A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Az ellenállat rossz ötlet, az erősítő kapcsolásába kellene hasonlóan belenyúlni mint ebben, mert akkor a végfokot nem terheled, hanem csak a kivezérlésjelzőt "csapod be". .forog.[/quote]

Aham...csak hát aztse tom h hogyvan bekötve Big Grin Nah mindegy akkor hagyom inkább.....
Válaszol
Flatlander Írta:Az ellenállat rossz ötlet, az erősítő kapcsolásába kellene hasonlóan belenyúlni mint ebben, mert akkor a végfokot nem terheled, hanem csak a kivezérlésjelzőt "csapod be". .forog.

Aham...csak hát aztse tom h hogyvan bekötve Big Grin Nah mindegy akkor hagyom inkább.....[/quote]

Mintha egy videoton erősítőd lenne, kapcsolási rajz biztos akad hozzá.
Ha az megvan onnan már könnyebb elindulni megcsinálni SZVSZ...
Válaszol
Majd lehet keresek Big Grin

Am van egy 30cm-es nemtudom milyen márkájú gitárhsz.-em!Ezt nemlehetne esetleg újratekercselni és új peremet rakni rá?Szval h ne gitár hsz. legyen hanem mélyközép.....Mert elég nagy a kilengése,és az egész kosár öntöttvas szval elég erős a cucc Big Grin
Válaszol
Flatlander Írta:Majd lehet keresek Big Grin

Megnéztem az Unitra erősítő kapcsolását, a "méréshatárváltó" kapcsoló annyit csinál, hogy egy 2k2 ellenállás helyett egy 200R-en keresztül engedi a jelet a kivezérlésjelzőre.
A 2k2 az 2kOhm lehet, a másik meg 200 Ohm ha jól értelmezem, már csak az a kérdés, ebből hogy lesz x0,01-es szorzó.
A kivezérlésjelzőben minden lednek külön tranzisztora van. Egy kis panelon külön, teljesen diszkrét elemekből épül fel a
kapcsolás, No IC.
Válaszol
A vidi ICcés, de ott is lehetne ilyen kapcsolást csinálni, csak hova építed be a kapcsolót.. az előlapra? .sokk.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
GARFIELD13 Írta:A 2k2 az 2kΩ lehet, a másik meg 200 Ω ha jól értelmezem, már csak az a kérdés, ebből hogy lesz x0,01-es szorzó.
10-szer kisebb feszültség az 100-szor kisebb teljesítmény...
Válaszol
Aham....Majd lehet megnézem h hogylehetne jól megcsinálni....Tongue

Am az előbbi kérdésemre akkor meglehetne csinálni a gitárhasz.-z úgy ahogy leírtam?
Válaszol
Hétfőn megyek Fehérvárra /Hacsak a női kicsinyesség bele nem köp a levesembe ./. Útbaejteném a boltot is . Délután hányóráig van nyitva ?
Válaszol
fdsa Írta:10-szer kisebb feszültség az 100-szor kisebb teljesítmény...

Köszönöm a felvilágosítást
Válaszol
Mócsing Írta:Hétfőn megyek Fehérvárra /Hacsak a női kicsinyesség bele nem köp a levesembe ./. Útbaejteném a boltot is . Délután hányóráig van nyitva ?
még mindig négyig.
Válaszol
Elfelejtettem ,pedig volt róla szó . .oh.
Válaszol
figyelem emberek következik a lelki kínozda mindenkinek xD véletlen akadtam rá az oldalra . És hát... fél órán át csak néztem, és szólni nem tudtam. Még midnig elég fusztrált vagyok .sokk. :? Hát igen mindenki másképp csinálja. De hogy mekkora másságok vannak . Tessék felkészülni a csapásra. Ájulásra felelőséget nem vállalok. Smile Wink http://fd.atw.hu/moddingelemei/hifiepites.html
senkisem se nemcsinál se senkivel se semmit se nem ! Smile
Válaszol
Fogadjunk, nem bírjátok végignézni! .gonosz.
Válaszol
xD még ha igen is, az eléggé ugy fog hatni rájuk mint egy kozmikus becsapódás a földre. Én komolyan mondom hogy magam alá csinálok az ilyentől... de mégis... áhh kikészültem
Válaszol
Hiába ,nem mindenki olyan okos mint mi .
Válaszol
Hihetetlen egyes emberek miket vállalnak! Borzalmas! S az a leggázabb az egészben, hogy rohadt büszkék magukra! Engem is földhöz vágott az amit láttam!
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Válaszol
A konstrukció elég elvetemült, de az amatőr legalább lelkes. Nem fogom eldobni az agyamat, láttam én már ilyesmit. Ha van pénze és lesz ideje, lehet, hogy csinál a gyerek egyszer egy jobbat is. Vagy kettőt. A célját végül is ezzel is elérte, a srácnak saját bevallása szerint tetszik a rendszer hangja és a külalakja is.

