A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Jóvanjóvan. Általában én is FF-ot használok, már ha PC-ről vagyok, de telóra ritka a jó FF. Sajnos a minivel nem néztem az oldal forrását, abból hamar kiderült volna mi a gond. (És még az O/A szeretné ha fizetnék neki? Hehe. Hagyjuk a vicceket.)
A másik két, még számításba jöhető böngésző meg ... az ie assetom volt-e már elindítva a gépen mióta meghalt a régi vinyóm. Big Grin
Válaszol
Gyönyörűen szól a kis kóterrendszer, és ha összehasonlítom a "nagy doboz"-zal, ég és föld.
Szóval a magas tényleg irányított lett, de nagyon szép mégis. A doboz hallhatóan nem megy mélyre. Ezt vártam, sikerült.
Válaszol
DjTaRsY Írta:Ezt vártam, sikerült.

Az jó!, én is szeretnék már eljutni arra szintre,hogy úgy szóljon ez a "szemét"láda ahogy én akarom.
Válaszol
Kész mindkettő. Hamarosan link
Válaszol
Véjting fór pikcsőr. (Úgy néz ki, jövőhéten már nekem is lesz hangszóróm a szubba. :-D)
Válaszol
.gonosz.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
DjTaRsY Írta:
shalafi66 Írta:.torz.

Akkor ezt figyeld.
http://www.djtarsy.extra.hu/koter.htm

Finom volt a süti? Látom anyuci gondoskodott róla, hogy ne maradjon éhen a kicsi fia, miközben hangfalat épít. .haha.
Üdv, Péter
Válaszol
Egy ****-t. Jött egyik volt osztálytársam anyja, hogy kell neki valami, meg templomot takarítanak, meg hozott sütit, kóstoljam meeeg. Meg ne tudjak haladni a munkával...

Más. Engedélyezett az userbar használata? (vagy jó szemmel nézik-e) Csak egy darabról lenne szó.
Szerk.: Már látszik. Maradhat? .oh.
Válaszol
miaz
Válaszol
userbar: ami Dj alatt látható de másnak nincs. És nincs gond vele szerintem. Kicsit lefogja a fórumot ha sok van egy oldalon, de nem vészes még mobillal sem. :-)
Válaszol
shalafi66 Írta:.gonosz.
Maga ne gonoszkódgyón velem. :-D
Válaszol
Wagnerur Írta:Kicsit lefogja a fórumot ha sok van egy oldalon, de nem vészes még mobillal sem. :-)

Majd vagy nem pofázok annyit, vagy bezúzom a képet.
Válaszol
Wagnerur Írta:
.gonosz. .foz.
Válaszol
DjTaRsY Írta:
Wagnerur Írta:Kicsit lefogja a fórumot ha sok van egy oldalon, de nem vészes még mobillal sem. :-)

Majd vagy nem pofázok annyit, vagy bezúzom a képet.
Kicsit lefogja: A SE-portal.hu fórumán szinte mindenkinek van. Ráadásul ott az új phpBB ami szintén lassú szerintem. Na ott kb 3mp-et jelent egy oldal esetén a sok kép mobillal. Szal nincs jelentősége. Egyébként tesztelhető. Képek ki és úgy letöltés, majd képekkel. (Az új phpBB-nél beállítható, hogy megjelenjen vagy sem a userbar. ;-) )
Egyébként tessék csak írni bátran. :-P
Válaszol
shalafi66 Írta:
Wagnerur Írta:
.gonosz. .foz.
Mit? Túróstésztát? Vagy teát? :-P
Válaszol
Wágnerúr, hogy van az kérem, hogy maga 2 évig alig szólalt meg, most meg az ön hsz-ai szaporodnak a legjobban?? Big Grin Smile
Üdv, Péter
Válaszol
Elfoglalt volt. De most méginkább elfoglalt, ezért szakít időt a fó-rumozára. Különben megtérni sosem késő. Big Grin
Válaszol
Wagnerur Írta:
shalafi66 Írta:
Wagnerur Írta:
.gonosz. .foz.
Gondolatkísérletet főztem túróstésztával. Csak rágós lett.
Válaszol
shalafi66 Írta:
Wagnerur Írta:
shalafi66 Írta:
Wagnerur Írta:
.gonosz. .foz.
Gondolatkísérletet főztem túróstésztával. Csak rágós lett.
Milyen szép grafika születik az idézésből
Válaszol
Hát még ha [Kép: icon_szellem.gif]et idéztem volna... .ordog.
Válaszol
Nagyon [Kép: SzellemP85.gif]es valaki.
Válaszol
topeti Írta:Wágnerúr, hogy van az kérem, hogy maga 2 évig alig szólalt meg, most meg az ön hsz-ai szaporodnak a legjobban?? Big Grin Smile
Nos van úgy, hogy az ember egyéb elfoglaltsága miatt kevesebbet internetezik és azt is máshol teszi, nem ezen a portálon. Magára bízok egy matematikai fejtörőt. 15 hónapos lesz a fiam ... Wink

