2007. 10. 15., 13:59
Sziasztok, újabb kérdéssel állok elétek ! Van egy pár Omnitronic hangfalam név szerint DX1222 tudom elég kis gagyi, de ajándék lónak nem nézem a fogát... Szóval ezzel szeretnék valami kis hangjavítást tenni ! 30 cmes mélyközép van benne, és két piezo... gondoltam rá, hogy veszek bele magas drivert, és építek hangváltót hozzá ! A mélyközép hangjával nem is lenne bajom, hanem inkább a piezok bántják a fülem... meg talán a mostani váltó féle képződmény elég sz@r ... Ha valakinek lenne ötlete valami magas sugárzóra, esetleg váltásra... Tudom mérni kellene a mélyközepet... De arra nincs lehetőségem sajnos
A magas sugárzóra kb 5000 ftot költenék darabonként, hangváltó meg nem tudom ahogy jön ... Előre is köszönöm a tippeket, ötleteket, és bocsi, hogy ide írtam ezt, lehet átmodoljátok de nemtudtam hirtelen hogy hova...
A magas sugárzóra kb 5000 ftot költenék darabonként, hangváltó meg nem tudom ahogy jön ... Előre is köszönöm a tippeket, ötleteket, és bocsi, hogy ide írtam ezt, lehet átmodoljátok de nemtudtam hirtelen hogy hova...