A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Hónapl(op)ó Hehe. :-D
Válaszol
http://kepfeltoltes.hu/070626/028_www.ke...es.hu_.jpg

.sokk. .haha.
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Válaszol
.sokk. .sokk. .sokk. .sokk. .sokk.

jééééézusom.

A leg bosszantób hogy ebből valaki fényesen megél.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Ez egy egyszerű Hellokitty, lásd http://www.google.hu/search?hl=hu&q=hellokitty&meta=

Közben azon gondolkodtam, hogy vannak-e vegetáriánus növények?
Vagy azok már kannibálok?
Válaszol
Nahát nem is tudtam, h FDSA ilyen nagy Hello Kitty szakértő.
Üdv, Péter
Válaszol
topeti Írta:Nahát nem is tudtam, h FDSA ilyen nagy Hello Kitty szakértő.
Nem vagyok én szakértő, de hát rá volt írva a neve! Onnan már csak egy egyszerű guglizás Smile
Amíg nem láttam a képet, addig nem is tudtam, hogy ilyen létezik, pedig ezexerint legalább akkora kultusza van, mint Harry Potternek...
Válaszol
ha nem nagyobb!!!! Figyeld meg a csjokat 14-20 életkorban. Felének valamije hello kityis
vagy toltartó vagy cipő vagy sapka. mindent lehet kapni ebben a sza..ban.
Enyhén gyerekes de ez magán vélemény.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Ilyenekről mindig a Kill Bill jut eszembe. Pussy Car ;-) (a magyar szinkron punci autónak nevezte. :-D ) Nemtom mennyire volt tudatos a "fényes" vava részéről. :-D Közben még arra gondoltam, hogy milyen majom még az ember. Legalábbis egy jelentős tömeg felett. És milyen tipikus birtoklási vágyat gerjesztő az egész markec. Talán az a szerencse, hogy páran próbálnak/próbálunk ellenállni és kicsit LÁZADNI az egész tömény parasztvakítás ellen. (Ez a mondat elég magyartalan lett asszem, de így hagyom.)
Válaszol
Teljesen tudatos volt Big Grin

Nekem az a véleményem hogy a hifista emberek NAGYRÉSZE már eleve nem dől be ilyeneknek és nem "izgul" ezekre a csicsa sz@okra. Gondoljuk végig!
Miből indul a hifi (1es elméletek szerint)?
Kultúr jómódú alanyunk ellátogat színházba, operába, stb. Ott hall egy zenei művet ami nagyon tetszik neki és szerencséjére ezt egyszer már felvették studióban (vagy esetleg helyszínen) és hazaviszi meghallgatja. Ugyan azt az élményt keresi otthoni körülmények között. Ebből indul (sztem) a hangminőség és minden ehhez kapcsolódó őrület.
(Persze ez csak egy elmélet)
De a tárgynál maradva:

Lényeg hogy alanyunk azért jár színházba vagy más egyébb hasonlóba mivel nem egy "alsóbb rétegebe" tartozó ember és mint olyan több esze van sminthogy a hello kity-s dolgokkal foglalkozzon.

És mivel a jelenlevők szintén alanyunk rokonságába tartoznak így egyenesn jön hogy "lázadunk" ellene.
Amúgy sztem ezek a mai divat örületek (lásd hello kity) az agyi leépülés netovábja. Kezdünk (tisztelt a kivétel) a vegetatíg agyműködésig visszafejlődni.

Ez magán vélemény és valószínű meglesz támadva, de a nyilvános fórum lényege szvsz a szabad vélemény kinyílvánítás és egyben a vélemény higgadt, emberi, kultúrált megvitatása, kivesézése.

További szép estét!

