A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
NNa ez jó. Asszem... ha jól emlékszem.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Köszönöm ,ezt a lavasoftot megnézetem a fiammal .
Válaszol
Az Ad-Aware tényleg jó. Svéd.
Válaszol
http://www.youtube.com/watch?v=8m8fbnShP...re=related csináljunk könnyen, gyorsan (fél kézzel) hájend hangszórót egy dollár alatti költséggel
Válaszol
fdsa Írta:http://www.youtube.com/watch?v=8m8fbnShP...re=related csináljunk könnyen, gyorsan (fél kézzel) hájend hangszórót egy dollár alatti költséggel

Raadasul fel kezzel, mert a masikban a kamera van Smile
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Válaszol
shalafi66 Írta:Sajnos a Spybot SD nem mindig elég, nem talál meg és irt mindent.

Igen, de a coolweb ellen kifejezetten használható. És az inmunizálás után már a rendszer is kissé védve van. A másik nagy program viszont tényleg az Ad-Aware, de nagyon nem érdemes megvenni a pro változatot. nagyon gány lett...
Válaszol
Kimondottan coolweb ellen van egy külön kis progi, a CWShredder.
http://www.trendmicro.com/ftp/products/o...redder.exe
Nekem csak ezzel sikerült teljesen eltűntetni.
<k-sonix>
Válaszol
Azért megnyugtató hogy nemcsak engem szívat . Állítólag az opera nemszedi össze .
Válaszol
Sziasztok!

Bocsánat hogy közbe vágog de ugyvettem észre vannak itt autó sport kedvelők!

Azoknak itt egy videó: http://youtube.com/watch?v=MSrDD3tcibU

Ez az ember tudott valamit! A mai napig ezzel a futammal tartja a világcsúcsot ezen a pályán.

üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Még nem találkoztam vele mióta o/ázok.
Válaszol
Szia vava!

Imadom ezt a videot, de tudomasom szerint vmi japan eleg gyorsan lenyomta ezt az idot. Vmi ketmotoros Suzuki rettenettel...
A japant csak "Monster"-nek becezik.... nem jut eszembe a rendes neve.
Válaszol
2007: The overall fastest time on the mountain was achieved by Nobuhiro Tajima at 10:01.408. He was in a Suzuki XL7 Hill Climb Special while racing the Unlimited category. He beat the previous record set by Rod Millen set 13 years before in 1994 of 10:04.06. The Mini Sprint record was broken by Todd Cook. He ran 11:37.62 in his 2000 Wells TCE Coyote despite a spin on the way up, bettering his own record set in 2005.
Válaszol
Seas! koszi!
Válaszol
Igen ezt énis olvastam. De ugyemlékszem hogy magába a rekordok közé van csak beírva de a rally időkbe nem mert ogy nemvolt "széri" autó. Nem mintha ez a 405-ös az lenne. De mégis jobban hasonlított a szériára mint a duplamotoros ferdeszmű kéz gyártotta szörnyhöz. De lehet rosszul tudom
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Fel sem ismertem, hogy 405. Ami egyébként mostanában 20 éves.

Per Eklund
Válaszol
405 T16 infok sajnos flansziaul Smile
http://405t16.free.fr/

Igen valoban szeria kozelibb volt. A regi szep idok, amikor meg szeriaban kellett vaddiszno gepeket gyartani ahhoz hogy homologizalhato legyen a tipus.... Szivem csucske a B csoport. Van 1-2 jo dvd-m valahol.
Erdekel Vava? Wink
Válaszol
Számomra, bár japán autó van alattam, az Audi quatro rally (emlékeim szerint volt belőle 800 paci feletti is) a csúcs. Még a McLaren F1 is igen jó anyag. 1 évig (vagy még tovább) gumit sem tudtak rá csinálni, ezért eladni sem tudták. :-D Széria autók közül ami igen közel áll a szívemhez csak a régi Maserati Quatroporte ami említésre méltó. És talán a BMW M1. :-)
Válaszol
Balekalak!

Hogyne érdekelne!!!!! Már régóta keresgéltem B-és felvételeket.
A többi privátban.

Wagnerur!

Az álltalad említett atók mind mind kuriózumok. Mondjuk én személy szerint a bömöst gyülölöm. De a felsorolásból kimaradt az én nagy nagy kedvencem a VFTS! Ez sem elhanyagolható!
Válaszol
Nekem 1 autó tetszik nagyon illetve csak a külseje, a 4 ütemű Wartburg,
olyan tipikus autó formája van, nem ?
mondjuk a VFTS nek is, illetve az alap kockaLadának, talán annyira nincsenek "kiélezve a sarkai"
Smile
Válaszol
És ez?
[Kép: volvo_760.jpg]
Válaszol
Vava, kérlek, sőt könyörgök, hogy a lada/zsiguli ne szerepeljen. Munkaidőben hallgatom eleget, hogy milyen isten a lada. Na azóta 0 lett az értéke a szememben. :-D Amúgy pont egy ilyen "vfts-em van, király vagyok" csóka majdnem elütött úgy 130-al a városban nemrég a gyerekkel együtt. Mivel ismerős ismerőse, küldtem neki némi fenyítést. Megkapta. Hehe
A Quatroporte egyébként nem kuriózum. ;-) Az M1 más, nem is sok rohangál belőle, valamint kb duplája az ára mint új korában volt. Egyébként hány embert ismersz akinek a homologizációhoz szükséges 5000db-ból van egy 405-öse? ;-) Egyet ismerek, de az le van nagyon pukkanva. Mert Quatroporte-tulaj van Egerben 2. M1-ből az országban van úgy 5db. Már amelyik nem törött hanem eredeti állapotú. :-)
Válaszol
Ha mar Audi...

