A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
"Mint kiderült, 10 hetes terhes, bár kéthete még nem volt az." Ezt azért kicsit még át kellene dolgozni ott a celebes újságírónak. Asszem. :-D
Válaszol
shalafi66 Írta:Alu? Big Grin Csak a kosár anyaga. Lenne esetleg a membránhoz hidraulikus prés, de szerszám nincs. Big Grin
Én tudnék mondani olyan céget akik elkészitenék a célszerszámot...
Üdv, Péter
Válaszol
Nicsak ,nicsak, kivan itt .
Válaszol
Nézzenek oda. Petikém Big Grin Mi szél hozott errefelé?
Mi újság?
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
topeti Írta:
shalafi66 Írta:Alu? Big Grin Csak a kosár anyaga. Lenne esetleg a membránhoz hidraulikus prés, de szerszám nincs. Big Grin
Én tudnék mondani olyan céget akik elkészitenék a célszerszámot...
Légysziv. mondj privátban, legalább eggyel több lesz. Úgyis árajánlatokat kérek először.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
vava Írta:Nézzenek oda. Petikém Big Grin Mi szél hozott errefelé?
Mi újság?
Gondoltam felnézek mi van erre Smile

Shala szerintem nem olyan nagy titok, legalább más is fog hallani a cégről.

http://www.marley.hu/

Marley a cég neve, Szekszárdon van a telephelyük. Ők hazánk legnagyobb műanyag építőipari termékeket gyártó és forgalmazó cége.
Kérésre készítenek célszerszámokat is, apám volt munkahelyén ismerte meg őket, készíttetnek velük célszerszámokat. És úgy tudom fémből készült célszerszámot készíttetek velük.
Üdv, Péter
Válaszol
Wagnerur Írta:"Mint kiderült, 10 hetes terhes, bár kéthete még nem volt az." Ezt azért kicsit még át kellene dolgozni ott a celebes újságírónak. Asszem. :-D
Forrás?

Amúgy ha most 10 hetes, akkor 2 hete 8 hetes terhes még azért lehetett...
Válaszol
valami nyomtatott anyag lehet.
Válaszol
Nyomtatott lónak a száját nehéz befogni.
Válaszol
Az alany meg valszeg Sarka Kata lesz.
Válaszol
fdsa Írta:
Wagnerur Írta:"Mint kiderült, 10 hetes terhes, bár kéthete még nem volt az." Ezt azért kicsit még át kellene dolgozni ott a celebes újságírónak. Asszem. :-D
Forrás?

íme a forrás: http://forum.hangszoro.net/viewtopic.php?p=22936#22936 ;-)
Válaszol
vava Írta:Nézzenek oda. Petikém Big Grin Mi szél hozott errefelé?
Mi újság?
Mostanában nagy szelek fújnak nyugatról oszt valamelyiket befogta a vitorlába vagy egy 30-as mélynyomó membránjába. :-)
Válaszol
Wagnerur Írta:
fdsa Írta:
Forrás?

íme a forrás: http://forum.hangszoro.net/viewtopic.php?p=22936#22936 ;-)
Igen, köszi, így már összeáll a kép. De továbbra is állítom, hogy ha most 10 hetes terhes, akkor 2 héttel ezelőtt nem lehetett 10 hetes terhes, ebben igaza van a celebeszi zugfirkásznak.
Válaszol
Igen. Te írtad? .torz. .torz. Asszem a firk-ász sem úgy értette mint Te. :-D
Válaszol
Sziasztok ,tunátok nekem segiteni ? 1 pár sg20 -as membránt keresnék ,mindenhol találtam de mégse kaphato:S . Ha valakinek akadna elfekvöbe dobjon egy privit rám vagy egy e-mailt megköszöném.
Válaszol
Mi az az SG20?
Válaszol
Gumiszegély átméro 20 cm ,sal-os katalogusba igy szerepel : http://www.somogyi.hu/jsp/folap.jsp?olda...&cikk=2603
Válaszol
Amd Man Írta:Gumiszegély átméro 20 cm ,sal-os katalogusba igy szerepel : http://www.somogyi.hu/jsp/folap.jsp?olda...&cikk=2603

Én kevés vagyok, hogy a hangfalszobrászokkal vitába szálljak, de ez itt egy kicsit olyannak tűnik nekem, mintha este átgurulnék Soroksárra a Pepsi palackozóhoz és kérnék egy Zero-t .torz. .
Válaszol
A SAL csak habszélt forgamaz, de minek ez neked?
Válaszol
shalafi66 Írta:A SAL csak habszélt forgamaz, de minek ez neked?
Bár ez itt OFF, de lecsapok az alkalomra: Küldtem mail-t a javítással és szállítással kapcsolatban, ha lesz időd nézz majd rá. Várom a választ.
Üdv.
Válaszol
Megnéztem, csak még fogalmam nincs, mait válaszoljak.
Válaszol
shalafi66 Írta:Megnéztem, csak még fogalmam nincs, mait válaszoljak.

