A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Belőled ia modell készül?
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
shalafi66 Írta:Belőled ia modell készül?
Már most modell alkatom van. :-D Amúgy a szép és jó utódra céloztam. :-P

Szerk: valamit benéztél. Nem modell lesz, hanem egy autómodell gyártó cég fog készíteni rendes autót belőle. Wink

Idézet:... az ára immár 50 ezer euró (13 millió forint) körül jár majd, s egy-egy évben csak ötezer darabot gyárt a Herpa modellcég. ... 4 hengeres BMW motort, immár 5 ajtót a 3 helyett ...
Nehezen fér el egy miniatűr modellben a bömös kicsi (1598ccm) motorja, ami súrolja a 70kg-ot hajtóművel együtt. .forog. .torz. .torz. .torz.
Válaszol
Shalafi, irtam neked egy privát üzenetet a csomagomrol, olvasdd el légyszi, hátha el kerülte a figyelmedet
Válaszol
Én olvastam tegnap, szóltam is a kolléganőnek.
Válaszol
okés! tenkjú veriamacskád
Válaszol
Mik a tapasztalatok a BASSBOX 6 PRO nevű programról? Jobban gondolkodik helyettem, mint a többi, free cucc? (javításai is megvannak)
Válaszol
Én azt használok és sztem az a legjobb! Végig próbáltam szinte mindet ami elérhető volt de ez jött be a legjobban.
De még mindíg utánna számolok papírral és ceruzával. Általában kicsi az eltérés de volt már hogy a progi 18L-ert adott a papír meg 24-et.
Ijenkor az a teendő hogy megépíted 25-26 L-el majd hangolod 10x10x10-es kockákkal. ugyebár így litereket vonsz el minden egyes kocka behelyezésével. és fülelsz. ahol tetszik ott a jó. Persze ez csak zártnál játszható el.

üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
8) Hát azért sztem nem ez a jó módszer. Legtöbször nem elég megnyomni a suggest gombot.
Válaszol
Shalafi elárulod mit kell ilyenkor tennem, csak várjak míg külön elküldik, és a postaköltséget kell majd fizetnem?
Válaszol
azt mondtad, benne volt az árban, szóval csak várj. elvileg fizetned nem kell.
Válaszol
oké főnök
Válaszol
Szíjjeloffoljátok a zoffot. Big Grin

Egész pofás hó esett most délután-este Egerben. 8) Big Grin
Válaszol
nálunk meg sütött a nap .sokk.
Válaszol
már olvad .ordog.
Válaszol
Itt még esik de már olvad is egyben. Frankó latyak van. Már alig van száraz lábbelim.
GYÜLÖLÖM A TELET!!!!!!!
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Nincs szebb a vastag (minimum 20cm) hótakarónál az UTAKON. .haha. Hiába na, télen születtem, biztos ezért szertem a téli autózást. Wink

Nos hölgyeimésuraim! Tessék csak nézegetni a festészet szépségeit. Ez eddig is ment weben, de így? Wink
Válaszol
Wagnerur Írta:Nincs szebb a vastag (minimum 20cm) hótakarónál az UTAKON. .haha. Hiába na, télen születtem, biztos ezért szertem a téli autózást. Wink
Wink

En februari, es imadok telen autozni Smile
Bar mondjuk egy rallye fan barmikor szeret keresztben kocsizni Smile

