A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Éppen ma, fél órája dobtam ki 3 nagy doboznyi 486-P3 alaplapokat, vinyókat, procikat, memóriákat, meghajtókat, bővítőkártyákat, gépházakat. Csak a helyet foglalták, végre megszabadultam tőlük.
Válaszol
Ejnye, rossz helyre dobtad. Big Grin Ide egy sem jött.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Hali shala!
Ha gondolod van egy komplett P1-es gép, monitorral. És 600 megás vinyó van benne.
Van egy laptop is, igaz el van törve a háza a kijelzőnél, de ha nem csukod be, akkor nincs gond vele.
Ha eljössz érte, akkor ingyen odaadom.
Válaszol
.torz. Utóbbi érdekes lehet, mert vava mégis megtartja a szerkezetet, amit korábban említett. Privátban elárulhatod meddig kellene mennem érte.

P2 szinten nekem is van egy K6II gép szíjjelszedve, de azt nem pazarolnám egy-két DOS-os program futtatására. Big Grin
Válaszol
Csao ,tudtok nekem olyan hifi erősitőt aminek legalább 2x200w teljesítménye van ? Vagy érdemesebb végfokot venni ?
Válaszol
Mindig ezek a nagy teljesítmények.. Wink
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Válaszol
Jó az, és hasznos, ha egy végfokban van tartalék. Big Grin
Válaszol
Jó hát az biztos ezt én is tudom! (my 6x100+sub) Csak nem biztos, hogy ki tudod használni.. Smile
Válaszol
Amd Man Írta:Csao ,tudtok nekem olyan hifi erősitőt aminek legalább 2x200w teljesítménye van ? Vagy érdemesebb végfokot venni ?
Erre a ház hálózata is fel van készítve? :-D
Válaszol
.tok.
Válaszol
Hátt itthol nem is zenélgetek hangosan ,de van ahol lehet Smile
Amugy azért kérdem mert mindehol max 100-120 wat körülieket találok ,nekem is azz van és keveslem néha Smile
De viszont fetes végfokokat találtam 250w-tol felfele türhetö áron .
Gondolkoztam hogy épitek de a trafon elég huzos áron van , bordák
szintén ,és hogy kicsitt pofás is legyen sokkal többe jön ki .
Válaszol
Úgy látszik, mindenki PA szintű hangosítással akar házibulit szervezni. Nem mondom, dagad a házigazda melle, ha odazúzza, és mindenki fekszik, hogy ez a cucc mekkorát szól. De tapasztalatból mondom: 20-25 emberhez bőven elég 2x50W. Tavaly 3 alkalommal vettünk ki egy egy estére az egyik helyi sörözőt, és jobb híján a 2x20W-os Universum VT2355-ös (1975-ös évjárat!! Smile) rádiós csodával zenéltem, és megfelelő hangot szolgáltatott. Igaz, nagyobb hangerőnél csillapítani kellett kicsit a basszust, hogy a THD tűrhető legyen, de beszélgetni így is nehéz volt.. és ahol nem oltotta ki a mélyet az interferencia, ott még basszus is volt elegendő.
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális Smile
Válaszol
Még 3 hozzászólás és megvan a 200-adik Big Grin Big Grin Big Grin .kiraly. .koccint. .taps. .cigi.
Válaszol
.haha. adjak valami ajándékot is 200 hozzászólás után? Big Grin Az a baj, hogy nincs semmim amit elajándékozhatnék.. Kivéve két kismacskát. Big Grin
Válaszol
Az nekem is van, 3 Tongue Kis guruló szőrgombócok Big Grin
Válaszol
De kedves a Shala.. még meg akar ajándékozni, amiért egyre jobban kezdem teledumálni a hülyeségeimmel a fórumot. Big Grin
Válaszol
Szerintem mióta itt vagyok, megszokta a hülye szövegelést, és már nem zavarja (annyira) ((talán)) Big Grin
Válaszol
.koccint. kéccáz Big Grin Big Grin
Válaszol
zupp87 Írta:Az nekem is van, 3 Tongue Kis guruló szőrgombócok Big Grin
Akkor nem unatkozol. Nálam most vacsora közben azt próbálgatta az egyik, hogy hogyan tud úgy felugrani a közeli fotel karfájáról az asztalra, hogy épp a kacsasültem közepében landoljon. Big Grin Nem jött össze neki még. Hál'Istennek. Vacsoraillat rulez. .zold. .ehes.
Válaszol
Nekem otthon vannak, nem itt az albiban.. de legkedvencebb időtöltésük a 9 hónapos labrador fülének cibálása.. a kutyus tűri amig tűri.. majd odébblökdösi őket az orrával: "Haggyatok má'" Tongue Meg kedvenc helyük pihenés céljából a kutya hátán van Big Grin
Válaszol
Nekem pillanatnyilag csak a vaskloridoldat illata csapkodja az orromat.. máshol nincs neki hely maratódni, csak itt az asztalomon.. költözök lassan, és a polcomat hazaszállíttattam öcsémmel. Hogy mekkora fejfájásom lesz nekem.. Tongue
Válaszol
Valamelyikőtöket nem érdekel Mp3makkal foglalkozó oldal?
Feltöltött fájlok: 34565
Tudok küldeni meghívót. (modi vok)
Válaszol
Zenééét nekem ide!!!!!!!!!! Big Grin Big Grin
Válaszol
E-mail címet ide! (no freemail, no citromail)
Válaszol
Elment PÜ-ben.
Válaszol
DjTaRsY Írta:Valamelyikőtöket nem érdekel Mp3makkal foglalkozó oldal?
Feltöltött fájlok: 34565
Tudok küldeni meghívót. (modi vok)
Mód ugyan nem vagyok, de asszemPowerUser rangban (korábban terminalpoweruser volt ez a cím a terminal szája (gyk: Sy) miatti távozás okán csak ez kimúlt.) szenvedem azt a kevés időt amit ott töltök. :-D
shalafi66 Írta:.haha. adjak valami ajándékot is 200 hozzászólás után? Big Grin Az a baj, hogy nincs semmim amit elajándékozhatnék.. Kivéve két kismacskát. Big Grin
Van itthon valahol pár 200-as. :-D
Vagy egy vas tag embléma? Vagy vastag?

