A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Talán és leülünk egy baráti össze-fonódásra. .zold.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Perverz disznó! Tongue

Mi is lesz ott? Talán Mócsing TL-je? Smile
Válaszol
Wagnerur Írta:Nem vettétek a fáradtságot, hogy elolvassátok és értelmezzétek az általam itt beírt linket. Tessék csak megvizsgálni, hogy az esetleges csodás rendszer milyen hibákat talál otthon. Mert egy jó rendszer nem feltétlenül azért jó mert szépen szól, hanem a részletekben rejlő hibákat is megtalálja, megmutatja. 8) csak én vagyok tökéletlen. :-P
Én már vettem. Big Grin Be is kommenteltem. Még elbírálás alatt van az írásom sorsa, ha megfelel a moderálási elveknek, majd felkerül a blogba. D: Remélem. Különben hiába koptattam a QWERTY-t.
Válaszol
Mostanában ez a divat, hogy valaki ráereszt egy felvételre egy effektet, a többieknek meg ki kell találniuk, hogy melyik volt az? És aki nem találja el, az dobja el a fülét? Nincs elég sz@r felvétel önmagában?
Én egyszer rendeztem egy vaktesztet, amikor a filcezett szélű CD-ket kellett volna eltalálni. Szegény Cortez nem sokkal utána még a moderátorságról is lemondott Big Grin
Válaszol
fdsa Írta:Mostanában ez a divat, hogy valaki ráereszt egy felvételre egy effektet, a többieknek meg ki kell találniuk, hogy melyik volt az? És aki nem találja el, az dobja el a fülét? Nincs elég sz@r felvétel önmagában?
Nem ez volt a lényege, de ezt tudod jól, hisz elolvastad.
Válaszol
Nem, de mostanában ez tényleg divat, meg a tesztek úgy általában, a tesz-tek korát éljük. .zold.
Válaszol
vava Írta:Üdv mindenkinek!

Ehónap 21-dikén magyar gyártók "kiállítása" a fonóban!!!!!

1116 Budapest
Sztregova u. 3.

Tel.: 206-5300
Fax: 203-1752

Megközelíthető a Deák tértől 47-es, a Moszkva tértől 18-as, a Batthyány tértől pedig 41-es villamossal. Leszállás a Kalotaszeg utcai megállónál, ahonnan 2 perc gyalog visszafelé; a legközelebbi keresztutcán jobbra.

http://img265.imageshack.us/my.php?image...poscz7.gif

üdv:vava
A diyaudio-n láttam ilyet pár napja, de sok értelmét annak se láttam.
A Szent István konziban Újházi László, a Magyar Rádió volt műszaki igazgatója - aki ott tanított hangtechnikát - felvételiztette hasonló módon a delikvenseket még a múlt században.
Válaszol
Felhasználnám egyik régebbi ötleted, menjünk el a mérésügyiekhez, hátha hitelesítik a füleinket. Big Grin
Válaszol
Egyébként ha már ittvagyunk... http://www.momus.hu/article.php?print=1&id=21 Kár, hogy azok a képek nem látszanak..
Válaszol
shalafi66 Írta:Nem, de mostanában ez tényleg divat, meg a tesztek úgy általában, a tesz-tek korát éljük. .zold.
Ezt majd jól kitárgyalom TamásSAL. (:-P) Biztos eltart ez is vagy 3-4 órát, mert ez amúgy a vesszőparipája. (Bár erről asszem nem írt igazán, de a digitális pártján áll. Legalábbis a stúdió technika terén.)
Válaszol
fdsa Írta:
vava Írta:Üdv mindenkinek!

Ehónap 21-dikén magyar gyártók "kiállítása" a fonóban!!!!!

1116 Budapest
Sztregova u. 3.

Tel.: 206-5300
Fax: 203-1752

Megközelíthető a Deák tértől 47-es, a Moszkva tértől 18-as, a Batthyány tértől pedig 41-es villamossal. Leszállás a Kalotaszeg utcai megállónál, ahonnan 2 perc gyalog visszafelé; a legközelebbi keresztutcán jobbra.

http://img265.imageshack.us/my.php?image...poscz7.gif

üdv:vava
A diyaudio-n láttam ilyet pár napja, de sok értelmét annak se láttam.
A Szent István konziban Újházi László, a Magyar Rádió volt műszaki igazgatója - aki ott tanított hangtechnikát - felvételiztette hasonló módon a delikvenseket még a múlt században.
Ööööö kiállítást csinált nekik? .forog. Nemtom. Biztos van benne valami, de engem is inkább az érdekel, hogy nekem legyen szép/tiszta/stb amit hallok. Ha meg van valami hiba majd Lala megmondja mi az. :-D Vagy hallgassa el mindörökké. Amen. ;-)
Válaszol
shalafi66 Írta:Egyébként ha már ittvagyunk... http://www.momus.hu/article.php?print=1&id=21 Kár, hogy azok a képek nem látszanak..
Ez jó móka lehetett. Azért pár Vivaldi Négy évszak is érdekes szokott lenni. Nemrég utcán hallgattam, egy hegedű és egy (tessék kapaszkodni) tangóharmonika előadásában. Volt némi menekülési kényszer bennem, mert a th nem átallott játszani is, márpedig azt nehezen viselem. A lényeg, hogy gyakorlatilag beálltak egy állandó forte-szintre. Asszittem elsírom magam. Széjjel gyilkolták az egész telet.
Válaszol
"Úriember az, aki tud tangóharmonikázni, de nem teszi."
Válaszol
HerWagner.
Akkor Te még nemhallottad Lagzi Lajcsit ,és sztárvendégeit élőben !
Ráadásul az asszony nemengedett leittasodni , pedig hogy könyörögtem .
Lefigyeltem Lajcsi mit tud ,és mit nem . Speciel énekelni , meg trombitálni azt nem .
Válaszol
Berozsdált a hangszer? .haha.