Szerk: közben azt elfelejtettem, hogy a régi telóm nem volt alkalmas igazán a webes tartalmak megjelenítésére. A mostani viszont már majdnem tökéletes. Mobilokon ma is ritka a flsh illetve a java tökéletes és teljes mejlenítésére. Utóbbi részlegesen már sikerült ezen is, de a flash csak operációs rendszerrel ellátott mobilokon működik megfelelő driverek esetén. Ezzel kb leszűkítettem a kört kb 10 féle modelre. Big Grin
Válaszol
Gratulálok hozzá wagnerur! Bár énis ott tartanék
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
(9+15)/2=2 Jeah.

Egyébként nem ilyenkor van a fiadnak ilyen hangszóró benyomó, perembeszakító, gombnyomkodós, konnektorbanyulkálós korszaka?

Anyám mondta, hogy én elvágtam az éjjelilámpa 220-V-ezetékét ollóval, és majdnem ott maradtnam.

Szerk.: Én még nem igazán akarok ott tartani. Tongue
Majd.
Válaszol
Köszönöm, van mihez. Egy igazán jól sikerült darab van a szülői felelősségünk alatt. .torz. .torz. .torz. .haha. Íme egy tegnapi kép. [Kép: 0711020132kicsizu6.jpg]

Persze azt azért hozzá kell tennem, inkább most is vele foglalkozok mint netezek. Wink

A hangszóró amit elér, nos az most van halálra ítélve. A többi a falon lóg. Tongue (google: loudpanel pps-1) 8)
Válaszol
.taps. Egy kicsit irigyellek Smile
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Hehe. Van a gépen vagy 1500 kép róla. Gondolkodom, hogy feltöltöm mindet valahova, de még az imgshack méretében (max 1,5 mega/kép) is sok lenne EDGE-el (15kbyte/s) időben.
Készült egy igazán művészi kép, bár mint az a női amatőr fotósoknál lenni szokott, teljesen a véletlen műve ...képpppp
Válaszol
Tiszta apja Smile

(Egyébként ari kölyök, grat)
Válaszol
DjTaRsY Írta:Tiszta apja Smile

(Egyébként ari kölyök, grat)
.haha. .haha. Jóvan, remélem neked is elsütik még ezt. Tongue Wink

Télleg. Honnan ismered az apját? .torz. .torz.
Válaszol
Juteszembe. Van olyan képfeltöltős oldal ahol nem ilyen gáz módon tárolják a képeket? Vagy egyszerűbb ha saját tárhelyre teszem fel tömörítetlenül. (5MP, 1,7-2,8Mb/kép)
Válaszol
Regelni kell csak http://www.extra.hu-n. 1Gb szabad terület, bármire felhasználva (na jó, egy üres indexet fel illiok tölteni Big Grin). Képek feltölt.
Link meg mehet. csak az látja, akinek kell/szabad. Nem fogják leszetörölni, örök, mint a szegénység. (Na jó, talán annyira nem) Esetleg http://www.ingyenweblapok.hu/ ahol képkatagolizáló-s sablont is lehet találni. Így készült az én oldalam is, látszólag semmi sincs rajta, de a tárhelyen vannak adatok BŐVEN.
Válaszol
KöszöNET! Az extra.hu nekem is eszembe juthatott volna. (oldalajánló topik) 8) Viszont az oldal szerkesztése (Lala elfoglaltsága miatt főleg) valszeg ezzel az ingyenes izével lesz. Elég láma vagyok a html írásához.
Válaszol
Én sem vagyok jobb. Lásd hangfalépítős beszámolók. De a sablonok közt tényleg sok képes cucc van. sok szerencsét!
Válaszol
Wagnerur .
Gratulálok ,gyönyörü az unokád . .torz.
Válaszol
.ut. Maka ety gonnosz .ordog. Mijis az IP-je? .eros.
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 31 Vendég