2008. 02. 01., 9:06
SEAS Írta:Megmondjam?Csak akkor, ha papírod van róla, hogy jobban értesz hozzá, mint az én nagy barátom, SF!
|
OFF-tanoda
|
|
2008. 02. 01., 9:06
SEAS Írta:Megmondjam?Csak akkor, ha papírod van róla, hogy jobban értesz hozzá, mint az én nagy barátom, SF!
2008. 02. 01., 9:32
hívok egy
-t majd az kiállítja nektek a szükséges papírokat.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2008. 02. 01., 13:10
fdsa Írta:Csak akkor, ha papírod van róla, hogy jobban értesz hozzá, mint az én nagy barátom, SF! Épp tőle akartam volna megkérdezni. Bár én már olyan szinten biztos nem tudnám nektek továbbadni.
2008. 02. 01., 14:28
Itt nagyon komoly dologról van szó, de csak közeli hozzátartozók tudnak ezen segíteni. :-D Kérem is őket innen, a virtuális térből, hogy mielőbb keressék meg az urak elgurult tablettáit. :-D
Gúgli Haladóknak: Jó kis gúgli tan-ácsok
2008. 02. 01., 15:48
[quote="bluefish"](nem szeretném bulizásban kihajtani a lelküket !)/quote]
Én pont erre készülök. .torz.
2008. 02. 01., 17:48
Ezt sejtettük Tarsy. :-D Más: Tessék férfinép, lehet szórakozni! ;-) Vagy elkölthetjük a lottó ötöst :-D
2008. 02. 01., 17:59
Egyébként ha összejön a buli, akkor ugyebár kicsit PA-bb ra fejleszthetem a rendszert. Ezek is, mint bluefish dobozai házimozira mennek tovább. És éppenséggel a ha22es csodát alulról támogatni is tökéletes.
2008. 02. 01., 18:41
Egyébként most kipróbáltam mit is bír a sub ami a loudpanelhez készült. Eredetileg csak azt akartam meghallgatni, hogy mennyire dumál bele a panelek hivatásába, de nem bírtam magammal. Nos az xmaxnak az értékeit nem hiszem, hogy sikerült elérni, de nagyon durva volt amit művelt. Torzítás nélkül bírta a teljes terhelést és a végére is maradt még tartaléka ami kicsit meglepett. Egyébként hangos volt. Nagyon hangos. Elsőként Al Jarreau volt a tesztanyag, majd kicsit keményebb igénybevételt helyeztem kilátásba Diana Krall lemezeiből és a végére ... igen, DreamTheater! A DreamTheater esetében néhol bizonytalannak tűnt. Vagy csak én voltam az, mert legutóbb nyáron kaptam hasonló hangnyomást. :-D Konklúzió: sürgősen külön kell dobozolni! Egyébként nagyon meglepett. Sokkal pontatlanabb hangra és alacsonyabb terhelhetőségre számítottam. Nem állítom, hogy tartósan bírná vagy ez a hangerő a szívecsücske a hangszórónak (nekem se), de egy órát bírt és becsülettel viselte a hülyeségem.
2008. 02. 01., 19:36
http://youtube.com/watch?v=Sq2vl99iIEc
OMD - Electricity Hogy ez milyen szép szám. http://youtube.com/watch?v=-h1fYhuM8AA Vetekszik ezzel Trans X - Living on a video
2008. 02. 01., 20:27
Shala, az oldal fejlesztés alatt van ? Vagy épp az árakat írod át ? Mert nem jön be csak a fórum.
senkisem se nemcsinál se senkivel se semmit se nem !
2008. 02. 02., 0:54
Már egy ideje dolgozik az új oldalon. Mert az is lesz.
2008. 02. 02., 7:39
Remek, örülök neki !
senkisem se nemcsinál se senkivel se semmit se nem !
2008. 02. 03., 23:36
Wagnerur Írta:Már egy ideje dolgozik az új oldalon. Mert az is lesz. Nekem is lett. http://www.djtarsy.extra.hu/ Hangfalépítés részen dolgoztam legtöbbet. Ennyi ami tőlem kitelik. .forog. Kíváncsi leszek a H2k új honlapjára.
2008. 02. 04., 1:17
Sajnos a régi már annyira elavulttá vált, pl. árak szempontjából, hogy muszáj voltam levenni. Most pár hétig a fórum lesz helyette.
2008. 02. 06., 23:41
Tegnap valami hűdeokosvagyokésakitörzsvendégisaz-fórumon azon folyt a vita, hogy vaj'h a muszáj milyen jé? Közben ment a szokásos mindenki hülye, de a villamos én vagyok duma. Egyik idegen lúzer azért próbált némi fényt vinni az alagútba, felajánlva a helyesírási kéziszótár magvas tartalmát, de a szokásos gyorsvonat elgázolta. Muszály volt ezt most megosztani veletek. Talán említésre sem méltó, hogy a telefonom T9-e ismeri mind a két írásmódot. Ez kész! :-D
2008. 02. 07., 0:23
Persze ha figyelembe vesszük, hogy a kifejezés a német "muß sein"-ból magyarosodott, és a német nyelvben nincs ly, így könnyen megjegyezhető, hogy csak pontos j-vel írható helyesen a muszáj. Vagy mußáj.
