Üzenetek: 7 892
Témák: 30
Értékelés:
1
Jó, hogy nem szélessávúval csináltad. .zold.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Üzenetek: 2 277
Témák: 3
Értékelés:
0
Van valakinek elfekvő WM61-es kapszulája ?
Üzenetek: 405
Értékelés:
0
Egyébként készül a doboz, már csak a reficső, meg a hangfalcsati hiányzik a kivágatlan előlappal egyetemben. Ritka ronda lett, úgyhogy majd be lesz vonva valami kárpittal
Üzenetek: 674
Témák: 0
Értékelés:
0
shalafi66 Írta:Jó, hogy nem szélessávúval csináltad. .zold. Lehet, hogy elnéztem, az egy passzív radiator akar lenni, és így már minden tiszta.
Üzenetek: 283
Témák: 2
Értékelés:
0
shalafi66 Írta:Velem együtt hatan dolgoznak a H2000-nél, egy "titkárnő" Ágota, a cégvezető Sanyi, az üzemben Tamás, és két nyugdíjas hölgy nagyjából fél-fél műszakban viszi a gyártást. Egyelőre ez kb. 10 000 db hangszórót jelent évente. Most úgy tűnik, ez az állapot végleges. Én csak egyet nem értek. A cég és elődje fehérvári, kollégáid szintén, de te meg Mezőkövesden élsz és tudtommal eleve Heves megyei vagy.
Hogy sikerült ezt összehozni? 
A 10.000 db hangszóró az összes keresletet kielégíti, vagy volna még felvevőképesség? (az összes alatt nem egy-két kívánságműsort értek, hanem kumulált keresletet)
Üdv: Crockoo
Értékelés:
0
DjTaRsY Írta:Járatom a rendszert. És így képzelem el a doboz forgalmazását.
http://kepfeltoltes.hu/071022/DSC02316_w...es.hu_.jpg
Valaki még el is hinné, hogy 1200W sajnos Ezt a style-t ajánld be a cukivagyok.hu oldalon... szerintem lenne vele sikered
Üzenetek: 883
Témák: 4
Értékelés:
2
Értékelés:
1
Crockoo Írta:Én csak egyet nem értek. A cég és elődje fehérvári, kollégáid szintén, de te meg Mezőkövesden élsz és tudtommal eleve Heves megyei vagy. Hogy sikerült ezt összehozni?  Miskolcon születtem, a szépemlékű vasgyári kórházban, Mezőkeresztesen éltem életem első 16 évét, aztán Mezőkövesdre jutottam. Volt némi személyes ismeretség a H2000-el, aztán ez lett belőle. Crockoo Írta:A 10.000 db hangszóró az összes keresletet kielégíti, vagy volna még felvevőképesség? (az összes alatt nem egy-két kívánságműsort értek, hanem kumulált keresletet) Annyit gyártanak, amennyi elfogy.
Értékelés:
0
shalafi66 Írta:Volt némi személyes ismeretség a H2000-el, aztán ez lett belőle.
Annyit gyártanak, amennyi elfogy. Így már érthető. Én azt gondoltam volna, hogy tanulmányaid után kerültél az egykori Videotonhoz, esetleg ott is éltél vhol a környéken, majd visszaköltöztél... de nem 
Ami a produktivitást illeti: 250 munkanappal számolva ez napi 40 hangszóró, és ha van a két idős hölgy, valamint a cégvezető és a másik kolléga az üzemben, és még Te, akkor ez 8 hangszóró fejenként, naponta. Bár életemben nem építettem még hangszórót, viszont figyelembe véve azt, hogy félautomata (és félig kézi) az összeszerelés, valamint a két hölgy félműszakos, akkor korrigálva 4 fő, 40 db, az 10/fő/nap. Kb 48 perc egy darabra. Igaz, ebben benne van minden egyéb tevékenység is. Érdekes kis manufaktúra a H2000
Értékelés:
1
Nemnem,  csak hárman dolgoznak az üzemben, ez a maximum. Ebből kettő félműszak, vagy még annyi sem, mert az egyikük sokat betegeskedik sajnos, így kb 20db egy emberre naponta. Bár ez sem igaz így ebben a formában, mert a szerelést Tamás végzi, a többiek csak a keze alá dolgoznak.
Értékelés:
2
Lala mindig új matematikai elemekkel rukkol elő.  Utána kiderül, hogy végülis két ember készít 10.000db-ot, mert a háromból egy mindig kávét főz vagy mosogat.  .torz. .torz.
Értékelés:
1
Igazából azt akartam írni, hogy majdnem egy ember csinálja. .forog.
Értékelés:
2
Persze. Nálunk meg 50 ember készít sebességváltót, csak a másik 500 előkészíti nekik. .torz.
Üzenetek: 804
Értékelés:
0
shalafi66 Írta:Igazából azt akartam írni, hogy majdnem egy ember csinálja. .forog. És azt az egyet Sztahanovnak hívják
Üzenetek: 703
Témák: 12
Értékelés:
0
Sziasztok!
Nemtudtam hova tenni így ide került ez a kis kétutas vegyes hangfal.
Mivel ma sztrájk volt a mávnál és nem járt a vonatom ezért inkább otthon maradtam és építésbe foktam unalmamban.
A hangszórók: AKAI 13 centis 13Wos ezeréves csoda és a másik hangfalamból kibuherált SAL DTF12
A doboz 9L reflex, 19-es jóminőségű pzdorja.
