Üzenetek: 7 892
Témák: 30
Értékelés:
1
Magas művészet, mi?
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Üzenetek: 2 277
Témák: 3
Értékelés:
0
Alighanem egy perverz disznó lehetek . Nekem tetszik . .oh.
Értékelés:
1
Üzenetek: 804
Témák: 2
Értékelés:
0
Értékelés:
1
Igen, ez kivételesen rendben van. De Tereskova pinája pl. valljuk be engem nem izgat túlzottan. Méghaoly illatos is. Bár legalább nem középszerű, mer kimondja.
Értékelés:
0
De eddig csak a saját véleményét hallottuk, kívülálló, független szagértő véleményére lennék kíváncsacsi!
Értékelés:
0
Jelentkezünk ? /szagértőnek /
Értékelés:
0
Üzenetek: 265
Témák: 5
Értékelés:
0
vava Írta:Solaris Marsbéli krónikák LP Zseniális!!!!!!
Most szereztem meg bakeliten is  ))
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Üzenetek: 703
Témák: 12
Értékelés:
0
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Üzenetek: 265
Témák: 5
Értékelés:
0
Tavaly itt voltak a Balaton Sound-on, hallottam őket élőben.
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Üzenetek: 703
Témák: 12
Értékelés:
0
Most nagyon irigyellek!!!!!!!! .sir.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Értékelés:
0
Értékelés:
0
Értékelés:
0
Pannónia Fesztivál - Pálutcai Fiúk
Üzenetek: 191
Témák: 8
Értékelés:
0
Led Zeppelin-Mothership album.
Nagyon jó zene.Ráadásul milyen jó 8mm-es szalagon
Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni.
Értékelés:
0
Üzenetek: 219
Témák: 1
Értékelés:
0
Fész Írta:Led Zeppelin-Mothership album.
Nagyon jó zene.Ráadásul milyen jó 8mm-es szalagon
...a csepelin? nincs még elcsépelve?
az I-II-III...mega 81 ben vett rolling lemezemet koptatom a behringer mic 2200-ból képzett MC előerősítőmmel...1 csöves...hehe
node van is dina mica....
...igaz,ez is kinnyában készül...kicsi ár...szinte lopás volt megvenni....
pia nyer
Értékelés:
0
Értékelés:
0
Nincs kinyírva,mert én vettem fel utólag cd-ről.
Az a poén,hogy a szalag nemigazán ilyen célra lett kifejlesztve
Egy Sony "data cartridge"-ból csévéltem át a szalagot egy orsóra.(QD-600A)
Anno asszem 60MB-fért rá.
A hangzás tökéletes,talán nem is hallottam még ilyen csilingelő magasakat.
Ja,nem baj,ha a fej kopik...
http://www.youtube.com/watch?v=LsPJ_cIFCRs
Lehet röhögni
U.I:nincs véletlen meg valakinek a kashtan magnó rajza?Felvételkor rakoncátlankodik az eggyik oldal,azaz sokkal halkabb.Mikor nincs felv. üzemmódban,akkor eggyforma a hangerő.
Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni.
Üzenetek: 1 153
Témák: 6
Értékelés:
1
Shalafinak hála megvan első komplett Roxette albumom, ráadásul FLAC-ban.. asszem kezdem megszeretni a veszteségmentes formátumokat.. 
Ki is löktem gyorsan CD-re. A Panasonic lejátszóm meg teszi a dolgát tisztességesen.. Azért kiccsit másabb, mint MP3-ból audio cd..
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális
Üzenetek: 376
Értékelés:
2
Fész Írta:U.I:nincs véletlen meg valakinek a kashtan magnó rajza?Felvételkor rakoncátlankodik az eggyik oldal,azaz sokkal halkabb.Mikor nincs felv. üzemmódban,akkor eggyforma a hangerő.
Szia!
Ez az orsós (Made in CCCP?) mintha benne lenne valamelyik magnósok évkönyvében, otthon megnézem majd.
Üdv.
Értékelés:
0
Igen,ruszki a drága,jó lenne a rajz,de van egy sejtésem,hogy nem szerepel egy magnósok évkönyvében sem....azért nézd meg.
Köszi!
Fész
Értékelés:
0
Nekem Dream Theater album van meg .flac-ban,jól is szól
Értékelés:
2
Fész Írta:Igen,ruszki a drága,jó lenne a rajz,de van egy sejtésem,hogy nem szerepel egy magnósok évkönyvében sem....azért nézd meg.
Köszi!