2008. 02. 07., 2:05
Na ez rendben is van, de mit keres GYÁRILAG a telefon T9 szótárában ly-al is? :-D Lehet van ilyen vezetéknév, bár még nem találkoztam vele. ;-) Ez a "sarfeszesz"-es írásmód nagyon ott van. Mondjuk már kivonták a forgalomból. 8)
2008. 02. 07., 16:12
kivonták? ßar ügy
![]() Szerk.: időnként felhívnak jónevű grafikusok, hogy hol találják a számítógép billentyűzetén a nagy sárfesz eszt. Vagy legalább mi a kódja. Azóta néha ß-szel kezdem a mondatot
2008. 02. 07., 16:54
fdsa Írta:kivonták? ßar ügy Kivonták, mert feleslegesnek találtatott a megmérettetésen a német nyelvészeknél. Most majdnem megfogál, de bizony a Logitech billentyűzeten ott figyel az Á Alt-os részén. ßajnos a telón, amivel tegnap írtam, nincß ilyen már. Mondjuk amelyik ßE mobilon van magyar nyelv, azon német nem ßzokott lenni. Talán ezért nincß ebben ßem. .forog. .torz. Na jó, egy kis vidámság! Aztán csak óvatosan a nevetéssel, mert a rekeszizomláz is tud fájni! A jutúbos és egyéb ilyen videókat sajnos (bár ezzel a jelzővel kapcsolatban vannak kétségeim) nem tudom megnézni mindenféle technikai okok mijjjjattt. Így azokon nevetni sem tudok. Viszont ez nem a humorérzékem csökkenését jelzi, mindössze nincs kedvem leszedegetni mindet egyenként a gépre és úgy megnézni. .cigi. .zzz. Elalszok mi5re lejön és addigra nem is igazán rdekel már. .ir.Na jó, itt még egy kicsi, de mosmá mindenki menjen alugyni és ne vihorásszon a takaró alatt!
2008. 02. 07., 17:02
Sziasztok!
Nekem no name 2500 ft-os bilentyűzetem van és azon is ott figyel.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
2008. 02. 07., 17:14
Mindegy az. Az aláírás ott alul, azonos: Made in China
Ami a humort illeti: akit érdekel, szedje gyorsan. Eljutottunk arra a szintre, hogy amit nemrég belinkeltem ( http://stand-up-comedy.atw.hu ) már nem létezik. Illetve csak egy szó van fent. Nos belehúzott az asva. Vagymi.
2008. 02. 07., 18:44
Az én billentyűzetem is kínai, Alt Gr + á-val jön is az á betű gombjára festett ß, meg Ctrl + Alt + á-val is jön. De úgy látszik, nem eléggé köztudott, hogy ß-ből nagy betű nem létezik, mert nincs olyan szó a németben sem, amely dupla s-sel kezdődne. Ha pedig verzállal kell(ett) írni olyan szót, amelyben ß szerepelt, akkor azt SS-nek kellett már a német nyelvi reform előtt is írni.
2008. 02. 07., 19:03
2008. 02. 07., 19:31
fdsa Írta:Az én billentyűzetem is kínai, Alt Gr + á-val jön is az á betű gombjára festett ß, meg Ctrl + Alt + á-val is jön. De úgy látszik, nem eléggé köztudott, hogy ß-ből nagy betű nem létezik, mert nincs olyan szó a németben sem, amely dupla s-sel kezdődne. Ha pedig verzállal kell(ett) írni olyan szót, amelyben ß szerepelt, akkor azt SS-nek kellett már a német nyelvi reform előtt is írni.Jóvan. Nekem a német tudásom a danke meg a ja. Még tagadni sem tudok. .haha.
2008. 02. 07., 19:52
fdsa Írta:jáccatok: http://www.rocksolidarcade.com/games/stuntpilot/Na ez nekem csak pörög, de nem is jön be a zoldal. Ehemmm! Közben rájöttem mi volt a baj. Már megy. .haha.
2008. 02. 15., 15:24
A Ha15-jeim kivezetőszálai sikeresen keresztezték egymást, de megcsináltam. Meglepett.
2008. 02. 16., 21:45
DjTaRsY Írta:A Ha15-jeim kivezetőszálai sikeresen keresztezték egymást, de megcsináltam. Meglepett.Mi lepett meg rajta? Hogy keresztezték egymást?
2008. 02. 16., 22:04
Igen. Mi az hogy keresztezik egymást? Nem szabadna. Az igaz, hogy kicsit erősen igénybe vettem, de akkor is. Szegény.. Mit ki nem bír a HA15...
2008. 02. 16., 22:37
DjTaRsY Írta:Igen. Mi az hogy keresztezik egymást? Nem szabadna. Az igaz, hogy kicsit erősen igénybe vettem, de akkor is. Szegény.. Mit ki nem bír a HA15...Elképzelni sem tudom, hogyan sikerült. :-D
2008. 02. 16., 22:50
Még mozog? Ha igen akkor ütni kell! .ut.
2008. 02. 16., 22:58
shalafi66 Írta:Még mozog? Ha igen akkor ütni kell! .ut.Maga milyen erőszakos lett! :-D
2008. 02. 16., 23:22
Hja. Kényszerít rá a környezetem. egyszer még téged is elviszlek... .ordog. olyan ördögi leszek
2008. 02. 16., 23:24
Én sem tudom, hogy sikerült, de kétszer tapasztaltam, hogy nem szól. Először szétszedtem, akkor megszólalt, visszaraktam szól. Pár hónappal későb megint csinálta ezt, ütésre megszólalt. Most verésre sem szólalt meg, szétszedtem, látom báz a kivezetőszálak X alakot vettek fel. Szépen párhuzamosba raktam a görbéket, és most újra centiket mozog a membrány
2008. 02. 16., 23:38
shalafi66 Írta:Hja. Kényszerít rá a környezetem. egyszer még téged is elviszlek... .ordog. olyan ördögi leszekHaza? Térképed van? :-P Szerk: má mostan milyen külső hatások érnek? Itten lenni mínusz 9 fok. Vacog aki kível van.
|
|
|