üdv: vava
Válaszol
Kétlem, hogy itt bárki támadna egy anti-gagyi írásra. ;-) Nem is ajánlom neki. .torz. Kellenek a zombik. Egyre több. Azok nem gondolkodnak csak vannak. Az agymosás művészete viszont teljes pompájában ragyog és nem kell hozzá sokat tenni. Ehhez kapcsolódik talán nem is kicsit, hogy a Discovery channel egyik legnézettebb műsora az OCC. Miért is jó ez az amcsiknak? Mert kihalt a magasan képzett, ám aluliskolázott rabszolga-réteg. (Marx és az Ő elmélete a modern kor rabszolgatartásáról). Ez a műsor viszont pont azt mutatja be, hogy elég egy dologhoz profin érteni és abból igen jól lehet élni. Asszem évi 10 misi körül keresnek az OCC-s Teutulok. Ennyivel is előttünk járnak odaát. Nálunk a baltánál primitivebb (győzzekegőzeke) görények alkotják a hungarianallstar csapatát. Hogyan legyek munka és tehetség nélkül baromi gazdag apucikicsifia? Hehe. Mailben mehet egyik kedvenc csengőhangom akinek kell. Karancsalján nem ajánlott használni. :-D Esküszöm, nincs bajom a dolgos nemzetiséggel, mert van olyan is. De ez a figura kihozza belőlem az állatot. Nem is annyira ő, inkább a műsor készítői. Milyen jövőkép alakul ki az őt imádó/néző fiatalokban? Elég a hülye vagy és ezt nem tagadod?
-Mit tanultál a héten fiam?
-Moreja! Dikmáela! (Most jól kiírtam magamból) :-D
Válaszol
vava Írta:ha nem nagyobb!!!! Figyeld meg a csjokat 14-20 életkorban. Felének valamije hello kityis
vagy toltartó vagy cipő vagy sapka. mindent lehet kapni ebben a sza..ban.
Enyhén gyerekes de ez magán vélemény.
Szerintem a 10évesek már bőven kitty-mániásak Smile
Üdv, Péter
Válaszol
Wági köszi a hsz-ért és jöhet a csengőhang!

Peti!

Igen tudom. De abba a korosztájba még beelféer az ilyen gyerekes dolog. Na de hogy 14 felett..... röhejes és borzasztó!
Az a legszörnyűbb hogy 14 éves csajok már jobban nyomják a "felnőt ípart" mint anyukájuk 30 évesen de agyilag sehol nincsenek.
Hihettelen kézimunka és fuvola tudásuk van de semmi több.

És mit szeretnek? A 30 év feletti pasikat és pénzüket. NEM EGY PÉLDÁT TUDNÉK HOZNI!!!!!!!!

15 ÉVESEN 38 éves pasival. A pasi lánya idősebb mint a pasinak a "barátnője".
És az csaj annya féltékeny a saját lányára mert a pasi elötte a csaj anyával kavart évekig....

Ebben élünk emberek!!!!! Elég nehezn lehet elhinni de el kell mert ez van.

Válaszol
Ilyenek ezek, ez például egy kislány rajza:

[Kép: Anyura_akarok_hasonlitani_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Válaszol
Az agresszív teknős . -Indavideo
Válaszol
Wagnerur Írta:Mailben mehet egyik kedvenc csengőhangom akinek kell. Karancsalján nem ajánlott használni. :-D
Gyühet! Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
vava Írta:És az csaj annya féltékeny a saját lányára mert a pasi elötte a csaj anyával kavart évekig....
És az csaj annya féltékeny a saját ANYJÁRA mert a pasi elötte a csaj anyával kavart évekig....
Ugye igy akartad irni? Wink
Üdv, Péter
Válaszol
Igen peti bocsánat .oh.
Válaszol
bocsánat .oh.

...nahát,ez HALLATLAN...
hideg hallé kitty módra,száyonátra

sayonara

Main Entry:
sa·yo·na·ra Listen to the pronunciation of sayonara
Pronunciation:
\ˌsī-ə-ˈnär-ə, ˌsä-yə-\
Function:
foreign term
Etymology:
Japanese

: good-bye
pia nyer
Válaszol
Sziasztok!