A váltó egy 4,7 uf-os kondi a magas elött. Az is egy használt elektrolit (nem volt itthon más)
A doboz kezdetleges: http://img142.imageshack.us/my.php?image...251rk6.jpg
és az eddigi mérés:
http://img80.imageshack.us/my.php?image=nvtelengg6.jpg
üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Értékelés:
1
ez videkotton, és 35Watt.  Tedd abba troppikba.
Értékelés:
0
Át raktam de innen csak te tod kitörölni
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Üzenetek: 558
Értékelés:
0
Kedves Mindannyian!
November 2-3-4.-én lesz 10-18 óra között, a Westend-Hiltonban az idei Házi Mozi és High-End Show, Budapesten.
Belépőjegy 2.000.-Ft-ért, vagy internetről előre-regisztrálva 1.000.-Ft/fő.
( digitalis-hazimozi.hu )
Nézzük, hallgassuk meg, ezt javaslom.
Üdv! SMA
Értékelés:
1
Nem vagyok benne biztos, hogy túl sok értelme volna.
Értékelés:
0
Mi van emberek? Fagy az élet? Nekem meg most no suli. a Kóterrendszer pedig úgy módosult, hogy kárpittal be lesz vonva a doboz maga, kivéve az első, préseltfa lemez (asszem), az le lesz kenve, valami lazúrral talán, és az fog fényesedni a fekete kárpit mellett. Kérdés: a HA15-nek elég lesz e az az 5mm széles lemez (elég merev), vagy erősítsem meg valahogy. A HTML-t meg elkezdem készíteni, sokat balfékeskedtem, majd meglássátok.
Értékelés:
1
.torz.
Értékelés:
0
shalafi66 Írta:.torz.
Akkor ezt figyeld.
http://www.djtarsy.extra.hu/koter.htm
Bátorkodtam megcsinálni, ahol tartunk addig. Tehát nem végleges! (korán sem) Remélem jól látható, 1680*1050-es felbontáson valahogy nem tudtam 1024-re optimalizálni
Értékelés:
2
shalafi66 Írta:.torz. Ne gonoszkodj, inkább mailt olvass. :-D
Értékelés:
2
DjTaRsY Írta:shalafi66 Írta:.torz.
Akkor ezt figyeld.
http://www.djtarsy.extra.hu/koter.htm
Bátorkodtam megcsinálni, ahol tartunk addig. Tehát nem végleges! (korán sem) Remélem jól látható, 1680*1050-es felbontáson valahogy nem tudtam 1024-re optimalizálni Lehet csak az operamini vacakol, de nekem egy kép sincs az oldalon. :-o
Értékelés:
0
IE-ben is csak a képtartók látszanak, talán a képeket is fel kellett volna tölteni az oldalra. Az "üdv_elemei" nevű könyvtárra gondolok, amelyben a képek vannak, image001.jpg és társai.
Üzenetek: 208
Témák: 0
Értékelés:
0
Én sem látom a képeket
Értékelés:
1
Firefoxal látjátok csak, mert ékezetes az url.
Értékelés:
0
shalafi66 Írta:Firefoxal látjátok csak, mert ékezetes az url. ... ami nagyfokú amatőrségre vall
Értékelés:
1
Hát igen, csak kérdés, hogy a szerkesztő, vagy pedig a böngszéő(k) részéről.
Értékelés:
0
DjTaRsY!
Szép munka! Bár én a magaskat jóval közelebb raktam volna a mélyhez .forog.
üdv: vava
Értékelés:
0
Anyám. Nem gondoltam volna, hogy az éjjeli munkámat így elrontom.
Megnéztem nekem jó volt. IE-t nem használok, többit főképp nem. Az én firefoxom saját magam által tuningolt (nem sufni, komoly eredmények). Mérföldekkel jobb, mint a többi böngésző (szvsz)
A hibát javítom. Szerk.: A javított verziót, az IE szintaxishibával, rosszul jeleníti meg. Erre ezt tudom mondani. http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable
Szerk2.: http://www.djtarsy.extra.hu/koterjav.htm
És szeretnék mindenkitől elnézést kérni a kellemetlenségek miatt, legközelebb jobban figyelek
Értékelés:
1
Jól van az, így ékezet nélkül már o/a-val is látszik.
Értékelés:
0
shalafi66 Írta:Hát igen, csak kérdés, hogy a szerkesztő, vagy pedig a böngszéő(k) részéről. 
Idézet:<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="ProgId" content="Word.Document">
<meta name="Generator" content="Microsoft Word 10">
<meta name="Originator" content="Microsoft Word 10">
Na, itt a hiba!  Nem szeressük az IE-t, de Worddel szerkesztjük a html-t.
És nem vesszük figyelembe, hogy a szervereken nem XP fut, hanem Unix, esetleg Linux, azok meg nem igazán szeretik az ékezetes betűket...
Értékelés:
0
Jegyzettömbbel való szerkesztéshez nem akartam nekiállni. Weblapszerkesztéshez nem értek, Új Oprendszeremen még nincs fent egy normális sem. Mivel nem is akarok weblapszerkesztéssel foglalkozni, nagyon nem is fogok word-ön kívül mással szerkeszteni.
És hibáiból tanul az ember. Tanultam
Értékelés:
1
fdsa Írta:hanem Unix, esetleg Linux, azok meg nem igazán szeretik az ékezetes betűket... Ez nem így van. Fent említett rendszerekenek semmi gondjuk az ékezetekkel. Ez most a böngészők gyengesége. Az FF már rég tudja az ékezeteket, ez egy jó pont neki, hisz a többi még most sem.
Épp ezért sajnos nem használhatjuk URL-ben...
|