Szeptember 15-től október végéig kissé távolabb leszek, ha esetleg addig lebonyolítható a szállítás az jó lenne. A részleteket majd mailben.
Válaszol
Köszi mindenkinek ,sikerült végülis találnom ijen szegélyt .
Válaszol
ok. remélem jó lesz arra, amire szánod.
Válaszol
shalafi66 Írta:A SAL csak habszélt forgamaz, de minek ez neked?

[OFF] Az aztán akkor a forgalmazó Big Grin Csórikám megveszi mondjuk valamelyik SBX-et, amik tudtommal és tapasztalatom szerint gumiperemesek, és ha szegénynek neadjisten bekrepálna.. ad a gáláns forgalmazó kituggyahonnanjött habszélt Tongue Mondjuk.. ez a dolog maximum egy vagy két kistesó megléte esetén áll fent, akik mondjuk meggyepálták a gumiszegélyt ollóval.. szerintem az a hsz hamarabb lefüstöl, minthogy kipurcanjon a széle Tongue

Oké, végülis mindegy a dolog, nem emiatt fog összedőlni a világ.. de én úgy vagyok vele: ha a büfés adott hot-dogot, adjon hozzá mustárt is.. vagy valami ilyesmi hasonlattal lehetne ezt a dolgot leirni Tongue
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális Smile
Válaszol
GARFIELD13 Írta:
Amd Man Írta:Gumiszegély átméro 20 cm ,sal-os katalogusba igy szerepel : http://www.somogyi.hu/jsp/folap.jsp?olda...&cikk=2603

Én kevés vagyok, hogy a hangfalszobrászokkal vitába szálljak, de ez itt egy kicsit olyannak tűnik nekem, mintha este átgurulnék Soroksárra a Pepsi palackozóhoz és kérnék egy Zero-t .torz. .
Ittenvane, ne gurulj sehova: 0 :-P
Válaszol
Wagnerur Írta:Ittenvane, ne gurulj sehova: 0 :-P

Biztos, hogy nincsen benne cukor? Mintha valami lenne a közepében? Big Grin
Válaszol
GARFIELD13 Írta:
Wagnerur Írta:Ittenvane, ne gurulj sehova: 0 :-P

Biztos, hogy nincsen benne cukor? Mintha valami lenne a közepében? Big Grin
N0 sugar, more íz. :-D
Válaszol
Inkább no cukor, zero íz

5 napig kénytelen voltam egy olcsó 2.en hallgatni zenét. El tudjátok képzelni min mentem keresztül. Majdnem depressziós lettem
Válaszol
A koleszban nekem is olyan volt, van , lesz.. de miután kicserélgettem a szatelitek hangszóróit japán Elekta TV hangszórókra.. egész tűrhető lett Tongue
Válaszol
Egyre jobban megy ez a sörözős buli. Az első alkalommal voltak kb 15-en, tegnap pedig, negyedik alkalommal kb. 50-en. És egész este pörgött a hangulat, fogyott a sör meg a tömény mint állat, sőt, most volt kaja is Big Grin Engem is megtiszteltek három, egyenként egy literes korsó sörrel.. Big Grin Akkor jöttem rá egyébként, hogy miért isznak annyi sört a németek: ha tele van, baromi nehéz az a korsó Big Grin És inni kell gyorsan, hogy könnyebb legyen Tongue Ha kiürül, akkor egy szemfüles emberke tuti teletölti megint .. velem is ezt csinálták.. mondjuk annyira nem bántam Tongue
Válaszol
Oszt kend nyomja ott a mjúzikot? Van kasza rendesen? Más: Ha kell valakinek a Másfélmilliólépés Magyarországon című eposz, szóljon. Akinek van duallayer írója, előnyben, mert csak daraboltam a cuccot és így 7,5 giga egy lemez. :-D Persze ott shrink, de úgy 56%-ot szeretne tömöríteni, és a kópia nem valami híres állapotban volt már szerintem, azon minek tovább rontani?
Válaszol
Én bezony Big Grin Igaz, csak szivességből, jelképes összegért, igaz, a zenei technika a hangcuccon kívül csak egy laptop, némi audio-szoftveres segítséggel. Cserébe viszont ingyen szendvics és sör jár .haha.
/Egyébként a hangszórók árát már megkerestem, szóval ha kipurcannának, tudok venni másikat. De egyelőre nagyon is jól bírják Tongue/
Válaszol
Őrzök itt néhány R620-as hangszórót. ha netán kéne egy pár, csak szólj.
Válaszol
Sziasztok!

Először is kellemes ünnepeket.
Másodszor. Neki ugrottam végre a nagyobbik hangfalam váltózásának. Egyenlőre itt tartok

http://img525.imageshack.us/my.php?image...diouu4.png

De hosszú még a nap Smile

üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 178 Vendég