Most az utó technikában jártasabbaknak szolgálok némi érdekességgel!

http://youtube.com/watch?v=mutb7KgA9NM

és v 8-as társai!
Érdemes megfigyelni a kideolgozás részleteségét. pl az első linekn még a kompresszor is rajta van és működik.

http://youtube.com/watch?v=i3VVI6Auvys&feature=related

Itt a vízhűzés is rajta van és egész jó hangja is van:
http://youtube.com/watch?v=PjCL7svXJrM&feature=related

http://youtube.com/watch?v=GGXHMAic2O4&feature=related

http://youtube.com/watch?v=b4GkAfWz-Yk&feature=related

Válaszol
Elérkezett, mire nagyon vártam. Megdöglött a frissen épített hangfalpár egyik darabja. Mély bekussolt (egy picit még mozog) a magas még jó. Ha ráérek szétszedem, és megnézem mi van vele.
Válaszol
Biztos nem adtal enni a membranmozgato manoknak.... .torz.

ui: vagy tul sokat, azt is torzan...
Válaszol
Lényeg. NEM én voltam. Nekem van annyi eszem, hogy nem ölöm meg. Én otthagytam, mentem tanulni, aztán a tanulón nem hallottam a zenét, uhhogy visszamentem a szobába, ekkot már mondták, hogy füstölt az erősítő (feszültségszabályzó) Megcsináltam, elindítottam, visszamentem egy WC után, arra már csak a magas szólt.
Válaszol
Egyenárammal, ill. négyszögjellel bármi megölhető. Wink De tényleg. Wink
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Én váltóárammal haltam meg majdnem. Ugyhogy shalafi, remélem van raktáron még ha15, mert szerintem csere lesz...
Válaszol
DjTaRsY Írta:Én váltóárammal haltam meg majdnem. Ugyhogy shalafi, remélem van raktáron még ha15, mert szerintem csere lesz...

Egy biztos, az ember es a hangszoro is hamarabb hal meg az egyenaramtol Smile
Válaszol
Az ember talán nem.
Válaszol
Nagyobb az ellenállás
Válaszol
Az egyik kollégám megnyalta a 24 /vagy 42/ V-ot a tanműhelyben ...
Válaszol
Biztosan hallottatok a vizbontasrol DC-vel...
Az emberi test java viz(hez hasonlo).

Miutan a borodet atutotte mar gyakorlatilag rovidzar vagy Smile
Persze ~100mA atfolyo aram eseten mindegy hogy AC vagy DC.

A jobbkezszabaly nem csak a KRESZ-ben egy jo dolog.... Wink
Válaszol
Nem is víz, hanem vezetési szempontból sokkal veszélyesebb, mert mindenféle ionos oldat van odabent, azok aztán tényleg vezetnek. Hja, és nem feltétlen a vízbontás a legnagyobb gond, biztos mindenki hallott Galvani és Volta kísérletéről a békacombokkal.. Hát a szívizomnak, szinuszcsomónak érdekes élmény volna a zegyenáram biztosan...
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Igen, és én balkezes vagyok, és alapból mindenhez bal kézzel nyúlok. De legalább a kéz felső felével érintem meg a veszélyes felületet, hogy el lehessen rántani onnan. Mikor engem megnyesett a záram, bal kéz zsibbad, jobb láb izmai összerándul. Veszélyes dolog ilyenekkel játszadozni.

Én is csak akkor tudtam meg, hogy nem kívent gyerek vagyok, amikor hajszárítóval kellett játszanom a fürdőkádban. Big Grin
Válaszol
Shalanal a pont! EZt kihagytam az elobb....

Balkezzel rovidebb az ut a szivhez Sad
Válaszol
Lala a négyszögjel alatt a kalapács négyzet alakú nyomára utalt a koponyában. Szerintem. :-D
Válaszol
En meg a bekacomb rangatozasra Smile
Válaszol
Nem csak Kitty van a világon...

http://www.dailymotion.com/related/43987...videogames
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 36 Vendég