2007. 11. 04., 16:25
Ezt az instant izéhtml-t is asszem hanyagolom. Sok tudás kell hozzá, ami ugye nem mindenkinek adatott meg. .sir. .forog. Inkább várok Lalára még pár évet. .tor.
Gúgli Haladóknak: Jó kis gúgli tan-ácsok
|
OFF-tanoda
|
|
2007. 11. 04., 16:25
Ezt az instant izéhtml-t is asszem hanyagolom. Sok tudás kell hozzá, ami ugye nem mindenkinek adatott meg. .sir. .forog. Inkább várok Lalára még pár évet. .tor.
2007. 11. 04., 21:48
Wagnerur Írta:Mijis az IP-je? .eros.miaz
2007. 11. 05., 11:05
Mócsing Írta:IP: pl 123.123.123.123 Ami alapján lehet azonosítani a júzert. .torz. (tiltásra lehet használni, bár még nem volt rá szükségem)Wagnerur Írta:Mijis az IP-je? .eros.miaz De akár egy oldalt is lehet így betölteni. Nem azt írod a címhez, hogy pannon.hu, hanem a az ip-címet: kukucs a linket! Ez a pannon IP-je. Csak a linkelés miatt van előtte a http, amúgy az sem kellene. Elég sok cégnek van ilyen. pl ha engem tiltanak valahonnan, az összes pannonos ki lesz tiltva onnan. .haha. Szerencsére erre is van megoldás, de az már nem ilyen egyszerű. És ha mélyebben is érdekel: Internet Szótár magyarázatokkal, itt pedig kereshetsz ip alapján, de ez csak demo változat, legfeljebb az IP városát mutatja. A fizetős PONTOS kordinátákat ad meg minden IP-hez. Megjegyzem, el lehet bújni átmenetileg proxy mögé, de ezt is vissza lehet keresni. Nem olcsó móka. Erről is olvashatsz sokat, elég a google-t használni.
2007. 11. 05., 11:51
Lala, az alárovásod biztos így jó? .forog. Elég fura így fordítva fordítva.
2007. 11. 05., 13:00
.haha. Hja lehet, h. ez már fordított. Miklós Tibor műve.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2007. 11. 05., 19:37
Van valami eredetije, de fejből nemtom ki és kinek mondta ezt.
(Sekszpír? Néha még sír. Elönt a pír, Miben forog: a sír Ja. Menni kéne mozi Ba mmeg szín Házba Mert az A buli most a Nába) Én kérek elnézést a nedvesedő (szemű) olvasóktól. .torz.
2007. 11. 06., 2:07
DjTaRsY Írta:(9+15)/2=2 Jeah. Szia Wágnerúr! Már értem, hogy két éve mivel foglalatoskodtál Hahaha Szép kis fiad van, grat. Remélem aranyos, és nem rosszalkodik. ![]() DjTaRsY Írta:Egyébként nem ilyenkor van a fiadnak ilyen hangszóró benyomó, perembeszakító, gombnyomkodós, konnektorbanyulkálós korszaka? Akkor mesélek én is. Szüleim mondták, hogy én annó a körmömmel pillanatok alatt kipiszkáltam a vakdugókat, ők meg a hozzá adott célszerszámmal nem birták kiszedni, sőt bele is tört a kütyü ![]() Aztán egyszer bedugtam apám multiméterét a konnektorba, szerencsére 1 vezeték volt a kezemben, és csak egy (ahogy én mondtam) "PUKK-PUKK"-ot, (azaz rövidzárlatot) okoztam. Máskor meg bemásztam kb. 1,5 évesen az egyik szekrény legfelső fiókjába. Különlegessége a dolognak az, hogy az a fiók másfél méter magasságban van. Szüleim sokáig töprengtek, hogy csináltam, aztán rájöttek. Kihuztam egy fiókot, belemásztam, aztán kihúztam a felettelévőt, belemásztam... és igy tovább amig elfogytak a fiókok én meg másfél méter magasságban ott pislogtam egy fiókban Aztán szirénázott még párszor mentő is - de ott nem én sérültem meg, csak okozója voltam bizonyos cselekedeteknek, ami miatt szirénáznia kellett a menőnek... .oh. Viszont hangszórókat sosem bántottam/nyomkorásztam. .haha.