Én kérek elnézést! 8)
Válaszol
Wagnerur Írta:Mód ugyan nem vagyok, de asszemPowerUser rangban (korábban terminalpoweruser volt ez a cím a terminal szája (gyk: Sy) miatti távozás okán csak ez kimúlt.) szenvedem azt a kevés időt amit ott töltök. :-D
Ezt elmondanád úgy, hogy megértsem?
egyébként http://mp3club.vignet.hu/
Válaszol
Wagnerur Írta:
shalafi66 Írta:.haha. adjak valami ajándékot is 200 hozzászólás után? Big Grin Az a baj, hogy nincs semmim amit elajándékozhatnék.. Kivéve két kismacskát. Big Grin
Van itthon valahol pár 200-as. :-D

Én kérek elnézést! 8)
200-as hangzórót kéccáz hszért? öööö inkább 2db 100-asat. 8)
Válaszol
DjTaRsY Írta:
Wagnerur Írta:Mód ugyan nem vagyok, de asszemPowerUser rangban (korábban terminalpoweruser volt ez a cím a terminal szája (gyk: Sy) miatti távozás okán csak ez kimúlt.) szenvedem azt a kevés időt amit ott töltök. :-D
Ezt elmondanád úgy, hogy megértsem?
egyébként http://mp3club.vignet.hu/
Kizárt. Én sem értem. :-D A terminalon volt egy kis vita a főfőoperátor sy nevűvel oszt páran leléptünk a warezlinksre. Innen a terminalpoweruser. Szerk: azt azé megjegyzem, hogy általában mégis a pirateklubon szoktam dolgok után kutatni vagy mást kérek meg ilyen dolgokra. :-D Hiába, a lustaság és az időhiány nagyon gáz együtt.
Válaszol
shalafi66 Írta:
Wagnerur Írta:Van itthon valahol pár 200-as. :-D

Én kérek elnézést! 8)
200-as hangzórót kéccáz hszért? öööö inkább 2db 100-asat. 8)
Papírkétszázasra gondoltam. Vagy abból készült hsz-ra? :-D
Válaszol
Jó, most óccsó az usd. Daráljunk $-t .nyelv. és meríccsünk belőle membránt. Big Grin .haha.
Válaszol
Csini, majdnemmeztelen focis jányok Big Grin
http://sporthirado.hu/kepgaleria.php?galeriaid=90
Válaszol
Hiszen ez az .Majdnem...
Válaszol
.forog.
Válaszol
Hááá jááj de szíípek.. Smile
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 44 Vendég