Kilinccsel elore!!!! .taps.
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Válaszol
Én is februári vagyok , ennek ellenére útálok hóban vezetni . Meg az egész telet úgy ahogy van . Még a hófúvások sem tudnak lelkesíteni .
Válaszol
Én májusi vagyok mégis imádok télen AUÓZNI! de nem gyalogolni. És mivel kocsival még nem rendelkezem így gyülölöm a telet és midnent ami vele kapcsolatos.
Persze kilincsel előre azt ki nem szereti......! És az a jó hogy egy 1300 zsiga is bőven megteszi télen hóba az élményhez.
Válaszol
A Mátra lankás útjain 20 éve azon szórakozok, hogy miért nem tudnak emberek 25 perc alatt Egerből Recskre érni télen és nyáron egyaránt. :-D Viszont szigorúan saját sávban. Ez már asszem keményebb kihívás. Minden felezővonal átlépésért 10mp büntetés. ;-) Télen, hóban gyalogolni is jó, bár sokkal fárasztóbb mint egyébként. Erdő-mező és nincs latyak. Tongue
Válaszol
Nyilvan en sem a forgalmas kozutakon muvelem a jatekot.
Csendes esteken nagyon finom kis parkolokat lehet talalni tok uresen a kornyeken, es a parton foleg. Ott lehet teljesen keresztben csuszkalni Wink

A befagyott hoval boritott Balaton napsutesben...
Keves szebbet lattam meg eletem soran .oh.

egy benszulott Zamardi Smile
Válaszol
A balaton reggeli napfelkelténé megvolt itt is lanchia delta-val
hát emberek tanusíthatom hogy hihettetlen élmény. Nemúgy mint a normál napközbeni élet. Télen ojan depreszióba lehet esni ott mint az állat. Hihettelen kihalt minden sehol egy lélek. Már már kisértetites

Leesett a hó,csapatnak a srácok,így ünneplik a havat a Ladások!!!
Válaszol
Szia!

Rallye szempontjabol rokon lelkek vagyunk Vava, de hidd el, lehet ertekelni a teli nyugalmat is a Balatonnal...
Pl. a 26 fokos halaszleben en mar nem tudnam jol erezni magam :?
Válaszol
mások az igényeink! én 28 foknál hidegebb vízbe nem nagyon teszem be a lábujam sem. csak a felett egészen (enyhe tulzással) a fájdalomküszöbig.

dehát mindenki mást szeret
Válaszol
vava Írta:GYÜLÖLÖM A TELET!!!!!!!

Karácsonyi hóesés: (naplórészlet)

December 17.
Elkezdett esni a hó. Az első téli hó, régóta nem esett ilyen gyönyörűen. Nejemmel forró rumos teát iszunk az ablak mellett és gyönyörködünk a puha pelyhek táncában, ahogy a fákhoz tapadnak és lágy paplanná válva, betakarjak a földet.

December18.
Csodálatos reggelre ébredtünk. A kristályos fehér hó befedte a tájat. Micsoda látvány! Minden fa és a sövény szűzi fehér köntösben pompázik. Délelőtt havat lapátoltam, remek mozgás, évek óta először éreztem magam ilyen felfrissültnek. A garázsfeljárót is meg a járdát is megtisztítottam. Később jött egy sárga hókotró traktor és véletlenül rákotorta az útról az összenyomott havat a garázsfeljáróra. A hókotró sofőrje mosolygott és integetett, visszaintegettem, és újra kiástam a garázsfeljárót.

December. 19.
Újabb 20 centi hó esett és a hőmérséklet lement mínusz tizenkettőre. Néhány faág letört a zúzmara súlyától. Megint ellapátoltam a garázsfeljárót, nem sokkal rá jött a hókotró traktor és elém tolta a buckát. A hóbucka barnásszürke színű.

December 20.
Mára kissé felmelegedett, nagy locspocs keletkezett, ami délutánra jéggé fagyott. Vettem mindkét kocsinkra szöges gumikat. Le akartam töri egy jégcsapot, de elcsúsztam a garázsfeljárón és hanyatt vágódtam. Az orvos 10.000 forintot kért, szerencsére nem tört el semmim. Az időjárás jelentés újabb havazást jósolt.