Üdv, Péter
2007. 11. 06., 10:20
Lassul az egerem .
2007. 11. 06., 11:02
Peti: már igen jó vakdugókat csinálnak, ráadásul sok aljzatban gyárilag van gyermekvédelem.
És még jó is. Nomorepukkpukk. ![]() Mócsing, küldöm a mcsakát az egerednek. .haha.
2007. 11. 06., 14:28
Kedves Mindenki!
Salgótarjánban van valamilyen Hangszóró gyártó Kft. Ismeritek? Üdv! SMA
2007. 11. 06., 15:26
.haha. Hja. Egy picit.
2007. 11. 06., 17:01
Nincs épp messze tőlünk. (Lala és a magam nevében szólhatok)
Mindenkinek jut hely a piacon, csak meg találnia azt a szegmenst amit tud és akar csinálni. Na kérem, leesett az első hó Egerben. 8) Kölökkel élveztük, az anyja kevésbé. .haha. .haha.
2007. 11. 06., 17:24
Sztem a fórum órája még nyarat érez....
Vagy csak nálam tűnik úgy?
Üdv: Crockoo
2007. 11. 06., 17:26
Én is tudhatok erről a hangszórógyártó cégről?
2007. 11. 06., 17:41
Crockoo Írta:Sztem a fórum órája még nyarat érez.... Mert a fórumon mindig süt a nap.
2007. 11. 06., 17:44
Wagnerur Írta:Mócsing, küldöm a mcsakát az egerednek.A tápszertől lassult le . Nemhiszem hogy jóttenne a macskának . A piszok rendszeresen a nyomtatóban tanyázik ,de most ráfázott . Oda ,vissza járattam a fejet . Igencsak rogyadozott a lába mikor kimenekült .
2007. 11. 06., 19:39
bikabeka Írta:Én is tudhatok erről a hangszórógyártó cégről?Ha emlékeim nem csalnak, akkor ők autóba való cuccokat csinálnak. Bár keverhetem mással. Jó rég hallottam róluk.
2007. 11. 06., 19:42
Mócsing Írta:Wagnerur Írta:Mócsing, küldöm a mcsakát az egerednek.A tápszertől lassult le . Nemhiszem hogy jóttenne a macskának . A piszok rendszeresen a nyomtatóban tanyázik ,de most ráfázott . Oda ,vissza járattam a fejet . Igencsak rogyadozott a lába mikor kimenekült . Fehér egér, csak színeset álmodott? .torz.
2007. 11. 06., 19:58
Wagnerur Írta:De jól tudod Wági, nagyon tájékozott vagy. Olasz meló, és autós témákat gyártanak.bikabeka Írta:Én is tudhatok erről a hangszórógyártó cégről?Ha emlékeim nem csalnak, akkor ők autóba való cuccokat csinálnak. Bár keverhetem mással. Jó rég hallottam róluk. H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
2007. 11. 07., 11:33
Bejött amitől féltem. első nap a porvédő behorpadt, néhányszor véletlenül az xmax-on kívülre esett a mély kitérése, de még egyben van. Nagy felelősség kóterban ilyet tartani. .gonosz.
De nem érdekes, az illetőket lerendeztem. Az erősítőt zároltam (csak én tudom hogy kell bekapcsolni)
2007. 11. 07., 23:07
wááá végre összeraktam hangváltóstul a dobozomat , remélem jól van összekötve a váltó, istenem... kár hogy ilyen későre végeztem vele,
így az első néhány zeneszám után alig birom kikapcsolni, de muszáj lesz ![]() Köszi Shalafi meg mindenki másnak is, biztos lesz még vele munka, de számomra így is nagyon inspiráló a hangja, csúcsszuper!
2007. 11. 08., 0:08
Pontosan milyen hangszórókkal építettél? Dobozkonstrukció, térfogat?
