Üzenetek: 883
Témák: 4
Értékelés:
2
Jóvanjóvan. Általában én is FF-ot használok, már ha PC-ről vagyok, de telóra ritka a jó FF. Sajnos a minivel nem néztem az oldal forrását, abból hamar kiderült volna mi a gond. (És még az O/A szeretné ha fizetnék neki? Hehe. Hagyjuk a vicceket.)
A másik két, még számításba jöhető böngésző meg ... az ie assetom volt-e már elindítva a gépen mióta meghalt a régi vinyóm.
Üzenetek: 405
Témák: 3
Értékelés:
0
Gyönyörűen szól a kis kóterrendszer, és ha összehasonlítom a "nagy doboz"-zal, ég és föld.
Szóval a magas tényleg irányított lett, de nagyon szép mégis. A doboz hallhatóan nem megy mélyre. Ezt vártam, sikerült.
Üzenetek: 208
Témák: 0
Értékelés:
0
DjTaRsY Írta:Ezt vártam, sikerült.
Az jó!, én is szeretnék már eljutni arra szintre,hogy úgy szóljon ez a "szemét"láda ahogy én akarom.
Értékelés:
0
Kész mindkettő. Hamarosan link
Értékelés:
2
Véjting fór pikcsőr. (Úgy néz ki, jövőhéten már nekem is lesz hangszóróm a szubba. :-D)
Üzenetek: 7 892
Témák: 30
Értékelés:
1
.gonosz.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Üzenetek: 1 290
Értékelés:
0
DjTaRsY Írta:shalafi66 Írta:.torz.
Akkor ezt figyeld.
http://www.djtarsy.extra.hu/koter.htm
Finom volt a süti? Látom anyuci gondoskodott róla, hogy ne maradjon éhen a kicsi fia, miközben hangfalat épít. .haha.
Üdv, Péter
Értékelés:
0
Egy ****-t. Jött egyik volt osztálytársam anyja, hogy kell neki valami, meg templomot takarítanak, meg hozott sütit, kóstoljam meeeg. Meg ne tudjak haladni a munkával...
Más. Engedélyezett az userbar használata? (vagy jó szemmel nézik-e) Csak egy darabról lenne szó.
Szerk.: Már látszik. Maradhat? .oh.
Üzenetek: 2 277
Értékelés:
0
Értékelés:
2
userbar: ami Dj alatt látható de másnak nincs. És nincs gond vele szerintem. Kicsit lefogja a fórumot ha sok van egy oldalon, de nem vészes még mobillal sem. :-)
Értékelés:
2
shalafi66 Írta:.gonosz. Maga ne gonoszkódgyón velem. :-D
Értékelés:
0
Wagnerur Írta:Kicsit lefogja a fórumot ha sok van egy oldalon, de nem vészes még mobillal sem. :-)
Majd vagy nem pofázok annyit, vagy bezúzom a képet.
Értékelés:
1
Wagnerur Írta:shalafi66 Írta:.gonosz. Maga ne gonoszkódgyón velem. :-D .gonosz. .foz.
Értékelés:
2
DjTaRsY Írta:Wagnerur Írta:Kicsit lefogja a fórumot ha sok van egy oldalon, de nem vészes még mobillal sem. :-)
Majd vagy nem pofázok annyit, vagy bezúzom a képet. Kicsit lefogja: A SE-portal.hu fórumán szinte mindenkinek van. Ráadásul ott az új phpBB ami szintén lassú szerintem. Na ott kb 3mp-et jelent egy oldal esetén a sok kép mobillal. Szal nincs jelentősége. Egyébként tesztelhető. Képek ki és úgy letöltés, majd képekkel. (Az új phpBB-nél beállítható, hogy megjelenjen vagy sem a userbar. ;-) )
Egyébként tessék csak írni bátran. :-P
Értékelés:
2
shalafi66 Írta:Wagnerur Írta:shalafi66 Írta:.gonosz. Maga ne gonoszkódgyón velem. :-D .gonosz. .foz. Mit? Túróstésztát? Vagy teát? :-P
Üzenetek: 1 290
Értékelés:
0
Wágnerúr, hogy van az kérem, hogy maga 2 évig alig szólalt meg, most meg az ön hsz-ai szaporodnak a legjobban??
Üdv, Péter
Értékelés:
1
Elfoglalt volt. De most méginkább elfoglalt, ezért szakít időt a fó-rumozára. Különben megtérni sosem késő.