Persze szigorúan élőben. .zold.
Válaszol
Az már rozsdásnak született .
Válaszol
fdsa Írta:"Úriember az, aki tud tangóharmonikázni, de nem teszi."
Maga egy olvasott ember. Sokat olvasott. .torz.
Válaszol
Részvétem Mócsing. Mindig csodálom az olyan embereket akik ilyen próbatétel után sem adják fel az élet szebbik oldalának meglátását! 8)
Válaszol
Ezesetben a szebbik oldalt két részeg liba jelentette . Az egyiknek több füle volt mint foga , a másiknak meg jó segge . Messze jobb műsort produkáltak mint a Lajos .
Válaszol
CSak nem a padödö volt .?.
Válaszol
Ááááá , két szakadék . / Ők az úri közönség részét képezték./
Válaszol
http://www.padodo.hu/letolt/mp3/besztof/CD2Track09.mp3
Válaszol
Lakodalom Lajost egyébként annyira tisztelik Soroksáron, hogy még a zeneiskolát is a nagyapjáról nevezték el. Meghívják díszvendégnek is mindenhova, de arra vigyáznak, hogy hangszert ne adjanak a kezébe.
Válaszol
.haha.
Válaszol
Borzalmas éjjel után valamivel rosszabb reggel. Nem hittem volna, hogy pá-dő-dő-re és fogatlan öööö hölgyekre kell ébredni. Big Grin .aaa.
Válaszol
A padödö-s hölgy Rázc Kati vót. Big Grin Sok foggal.
Válaszol
fdsa Írta:Lakodalom Lajost egyébként annyira tisztelik Soroksáron, hogy még a zeneiskolát is a nagyapjáról nevezték el. Meghívják díszvendégnek is mindenhova, de arra vigyáznak, hogy hangszert ne adjanak a kezébe.

-------------
mesélik,hogy megfújja ami a kezébe kerül...
pő-pő---apádanyád idejöjjön...
pia nyer
Válaszol
Lai Chi kici ócó ...
Válaszol
Jövő héten, 3 napot leszek itthon, ebből következik, hogy ha fel tudnám most hétvégén adni a rendelést, akkor meg tudnám építeni, míg itthon leszek. Légyszi segítsetek a hangváltóban! Már nyugtalankodnak a pénzelőim. Ha most csúszok, egy hónapot csúszok, akkor meg ünnepekre készülés, meg minden. Gondolom, a Ti életetek sem valami egyszerű...
Válaszol
Szerintem még őszi szünetben is lesz időd. Big Grin
Válaszol
Lalának most asszem nem sok ideje van. Alig látom itt. Szerk: szerintem próbáld ki azt a váltót amit a kétutas topikban írtál. Bár elég meredeknek tűnik.
Az aláírásod állat. 8) Egy igen híres ember mondott ilyeneket, csak már elitta a zagyát. :-D
Válaszol
Hogyne lenne állat Big Grin.
Felőlem Ok, kipróbálhatjuk. Viszont ezt most tényleg így kell bekötnöm? http://web.axelero.hu/whiteful1545/images/seriess.gif
Viszont reflexcső hiányzik.

Őszi szünet. Mire meg lesz építve, arra nem kell menni kóterba, aztán nem kell hallgatni. Szeretnék részt venni a Kollégiumban zajló hatalmi harcban.
Mostani vezető: http://www.djtarsy.extra.hu/images/leader.jpg
Kérdezték, hogy jól szól-e, én úgy leszóltam, mint állat. De valódi tényekkel alátámasztva, minden tudásomat beleadva. Gondolom Ti is látjátok, igazam van. Hogy akkor miért ez vezet? Mert egy Tesla erősítő van alatta. Kontakthibás, jó öreg Big Grin
Válaszol
hát ezt nem lesz nehéz lealázni Smile
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Sziasztok!

Ezt ma küldték nekem.
Nem egyszerű!!!!!!

http://youtube.com/watch?v=ozhdHJX-xOg&m...ed&search=

üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
vava Írta:Sziasztok!

Ezt ma küldték nekem.
Nem egyszerű!!!!!!

http://youtube.com/watch?v=ozhdHJX-xOg&m...ed&search=

üdv: vava
-----------

uriember nem üt meg nőt,
csak belerúg
vagy berúg
pia nyer
Válaszol