December 21.
Ma jó hideg van. Eladtam a nejem kocsiját és vettem egy négykerékmeghajtasú terepjárót, hogy el tudjon menni, bevásárolni. Megcsúsztam a kocsival az úton és nekimentem a korlátnak. A karosszéria jobb első része alaposan behorpadt. Éjjel újabb 25 centi fehér franc esett és mindkét kocsit teljesen ellepte. Ma is lapátolhatok. A nyavalyás hókotró ma kétszer is itt volt.

December 22.
Fogcsikorgató mínusz 19 fok. És szakad az az átkozott. Már nincs egy fa sem a telken, amin van ép ág. Éjjel kivágott a biztosíték, és megpróbálva megmenekülni a megfagyástól, gyertyát gyújtottunk. Előszedtem a régi petróleummelegítőt is, ami felborult és majdnem leégette a házat. A tüzet sikerült eloltanom, de a kezemen másodfokú égési sebek vannak és leégett a szemöldoköm és a szempillám. Az autó megcsúszott a zimankós úton a kórház felé és teljesen összetört.

December 23.
A kibaszott fehér nyavalya csak jön lefele, mintha fizetnének érte. A család összes ruháját fel kellett vennem, csak hogy a kurva levélszekrényig el tudjak menni. Ha megfogom azt a gecit, aki a hókotrót vezeti, feltépem a mellét és kiszaggatom a szívét. Azt hiszem a sarkon túl, bújik el a sárga dög és csak arra vár, hogy befejezzem a lapátolást, és akkor százzal végigsöpör és betemeti a garázsfeljárónkat. Az elektromosság meg nem működik, a wc befagyott és a tető egyes részei is elkezdtek rogyadozni.

December 24.
Egész kurva éjjel rohadt kurva fehér szar és jég és meg a faszom tudja mi a franc szakadt a kurva földre. A fasszopó hókotróhoz hozzávágtam a baltát, de nem találtam el. Nejem elköltözött. Az autó nem indul be. Azt hiszem, hóvakságot kaptam. Nem tudom mozgatni a lábujjaimat. Nem láttam a napot hetek óta. Az időjárásjelentés újabb havazást jósol. Mínusz 28 fokos jeges szél söpör végig a letört fák között...... Mit röhögsz?????????? Kitépem a beledet, Te SZEMÉT!!!!!!
Üdv, Péter
Válaszol
BalekAlak Írta:egy benszulott Zamardi Smile
Balatonzamárdin laksz?
Üdv, Péter
Válaszol
Mócsing Írta:Én is februári vagyok
Én vizöntő volnék Smile
Üdv, Péter
Válaszol
topeti Írta:
BalekAlak Írta:egy benszulott Zamardi Smile
Balatonzamárdin laksz?

Szia!

Reges-regen Balatonzamardi volt, most mar csak egyszeruen Zamardi Smile
Igen, itt lakom, miota egesz kiskoromban megszulettem .haha.
Válaszol
topeti Írta:Karácsonyi hóesés: (naplórészlet)

Ez melyik évben volt?
Válaszol
SEAS Írta:
topeti Írta:Karácsonyi hóesés: (naplórészlet)

Ez melyik évben volt?

Talan valamikor a jegkorszakban Smile
Erosen fikcionak tunik egy ilyen tel kishazankban.
Válaszol
Azt hittem ismeritek ezt a kis történetet, az interneten terjeng a humoros írások közt. A szöveg sejteti hogy amerikai Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4 .haha.
Válaszol
BalekAlak Írta:Pl. a 26 fokos halaszleben en mar nem tudnam jol erezni magam :?
Mivagy Te ,rozmár ?

Péter
Énis vízöntő vagyok .
Válaszol
Mócsing Írta:
BalekAlak Írta:Pl. a 26 fokos halaszleben en mar nem tudnam jol erezni magam :?
Mivagy Te ,rozmár ?

Péter
Énis vízöntő vagyok .

A vicc az egeszben, hogy nem rozmar, hanem halak vagyok Smile .haha.
Februar 20.
Válaszol
Ááááá ,így már értem miért útálod a halászlét .
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 123 Vendég