Értékelés:
1
Wagnerur Írta:shalafi66 Írta:Wagnerur Írta:shalafi66 Írta:.gonosz. Maga ne gonoszkódgyón velem. :-D .gonosz. .foz. Mit? Túróstésztát? Vagy teát? :-P Gondolatkísérletet főztem túróstésztával. Csak rágós lett.
Értékelés:
0
shalafi66 Írta:Wagnerur Írta:shalafi66 Írta:Wagnerur Írta:shalafi66 Írta:.gonosz. Maga ne gonoszkódgyón velem. :-D .gonosz. .foz. Mit? Túróstésztát? Vagy teát? :-P Gondolatkísérletet főztem túróstésztával. Csak rágós lett. Milyen szép grafika születik az idézésből
Értékelés:
1
Hát még ha ![[Kép: icon_szellem.gif]](http://btk.hangszoro.net/images/smiles/icon_szellem.gif) et idéztem volna... .ordog.
Értékelés:
0
Nagyon ![[Kép: SzellemP85.gif]](http://www.pontmost.hu/images/SzellemP85.gif) es valaki.
Értékelés:
2
Üzenetek: 703
Témák: 12
Értékelés:
0
Gratulálok hozzá wagnerur! Bár énis ott tartanék
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Értékelés:
0
(9+15)/2=2 Jeah.
Egyébként nem ilyenkor van a fiadnak ilyen hangszóró benyomó, perembeszakító, gombnyomkodós, konnektorbanyulkálós korszaka?
Anyám mondta, hogy én elvágtam az éjjelilámpa 220-V-ezetékét ollóval, és majdnem ott maradtnam.
Szerk.: Én még nem igazán akarok ott tartani.
Majd.
Értékelés:
2
Köszönöm, van mihez. Egy igazán jól sikerült darab van a szülői felelősségünk alatt. .torz. .torz. .torz. .haha. Íme egy tegnapi kép.
Persze azt azért hozzá kell tennem, inkább most is vele foglalkozok mint netezek.
A hangszóró amit elér, nos az most van halálra ítélve. A többi a falon lóg.  (google: loudpanel pps-1) 8)
Üzenetek: 703
Témák: 12
Értékelés:
0
.taps. Egy kicsit irigyellek
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Értékelés:
2
Hehe. Van a gépen vagy 1500 kép róla. Gondolkodom, hogy feltöltöm mindet valahova, de még az imgshack méretében (max 1,5 mega/kép) is sok lenne EDGE-el (15kbyte/s) időben.
Készült egy igazán művészi kép, bár mint az a női amatőr fotósoknál lenni szokott, teljesen a véletlen műve ... képpppp
Értékelés:
0
Tiszta apja
(Egyébként ari kölyök, grat)
Értékelés:
2
DjTaRsY Írta:Tiszta apja 
(Egyébként ari kölyök, grat) .haha. .haha. Jóvan, remélem neked is elsütik még ezt.
Télleg. Honnan ismered az apját? .torz. .torz.
Értékelés:
2
Juteszembe. Van olyan képfeltöltős oldal ahol nem ilyen gáz módon tárolják a képeket? Vagy egyszerűbb ha saját tárhelyre teszem fel tömörítetlenül. (5MP, 1,7-2,8Mb/kép)
Értékelés:
0
Regelni kell csak http://www.extra.hu-n. 1Gb szabad terület, bármire felhasználva (na jó, egy üres indexet fel illiok tölteni  ). Képek feltölt.
Link meg mehet. csak az látja, akinek kell/szabad. Nem fogják leszetörölni, örök, mint a szegénység. (Na jó, talán annyira nem) Esetleg http://www.ingyenweblapok.hu/ ahol képkatagolizáló-s sablont is lehet találni. Így készült az én oldalam is, látszólag semmi sincs rajta, de a tárhelyen vannak adatok BŐVEN.
Értékelés:
2
KöszöNET! Az extra.hu nekem is eszembe juthatott volna. (oldalajánló topik) 8) Viszont az oldal szerkesztése (Lala elfoglaltsága miatt főleg) valszeg ezzel az ingyenes izével lesz. Elég láma vagyok a html írásához.
Értékelés:
0
Én sem vagyok jobb. Lásd hangfalépítős beszámolók. De a sablonok közt tényleg sok képes cucc van. sok szerencsét!
Üzenetek: 2 277
Értékelés:
0
Wagnerur .
Gratulálok ,gyönyörü az unokád . .torz.
Értékelés:
2
.ut. Maka ety gonnosz .ordog. Mijis az IP-je? .eros.
|