Fész
Nekem viszont az rémlik, hogy egy bontatlan dobozban tároltat szereztek és a forgalmazás után pár évvel későbbi Magnósok évkönyvében tesztelték. Remélhetőleg a rajz is ott lesz hozzá.
Anno az unitra WSH-???erősítőről is csak később lett rajz amit le is közöltek a 85-ös vagy 86-os könyvben.
Értékelés:
1
Fész Írta:Nekem Dream Theater album van meg .flac-ban,jól is szól  hát igen, a dream egy kicsit más mint a roxette.
Értékelés:
2
GARFIELD13 Írta:Fész Írta:Igen,ruszki a drága,jó lenne a rajz,de van egy sejtésem,hogy nem szerepel egy magnósok évkönyvében sem....azért nézd meg.
Köszi!
Fész
Nekem viszont az rémlik, hogy egy bontatlan dobozban tároltat szereztek és a forgalmazás után pár évvel későbbi Magnósok évkönyvében tesztelték. Remélhetőleg a rajz is ott lesz hozzá.
Anno az unitra WSH-???erősítőről is csak később lett rajz amit le is közöltek a 85-ös vagy 86-os könyvben.
Szia!
Hát csak félsiker. Az 1984-es Magnósok Évkönyvében a 189-192-oldalon van bemutatva, de kapcsolási rajz az nincs hozzá. Csak a Tesla meg az Unitra orsós magnóé van benne. A CCCP-s biztos hadititok volt anno
A bontatlan dobozos emlékem se stimmel, pedig azt ehhez a készülékhez kötöm. .?. Lehet, hogy nem a Magnósok évkönyvében volt, hanem a Technika újságban???
Már csak az a tippem maradt, hogy régi Radiotechnika újságban vagy évkönyvben lehet rajz esetleg hozzá. Nem férsz hozzá valahol esetleg DjVu-ban ezekhez?
Értékelés:
1
Annyira bonolult hogy rajz kell? Vagy az alkatrészek miatt?
Értékelés:
0
Köszönöm a fáradozást.
Volt egy adatbázis(djvu e-book),de megszüntették.Ott fennt volt egy csomó évkönyv,de nem mind.
Hát igen sokkal könnyebb lenne rajzzal.(gyorsabb),mostanában nem sok időm van,holnap is vizsgázom,de ez má az utolsó.
Üzenetek: 245
Témák: 0
Értékelés:
0
Aki szereti a GOA-t, annak ezt érdemes letölteni és végig hallgatni! U-Recken - Aquatic Serenade 2006 Érdekes hangok vannak benne, jó hallgatni..   Nagggyon jól szól!!
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Értékelés:
1
Meghallgassuk!! 
Én mostanság nem korlátozósok stílusra.. mindent begyűjtök ami kicsit is közel áll a zenéhez  Kivétel: divatrock és emo zenekarok albumai
Értékelés:
0
Ha kell az album, belinkelem...  Nagyon csípem a goát, eléggé pörgős muzsika..
Értékelés:
1
Én azt szeretem a deep trance-ben, hogy kicsit elvont, ugyanakkor kellemes hangzásvilága van, a goában meg azt, hogy olyan misztikus, néha földöntúli, absztrakt, mégis magával ragadó.. Ha belefeledkezek, lényegtelen, mennyire pörgős. Azért azokat a dallamokat se túl egyszerű megkomponálni, hogy olyan legyen amilyen..
Amik nem tetszenek, azok a 2005-2006-ban divatosvolt dance zenék.. butuska dallam, butuska szöveg, amit butuska lány énekel butuska hangon.. és az egészet még jobban elrontja egy butuska DJ, hozzáadva 1000%-os torzítást.. amitől nekem a hátamon feláll a szőr.. :? Nem szeretem az olyan embereket, akik a jóminőségű trance dallamokat egy lapon említik ezekkel a valamikkel.
Értékelés:
0
A goa nem is ebbe a kategóriába sorolható! Ez eléggé elrepíti az embert, na nem annyira mint a deep- illetve a vocal trance, de nagyon jól össze van rakva. Sok különálló dallam kellemes hangvételben. Nagyon jó zene!
Itt megtalálod:http://search.utorrent.com/search.php?q=u-recken&e=http%3a%2f%2fthepiratebay.org%2fsearch.php%3fq%3d&u=1
Másold be!
Értékelés:
1
Tudom, azért is mondtam.. sokan ha azt hallják, hogy elektronikus zene, egyből az ilyen übergagyi dance izék jutnak eszükbe..
|