Van szerencsem neha utazni egy S4-ben (regi, '93-as) amiben a klasszikus 5 hengeres 20 szelepes turbo adja a pacikat a quattro hajtasnak Wink
Nagyon jo allapotban van es igy utcara boven eleg a 270loero...
Utaskent meg durvabb erzes, mint vezenyelni a ménest Smile
Válaszol
Seas, az se rossz, de valahogy a Wartburg az különlegesebb számomra, nemtudom miért
Válaszol
Különlegesen fura ahogy viselkedik az úton? Tongue
Régiszépemlékekawartburgkombihatalmascsomagtartójában.... Wink

sosevót wartburgom Big Grin

Az S4 szép kis vas. Sokan csak széria vacaknak nézik ... (valjuk be, nem durrantott mostanában nagyot az audi) ... de ha véletlenül beül az a sok a volán mögé, kell némi rutin a pacik zabolázásához. .torz. .torz.
Válaszol
Wagnerur Írta:(valjuk be, nem durrantott mostanában nagyot az audi)

Új A4-es.... Szerintem full jóra sikeredett. [Kép: 200708295.jpg]
Válaszol
Az emberek tobbsegenek egy 100 lovas benzines auto is problemakat okoz...
Egyenesben nyomni ahhoz csak ero kell, de a kanyar az mas teszta.
607-es "pezso" is kapott mar a kis 100 lovas Nissanomtol par hosszt korforgalmak sorozatan athajtva Smile

"Mit er az ero, ha nem uralod!?" Smile
Válaszol
Az új A4-es szerintem belül még jobb lett, mint kívül:
[Kép: carscoopaudia408up11zc6.th.jpg]
Válaszol
Van benne valami.... [Kép: 200708298.jpg]
Válaszol
DjTaRsY Írta:
Wagnerur Írta:(valjuk be, nem durrantott mostanában nagyot az audi)

Új A4-es.... Szerintem full jóra sikeredett.
De ez nem alapkivitel. ;-)
Válaszol
Akinek van esze, az nem is vesz alapkivitelt.
Válaszol
Ha csak ész kérdése, már indulok is. Big Grin
Válaszol
Mócsing Írta:Elsőlépésként kikötöttem a winchester ventillátorát . A zörgés fele már megis szünt . Mondjuk azért illettvolna előtte kikapcsolni ... .oh.

Lefékeztem a processzorhűtőt , csökkent a zaj . Viszont kiderült hogy a táp csinálja a nagyobb hangzavart . Azzal lehet kezdeni valamit ?
Szia

Leirom az én géphalkítási megoldásomat. Smile
Megfordítottam a tápventilátort, így kintről fúj befelé. Ez egy Chieftec táp, és ebben van egy hőmérő, ami
a venti fordulatszámát szabályozza. Én jól jártam, mert nagy melegben sem hangos a venti, ellenben amig
szivott a venti, addig aztán sokkal gyorsabban pörgött és hangos is volt. A gépben lévő további 4 (!!!) venti
mindegyike 5V-ról műsködik. Eztán a CPU ventije lett a leghangosabb, pedig az is egy halk fajta,
egy Spire FalconRock II-es. Vettem egy fesz.szabályzó potit, pár százasért árulják a számtekboltok.
Egy PCI foglalatot lezáró aluminium lemez közepére furtam (asszem 8-as) lyukat, ebbe tettem bele a potit,
és kézzel lehet szabályozni a fordulatszámot. Nyáron kb. 200 RPM-mel feljebbveszem a pörgést.
Nyáron pörög 1900-at, azon kivül 1700-at. Ezen mókolások során visszatértünk a kiindulóponthoz
ismét a táp ventije a leghangosabb Big Grin De napközben a gép olyan halk, hogy
bizony előfordult már többször,
hogy a bekapcsgombot benyomtam és csodálkoztam, hogy leáll a Windows Smile)
Üdv, Péter
Válaszol
Topeti gondolom Te nem rendelkezel: http://www.malabs.com/assets/products/MSI-86GTSO_LG.gif ilyennel, vagy hasonlóval, erre mondj egy jó hűtési megoldást.
Válaszol
Péter.
No halihó .
Merre jártál ?

Ebben egy CODEGEN DISCPLAY 300W-os táp van . Alighanem főtengelyes ,mert bekapcsolás utánn egy ideig piszokul zörög . A többi nemlenne gond ,főleg ha az oldalát is felteszem . Igaz akkor a házra is kellene ventillátor .
Azelőtt úgyoldottam meg ,hamár nagyon idegesített föltettem a fejhallgatót /K66/ . Sajnos a fiam elvitte , ez a teszkó gazdaságos meg semmit sem szigetel . A ventillátor forgatás nemis rossz ötlet .
Mindjárt megnézem mennyiért vesztegetik a fuvolákat .

Jozsi -A múltkor rácsörögtem a cég telefonjáról ,annak nemírjaki a számát ,most felvette ,énmeg letettem . Ezekszerint kutyabaja ,csk megunta az ábrázatunkat .
Válaszol
Talált Jozsi . Kb. 30m mély kómában voltam éppen . .haha.
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 49 Vendég