
Fikázni nem fikáztam Smile De nem hangosítani való szegényke :-) Ilyen felhasználásra inkább egy ring, vagy egy driver tölcsérben ! Annyira gondolta, hogy nem iztos hogy hálás lenne a tesla ha egy éjjelen át hajtanád ezerrel ! Mégha szól is nagyot ! akkor is....
Válaszol
Túlélt ez már kést, kezeket, vágást, szűrást, ütést, több éjjelen keresztül Tongue
Ezek után tervezem a cseréjét is, de egyszerűen nem képes megdögleni, még így is elképesztő hangja van
Válaszol
Még úgy egy éve írtam egy fura subról a sub topikban. Elkészült a láda, de sajnos a lapszabás nem sikerült fényesen. Pontosan 1mm-el nagyobb lett egy méret, így nem fér el a helyén a doboz. Talán mondanom sem kell, hogy ez már az összeszerelés után derült ki. Lesz egy kis munkája a kézicsiszolónak. :-( .sir.
Válaszol
Öööö 9600/hét vagy hónap? Egy jobb vacsoránk annyi. .sokk.
Válaszol
Egyáltalán túlélted a tegnapi napot á-RAM vezető? .forog.
Válaszol
DjTaRsY Írta:Túlélt ez már kést, kezeket, vágást, szűrást, ütést, több éjjelen keresztül Tongue
Ezek után tervezem a cseréjét is, de egyszerűen nem képes megdögleni, még így is elképesztő hangja van
Jön a mondás ! "Évi 8-10 bulit telirecseg az még perem nélkül is" LoL Én a helyedbe akkor vigyáznék rá ! Ha tényleg annyira szép a hangja, és ha nem akar megdögleni... tedd félre a két magast és egyszer ha építessz otthonra egy sztereo hangfalpárt, akkor jóljöhet majd !
Válaszol
Túl, és egy Codegen 350W-os vadiúj tápot raktam be helyette, a másikhoz hozzá sem merek nyúlni, de ez meg ne redesen szűrt, van benn egy kis 50Hz-s zúgás... Esetleg tudtok ellene valamit?
Válaszol
bluefish Írta:Jön a mondás ! "Évi 8-10 bulit telirecseg az még perem nélkül is" LoL

A perem az egyetlen ami még ép...
Válaszol
Csak nekem tűnik úgy, mintha pár írás eltűnt volna? Közte egy-kettő az enyém is volt. A tartalomjegyzékben még Lala 23:30 körüli írása látszik utolsónak. .forog. Szerk: Megtaláltam mindet. A helyén. Tőcssé resti topik. :-D Szétofföltük a zofftopikot. ;-) Egyéb Iránt is tessék magatokat szégyelni. Nem vettétek a fáradtságot, hogy elolvassátok és értelmezzétek az általam itt beírt linket. Tessék csak megvizsgálni, hogy az esetleges csodás rendszer milyen hibákat talál otthon. Mert egy jó rendszer nem feltétlenül azért jó mert szépen szól, hanem a részletekben rejlő hibákat is megtalálja, megmutatja. 8) csak én vagyok tökéletlen. :-P
Válaszol
Lessz az idén HES ?
Válaszol
Mócsing Írta:Lessz az idén HES ?
Kituggya? http://www.hazimozihifishow.hu/dokz/HM_hifishow_eng.pdf
Válaszol
Ez a Rezső-só. Pfuj. Karöltve Bélával...
Válaszol
Úgy látszik nem csak nekem van negatív véleményem Rezső munkásságáról.
Válaszol
A Fonóban megint lessz valami .
Válaszol
Igen, okt 21. Arra igyekszem eljutni dokival meg Lévával. Majd jól megnézem, ki mit visz.
Válaszol
Talán visz valaki Phonogépet is Smile
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 19 Vendég