Üzenetek: 115
Témák: 1
Értékelés:
0
Wagnerur Írta:Remélem lesz olyan cég az országban, ahol a DIY még komoly szempont lesz és egyedi/kisszériás kívánságok megfizethető mértékben teljesíthetőek lesznek Ez csak egy álom! Jelen állás szerint a Sonido közelebb áll hozzá, mint Ti, és még így is túl messze.... Az általatok képviselt irányvonal/felfogás a hszóró készítésről Nekem jobban bejött, de ez mit sem számít már....
Azért a DIY-s társadalom egy szeletét, mint potenciális vevőt így már elfelejthetitek, és az igazán komoly elismerést tőlük/általuk kaptátok volna!
Sajnálom, hogy így kellett lennie....
A zene ereje: "Az ur megmutatta nekem a Sonido ANT ot. amibe bele is szerettem, nagyon nagyon nagyon tetszik a magasa. MAjd a sajat hangrendszeret. Kb az elso perctol az utolsoig csak vigyorogtam mint a vadalma es atertekeltem a zenehallgatas fogalmat."
Üzenetek: 703
Témák: 12
Értékelés:
0
Azért ne írd le a céget!
Sztem lesz ez még ígyse....!
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Üzenetek: 577
Témák: 4
Értékelés:
0
Az a hejjzet,hogy a mai magyar "diytársadalmat" a sok kínnyai xar hozza izgalomba,minden ársávban,így meg nehéz versenyezni,szerintem... .forog.
szerk.:hogy átpattant ez ide az offba. .sokk.
Üdv Doki!
Értékelés:
0
vava Írta:Azért ne írd le a céget!
Nem akarom leírni a céget, erről szó sincs, de Én így látom a helyzetet, és szerintem az előzményekhez képest ez most nem túl rózsás! Végre volt 1 hangszóró gyártó cég, ahol történt valami, elindult egy rohamos fejlődés, újabbnál újabb hangszórók, mind-mind kiváló darab. Ez nem csak, hogy a hazánkban, de szerintem a nagyvilágban is egyedülálló dolog volt! Ennek lett most vége, és ezek után nem tudom, hogy mit gondoljak a cégről, nem tudom, hogy mik az elképzelések a jövőről, de szerintem sokan máshogy képzeltük....
vava Írta:Sztem lesz ez még ígyse....! A csodákban Én már nem nagyon hiszek!
A zene ereje: "Az ur megmutatta nekem a Sonido ANT ot. amibe bele is szerettem, nagyon nagyon nagyon tetszik a magasa. MAjd a sajat hangrendszeret. Kb az elso perctol az utolsoig csak vigyorogtam mint a vadalma es atertekeltem a zenehallgatas fogalmat."
Értékelés:
0
doki Írta:Az a hejjzet,hogy a mai magyar "diytársadalmat" a sok kínnyai xar hozza izgalomba,minden ársávban,így meg nehéz versenyezni,szerintem... .forog.
Azért vannak kivételek, de ha nagy általánosságokban igaz is, azért Shalafit nem olyannak ismertem, aki csak úgy feladja a harcot a sok kínai xar ellen. Sajnálnám ha így lenne! .forog.
Üzenetek: 883
Értékelés:
2
B.A.T. (II.) Írta:Wagnerur Írta:komolyan együttérzek veletek. Ez most sajnos kevés.... :? Ezt elég megalázónak, lenézőnek gondolom így hajnalban. :-( Biztos érzékenyebb (98dB) vagyok ilyenkor. ;-) Szerintem gondold újra amiket írtál. Vagy képzeld magad a helyünkbe. Egyébként nem vagyok a cég alkalmazottja. Amit teszek itt és a való életben a DIY érdekében "csak" a társadalmi munka szintjén teszem, a szabadidőm (család) kárára, ahogy Laci is. Ezt eddig nem tartottam nagy áldozatnak és ezen nem is kívánok változtatni. Kicsit kevesebb indulatot és több empátiát kérnék. :-P Ami az elismerést illeti, teljesen egyetértek. A DIY mindig magasabb színvonalat képviselt a szememben mint bármelyik nagynevű hangfalgyártó cég. Igényessége is ezen a színvonalon mozog. Magamat nem merem ebbe a kategóriába gondolni sem, mert olyan felkészültségi szintet nem ütök meg amilyet ebben a közösségben tapasztaltam. Ezért én köszönöm, hogy eddig is segíthettem valamilyen (nagyon szerény) formában nektek. Jó érzés ha valakinek a ezzel sikerült hallgatható rendszert összeállítania és ebben kicsit benne volt a kezem. Asszem ezt hívják büszkeségnek. Kicsi, de azért büszkeség. :-)
Értékelés:
0
Wagnerur Írta:B.A.T. (II.) Írta:Wagnerur Írta:komolyan együttérzek veletek. Ez most sajnos kevés.... :? Ezt elég megalázónak, lenézőnek gondolom így hajnalban. Pedig elhiheted, hogy ebben semmiféle rossz szándék, ill. lenézés nincs. Az eddigi munkádat, és persze Laciét köszönjük, sok sikert a továbbiakban is! .taps. .szia.