Persze azért itt nagyobbak az igények/elvárások, egy divat fórumon meg valószínűleg én égnék Big Grin
Válaszol
Big Grin Big Grin Törülték hsz.-aimat Big Grin Big Grin
Válaszol
Az nem biztos.. Smile

http://hangszoro.net/viewtopic.php?t=133
Válaszol
Nem törölte senki, csak másik témában van. .nyil. http://forum.hangszoro.net/viewtopic.php?t=133
Válaszol
.haha.
Válaszol
shalafi66 Írta:Nem törölte senki, csak másik témában van. .nyil. http://forum.hangszoro.net/viewtopic.php?t=133

Áhh.megvan Big Grin Gondoltam h átlet téve csak nemtudtam hova Smile
Válaszol
SEAS Írta:Ha van pénze és lesz ideje, lehet, hogy csinál a gyerek egyszer egy jobbat is. Vagy kettőt.

Ha most volt rá 50 ezer forintja, és bele fektetett az írás szerint 300-400 munkaórát az egészbe... akkor erre nem mernék fogadni Smile épp gondolkodtam, hogy 50 alatt lehet csinálni egy egészjó kis szobai sztereo rendszert. max 40. használt erősítővel. jó kis h2000 falakkal. őszintén megmondom, hogy az erősítő még annyira nem is gáz. mer elektronikusan össze van rakva rendesen, hála a készletnek amit lehet vásárolni. a hangfallal van csak nagyobb bajom. :S
Válaszol
Akkor most már nem lesz nyugta.
Válaszol
Big Grin Big Grin Áhh....nemzavrjuk Big Grin
Válaszol
Megjegyzem: én is megtaláltam Big Grin.. de már nem most.. és nem zargattam még eddig bejelölésekkel Wink
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális Smile
Válaszol
Shala iwiwen XD Szegényt a világból is kiüldözzük D Shala otthoni telefonod ?XD .torz.
Válaszol
Én is megtaláltam Shalat iwiwen, meg még néhány embert... Tongue Sőt my vipen is fent van! Azt néztem, hogy eddig majdnem én vok a legidösebb.. Smile Milyen jó nekem... Tongue
Válaszol
Mért wolfs, hány éves vagy? Tongue Én speciel nem találtalak meg sehol Smile
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális Smile
Válaszol
Az a lényeg, hogy idösebb vok nálatok, s ez biztos! Engem nem is lehet olyan könnyen megtalálni hidd el, és ez nem véletlen.. Direkt úgy van minden kitalálva, hogy ne dobjon ki akárkinek..Tongue Esetleg a véletlenek, de akkor sem tudod ki vok! TongueSmile
Válaszol
Énmeg sztem a legfiatalabb vagyok itt köztetek XD Big Grin Big Grin
Válaszol
szabad tudni konkrétan?
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Hátt......15 XDXD még ezért is nemtudok mindenről annyi minent....mert nemcsak egy téma érdekel nagyon pl a hangfalak hanem sok....és így csak mindenből egy kicsit tudok....XD de azért már kezdek fejlődni.....hála a fórumnak Big Grin
Válaszol
Vava sem túl idős.. Tongue Smile
Válaszol
éppen elmúltam 16dikán 18. tény. De próbálok elszakadni a korombeliektől.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 23 Vendég