A zene ereje: "Az ur megmutatta nekem a Sonido ANT ot. amibe bele is szerettem, nagyon nagyon nagyon tetszik a magasa. MAjd a sajat hangrendszeret. Kb az elso perctol az utolsoig csak vigyorogtam mint a vadalma es atertekeltem a zenehallgatas fogalmat."
2007. 11. 08., 8:15
Kétutasban megtalálni. HA20-502P és hg2,5-639.
2007. 11. 08., 16:28
fdsa Írta:Az aranymetszést a nyomdászok találták ki, esztétikai követelményeket elégít ki, pl. 10-es sortávolságnál 6-os (nagy)betűmagasság esetén szép a szedés.aranymetszés .sokk. aranymetszés és egyebek Nem vitázok, mert a zene és a hangok ilyen megközelítése számomra idegen terület. Viszont most úgyis építek egy(több) kétutas dobozt. Illetve így már kettőt. 0,618-as és 1,26-os oldalaránnyal. "Megnézzük" melyiknek milyen hangja van. Szívesen látlak egy szeánszra, megkisérteni az arányokat. Lehet szó mérésről is.
2007. 11. 08., 16:50
Idézet:A görögök már szilárd matematikai alapokra helyezték építészüket.Azt vajon miért???
2007. 11. 08., 17:45
fdsa Írta:Idézet:A görögök már szilárd matematikai alapokra helyezték építészüket.Azt vajon miért??? Ne szédüljön az oszlopok tetején? .haha.
2007. 11. 08., 17:53
Némmá! Djnek milyen túlbárja van. .haha. Szerezzen magának ilyet inkább.
Meg valami dögösvöröset. Például Ferrarit. .torz.
2007. 11. 08., 18:15
Eger. Utoljára osztálykiránduláson jártam arra + 1-2 Szépasszonyvölgye.
Meglássuk, mondta a vak is.
2007. 11. 08., 18:59
Wagnerur Írta:Némmá! Djnek milyen túlbárja van. .haha. Szerezzen magának ilyet inkább.Szerezzen? Én csinálni szokom
2007. 11. 08., 20:24
Persze, ez nálunk, családon belül egy ilyen szólás-féle már. Kicsit ezért is nem érthető talán mindenkinek.
.haha. Nemrég "letámadtunk" egy idősebb házaspárt, hogy hol "szerezték" azt az asztalt amit sikeresen cipeltek az OBI pénztára felé. Szegények úgy megdöbbentek, hogy csak dadogva magyarázkodtak, ők azt vették és nem "szerezték". Mire az asszony csak annyit mondott, hogy az még nem az övék, mert kifizetve nem nagyon van. Szaladtak is a pénztárhoz a cuccal. .torz. .torz.
2007. 11. 08., 20:34
Ki ne emlékezne arra, amikor még tejet meg kenyeret is szerezni kellett a hétvégére?
Egyszer szereztünk egy létrát (8 fokú volt, a Drugics nevet kapta), és gyalog vittük haza. Útközben legalább 10-en megkérdezték, hol szereztük. A megboldogult Szovjetúnióban mentem egyszer egy ember mögött, aki egy nejlonzacskóban narancsot vitt. Na, az volt egy tanulmány!
2007. 11. 08., 20:40
Minden út Rejtőhöz vezet ...
A zúnijókban mindig fura dolgok vannak. .gonosz. .gonosz. .forog.
2007. 11. 08., 20:41
2007. 11. 08., 21:15
Mócsing Írta:No, akkor mégse veszett el? Dejó... amikor utoljára beszéltünk privátban, akkor úgy hittétek, hogy elveszett. Örülök, hogy meglett.Wagnerur Írta:Mócsing, küldöm a mcsakát az egerednek.A tápszertől lassult le . Nemhiszem hogy jóttenne a macskának . A piszok rendszeresen a nyomtatóban tanyázik
Üdv, Péter
2007. 11. 08., 21:17
shalafi66 Írta:pl. ez? http://www.hetek.hu/?q=node/13699A Trabantban sem maga a szerkezet volt fura, hanem ami körötte zajlott, zajlik. Teljes azonosulásban vagyok a Trabanttal. .haha.
|
|
|