Értékelés:
2
Sejtettem, csak hajnalban még nyűgös a zember. :-D
Üzenetek: 7 892
Témák: 30
Értékelés:
1
Mér nem reggelizel... Attól megnyugodnál sztem.  .kv.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Értékelés:
2
shalafi66 Írta:Mér nem reggelizel... Attól megnyugodnál sztem. .kv. A (membrán)tömegem már így is jelentős, és az érzékenységem is alacsony. Csak a hajnali ébredés, mint könny-ű szellő, érzékenyebb pillanatot kapott. :-P
Értékelés:
1
Aham, szellő... Jóhogynem sellő. Szerintem a fórum azonnali evakuálását kéne elrendelnem, mert ez már a költői éned előszele lesz...
Értékelés:
0
Valamiért nem akar bejönni néhány egyedi gyártású hangszóró adatlapja, remélem, hogy csak átmeneti a zavar!!!! .torz.
Értékelés:
1
Elvileg nem az, mert mindet levettem a szerverről. Ha mégis maradt valami belőle, na az a hiba.
Értékelés:
0
Küldtem Neked privátot!
Értékelés:
1
Én meg válaszoltam. .haha.
Üzenetek: 283
Témák: 2
Értékelés:
0
shalafi66 Írta:Elvileg nem az, mert mindet levettem a szerverről. Ha mégis maradt valami belőle, na az a hiba. Nagyon szabadultok ettől a témától... .sir.
Üdv: Crockoo
Üzenetek: 674
Témák: 0
Értékelés:
0
Szerencsére majdnem minden megvan. Annak idején gondoltam a jövőre.
Üzenetek: 265
Témák: 5
Értékelés:
0
SEAS Írta:Szerencsére majdnem minden megvan. Annak idején gondoltam a jövőre.
Az adatlap nem ad ki hangot .sir.
Egyedi HSZ meg mar nem gyartodik. Szoval mar a jovo sem a regi.
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Értékelés:
2
Szabadulni nem a témától kellene. Még csak nem is tabu, mindössze arról van szó, hogy ami nincs, arról felesleges beszélni.
Amúgy az adatlap is ad ki hangot. Már ha cellulóz-alapú lapon van. .torz. .torz. .torz. bocs
Üzenetek: 265
Témák: 5
Értékelés:
0
Nekem mazlim van, az adatlap helyett a ket R620 muzsikal
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Üzenetek: 72
Témák: 7
Értékelés:
0
Bocs, ha rosszat szóltam! Lécci ne zárjál ki.
Értékelés:
1
Kizárni? Mér tennék olyat? .forog.
Értékelés:
2
Nemtom mit tettél Petja, de míg nem tűnik fel, addig valószínűleg semmilyen retorzió sem lesz. :-D Amúgy olvasgattam, de semmit sem láttam, így elég értetlenül nézek most.
Üzenetek: 577
Értékelés:
0
Bizti a závéikszbe akarta eszt írni. .haha.
Üdv Doki!
Értékelés:
1
Nem, csak van egy adósságom, arra figyelmeztetett, viszont erről nektek még nem kell tudni.
Üzenetek: 72
Témák: 7
Értékelés:
0
Nem tudtam, hogy ez "adósság", de ha a Shala úgy ítéli meg hogy itt az ideje, úgy is elmondja Nektek. .ok. (a multkor sok volt az újbor..de jó is ám!!)
Értékelés:
2
Hirtelen nemtom mivel tartozik nekem Lala, de ha itt van tartozása akkor sejtem mi lehet az. :-D Karácsonyra fa alatt lesz bár Miklós-napra ígérte. :-P :-D Mivel türelmetlen voltam, inkább megleptem magam egy Rotel erősítővel. 8)
Értékelés:
2
Hölgyeim és Uraim!
Tisztelettel kérem megértésüket aki felé Lacinak még tartozása van az egyedi 639-el kapcsolatban.
Sajnálatos módon történt némi malőr az alu előlapok gyártása közben. .oh.
A hibát sikerült javítani és a napokban Lacinál lesznek eme tárgyak. Bár nem néztem még, hogy a festés eme ok miatt sérült vagy ép maradt. Sérülés esetén a kivitelezés még pár napot késik, mivel a festő valamikor csütörtök magasságában lesz fekete festésre alkalmas állapotban. Megértésüket köszönöm.
A malőr egy hibás mérőeszköz miatt történt. A szomszéd ugyan megtalálhatja, de kétlem, hogy valaha alkalmas lesz még múltbéli funkciójának használatára.
Üzenetek: 703
Témák: 12
Értékelés:
0
Fő a higadság
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Értékelés:
2
Már túlvagyok az ingerületen nem is tudom hány napja. .forog. De akkor igen paprikás voltam.  Nem részletezném, mert kénytelen lennék magamat tiltólistára tenni. .haha.
Értékelés:
1
Nah, nem gondoltam, hogy így felizgatott...
Értékelés:
2
shalafi66 Írta:Nah, nem gondoltam, hogy így felizgatott... Csak az ok. Hány nap is volt ezért a késés?
Értékelés:
1
nem is tudom... belefér, úgysem értem rá. Volt közben egy kis PC downgrade is...
Értékelés:
2
Már gondoltam rád. Néztem gépet és még emberi árban van. Majd dumálunk.
Értékelés:
1
.zold. visszatértem P1-re. rég volt ilyenem.
szerk: de élvezem.
|